Fotbal intern

Universitatea Craiova, nemulțumită de victoria CFR-ului în derby-ul cu FCSB: “Normal că nu ne convine rezultatul!”. Exclusiv

15.06.2020 | 18:01
Universitatea Craiova nemultumita de victoria CFRului in derbyul cu FCSB Normal ca nu ne convine rezultatul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Victoria celor de la CFR Cluj în derby-ul cu FCSB nu îi avantajează pe cei de la Universitatea Craiova, a treia echipă cu pretenții la câștigarea campionatului. Oltenii sunt acum la 7 puncte distanță față de lider, cu un meci mai puți disputat.

Universitatea Craiova, nemulțumită de victoria CFR-ului în derby-ul cu FCSB: “Normal că nu ne convine rezultatul!”

FANATIK a stat de vorbă cu președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, care este de părere că pentru “Știința” ar fi fost mai bun un egal în derby și că victoria CFR-ului avantajează cel mai puțin echipa:

ADVERTISEMENT

“Normal că nu ne convine rezultatul de la CFR Cluj – FCSB. Dar, asta este. Noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre. Să câștigăm cu Botoșani, când s-o juca, cu Astra și apoi ne putem face și alte calcule.

Dar, într-adevăr, nu este bun rezultatul de la Cluj pentru noi. S-au dus la 7 puncte, noi n-am jucat din cauza problemei pe care au avut-o cei de la Botoșani. Asta e. Nici nu știu cum e mai bine. Să fi jucat sau nu.

ADVERTISEMENT

Chiar nu știu ce să spun. Cred că ar fi fost mai bine să se joace, dar nu pot să știu. Este o situație foarte complicată. Dar, în acest moment, pentru noi este important să câștigăm meciuri și să adunăm puncte. O să vedem când o să se joace și restanțele”, a explicat Cârțu pentru FANATIK.

Craiova joacă vineri împotriva Astrei Giurgiu

Universitatea Craiova trebuia să deschidă etapa a 3-a din play-off cu meciul de pe teren propriu împotriva celor de la FC Botoșani. Cu o zi înainte de meci, doctorul moldovenilor a fost depistat pozitiv și partida a fost amânată.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă, Universitatea Craiova joacă împotriva celor de la Astra Giurgiu. vineri, de la ora 20:00. Oltenii nu au impresionat până acum în amicale, iar Cristiano Bergodi este sub presiune.

“Știința”, formă slabă în meciurile amicale

“Știința” a pierdut cu 0-3 și apoi s-a impus cu 2-1 în două meciuri amicale împotriva celor de la Viitorul. Echipa lui Bergodi a cedat în ultimul amical disputat, cel de vineri seara împotriva Chindiei Târgoviște, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care diferența dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va fi de 3 puncte sau mai puțin, cele două echipe ar putea să joace cu titlul pe masă în ultima etapă, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Astra Giurgiu: 1,97 este cota pentru victoria gazdelor. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT