Sport

Universitatea Craiova – CS Mioveni 1-0. Oltenii câștigă cu mari emoții! Antal a ratat un penalty în prelungiri. Reacția lui Mirel Rădoi. Video

Universitatea Craiova câștigă cu 1-0 meciul împotriva lui CS Mioveni. Andrei Ivan a marcat unicul gol al meciului, însă oaspeții au ratat un penalty în prelungiri prin Antal.
14.08.2022 | 13:10
Universitatea Craiova  CS Mioveni 10 Oltenii castiga cu mari emotii Antal a ratat un penalty in prelungiri Reactia lui Mirel Radoi Video
Elvir Koljic, în duel cu fundașii adverși, în meciul cu CS Mioveni. Sursa: Facebook U Craiova
ADVERTISEMENT
14-08-2022
15:27

Mirel Rădoi: ”Rezultatul e meritat”

Universitatea Craiova a yrăit periculos în duelul cu CS Mioveni, dar Mirel Rădoi își continuă seria rezultatelor pozitive pe banca oltenilor. Tehnicianul recunoaște că echipa lui a avut probleme, dar consideră că rezultatul final este meritat.

”O echipă foarte bine organizată, nu am avut spații și situația noastră s-a îngreunat, starea gazonului nu ne-a ajutat și va fi și mai greu joi (le meciul cu Hapoel Beer Sheva, în play-off-ul Conference League – n.r.).

Am marcat un gol norocos, dar per total ocaziile mari noi le-am avut, chiar dacă CS Mioveni putea să egaleze pe final. Rezultatul e meritat”, a spus Mirel Rădoi, la finalul partidei de la Severin. 

14-08-2022
13:02

U Craiova - CS Mioveni 1-0 (A. Ivan 37)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL DE MECI! U Craiova câștigă cu 1-0 meciul cu CS Mioveni. Andrei Ivan a marcat unicul gol al meciului, însă oaspeții au fost la un pas să egaleze în final prin Antal, care a trimis în bară din penalty.

Min. 90+2 – Antal șuteză în bară! Atacantul Mioveniului ratează lovitura de pedeapsă și oltenii sunt aproape de victorie. 

Min. 90 – PENALTY, Mioveni! Arbitrul Lucian Rusandu a acordat lovitura de pedeapsă după consultarea VAR la un fault al lui Raul Silva, pe linia de 16 metri. 

Min. 79 – Șut al lui Roguljic, Iustin Popescu respinge greșit în față, iar Rivaldinho reia mingea în poarta goală. Reușita este anulată pentru ofsaid, după ce faza a fost analizată în camera VAR.

Min. 74 – Markovic ratează o nouă o ocazie uriașă! Scapă din nou singur cu Popescu, dar trage peste bara transversală!

Min. 65 – Jovan Markovic scapă singur cu Iustin Popescu, dar nu alege o soluție simplă și încearcă să îl lobeze pe portar, care ridică însă excelent brațul și păstrează diferența pe tabela de marcaj.

Min. 55 – Ocazie mare de egalare pentru Mioveni! Nou-intratul Nistor îi pasează cu capul lui Buziuc, care nu reușește să profite și trage mult peste poarta lui Lazar.

Min. 45 – Raul Silva are ocazia să facă 2-0, dar mingea șutată de pe linia careului mic se duce peste poarta lui Iustin Popescu.

Min. 37 – GOOOL U Craiova!!! Andrei Ivan deschide scorul cu un voleu de toată frumusețea!

Min. 1 – A început meciul cu o ocazie imensă pentru olteni! Andrei Ivan îi testează reflexele lui Iustin Popescu!

14-08-2022
11:25

Echipele de start în U Craiova - CS Mioveni

  • Universitatea Craiova (3-4-3): Lazar – Martic, Silva, Screciu – Vlădoiu, Căpățînă, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan. Antrenor: Mirel Rădoi. Rezerve: Rusu, Papp, Crețu,  Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Markovic, Roguljic
  • CS Mioveni (3-4-3): Popescu – Balaur, Scarlatache, Garrutti – Oancea, Panait, Pop, Burnea – Rădescu, Blănaru, Coșereanu. Antrenor: Alexandru Pelici. Rezerve: Croitoru, Iacob, Cierpka, Șerbănică, Antal, Buziuc, Toma, Dumitru, Lixandru

 

Meciul Universitatea Craiova – Mioveni are loc duminică, 14 august, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 5-a din Superliga. După superba calificare în play-off-ul Conference League noul antrenor al oltenilor, Mirel Rădoi, doreşte să obţină acum primul succes şi în competiţia internă.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Mioveni

Întâlnirea Universitatea Craiova – Mioveni se desfăşoară duminică, 14 august, de la ora 16:00, pe stadionul din Turnu Severin,  în etapa a 5-a din Superliga. Este o partidă care poate servi drept o bună repetiţie alb-albaştrilor înainte de meciul de joia viitoare, de pe aceaaşi arenă, din play-off-ul Conference League, cu israelienii de la Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Stadionul Ion Oblemenco nu poate fi utilizat de jucătorii Universităţii Craiova ca urmare a faptului că va găzdui un festival de muzică. Evident, mutarea celor două partide la Turnu Severin, în special meciul atât de important din Conference League, reprezintă un handicap din toate punctele de vedere pentru echipa lui Mirel Rădoi. Conducerea clubului a căutat să ţină aproape suporterii de echipă, oferind pachete pentru ambele jocuri la preţuri foarte avantajoase.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Mioveni

Partida Universitatea Craiova – Mioveni se joacă duminică, 14 august, de la ora 16:00, pe stadionul din Turnu Severin, în etapa a 5-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct la televizor pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Turnu Severin  nu putea face excepţie din punct de vedere meteorologic într-o zi în care se anunţă cer acoperit şi reprize de ploaie aproape în toată ţara. Temperatura va ajunge la 28 de grade, dar va ploua cel puţin de două-trei ori pe parcursul zilei. Jocul a fost încredinţat arbitrului din Sfântu Gheorghe Lucian Rusandu.

Mirel Rădoi a redat încrederea jucătorilor

A fost o uriaşă surpriză plăcută evoluţia Universităţii Craiova la returul cu Zorya Lugansk, cu o echipă olteană extrem de determinată şi de convinsă că poate întoarce acel 0-1 din primul joc şi jucătorii au declarat la unison după partidă faptul că noul antrenor, Mirel Rădoi, a ştiut cum să îi motiveze, să le redea încrederea în forţele lor.

ADVERTISEMENT

Acum începutul bun cu Zorya trebuie confirmat în campionat, unde Universitatea nu a început prea bine, dar poate acum să intre în ritmul acelei echipe aşteptate să intre în lupta pentru primul loc. Rădoi are la dispoziţie tot lotul cu excepţia accidentatului Valerică Găman, dar pentru că joi partida cu Hapoel Beer Sheva, tot la Turnu Severin, se anunţă mult mai grea şi foarte importantă, este posibil să mai odihnească măcar doi-trei dintre titulari.

Cote la victorie la meciul Universitatea Craiova – Mioveni

Bookmakerii merg destul de decis pe victoria oltenilor, cotă 1,40, egalul având deja valori mari, 5,50 iar o bombă la Turnu Severin ajunge la cota de 8,50. În aceste condiţii un gol marcat de argeşeni are supercotă de 2,10. Nu se aşteaptă totuşi un mare număr de goluri, pentru plaja de goluri 2-5 cota fiind de 1,40.

ADVERTISEMENT

Craiova a fost mereu naşa celor de la Mioveni, în faţa căreia a obţinut mereu victorii, majoritatea la scoruri concludente. Sezonul trecut argeşenii au fost carne de tun pentru artileria din Bănie, care s-a impus cu 5-2 pe teren propriu şi cu 3-0 la Mioveni. Din acest motiv se aşteaptă şi acum un nou succes facil pentru juveţi.

ADVERTISEMENT