Sport

Accidentare de ultimă oră la Universitatea Craiova! Un jucător de bază ratează meciul cu FC Voluntari

Universitatea Craiova, veste proastă înaintea partidei cu FC Voluntari! Trupa lui Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza pe căpitanul Nicușor Bancu.
10.12.2021 | 22:41
Accidentare de ultima ora la Universitatea Craiova Un jucator de baza rateaza meciul cu FC Voluntari
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va avea un meci greu contra celor de la FC Voluntari, care traversează o perioadă foarte bună în campionat. Meciul este programat sâmbătă, la ora 17:30.

Nicușor Bancu ratează FC Voluntari – Universitatea Craiova

DIn informațiile FANATIK, Nicușor Bancu nu este apt pentru meciul de sâmbătă, contra celor de la FC Voluntari, deoarece i-a recidivat problema de la gleznă.

ADVERTISEMENT

Căpitanul oltenilor a suferit o entorsă în derby-ul cu FCSB, din urmă cu două săptămâni. Deși părea că și-a revenit, Nicușor Bancu a primit o nouă lovitură la același picior, în meciul cu FC Botoșani, fapt care a dus la incapacitatea acestuia de a evolua în partida de sâmbătă.

Nicușor Bancu (29 de ani) este unul dintre cei mai vechi jucători ai Universității Craiova. Acesta a fost transferat de formația din Bănie, în vara lui 2014, de la FC Olt Slatina, pentru 80.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Infirmeria celor de la Universitatea Craiova este plină. Din cauza problemelor medicale, Laurențiu Reghecampf nu se va putea baza nici pe Valerică Găman, Lyes Houri, Ante Roguljic și Alexandru Mateiu.

Un alt om de bază din defensiva Universității Craiova care va absenta în meciul cu FC Voluntari este Marius Constantin. Fundașul, în vârstă de 37 de ani, este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf nu se teme de ratarea play-off-ului

Deși Universitatea Craiova nu a mai bifat nicio victorie de patru etape, în campionat, Lurențiu Reghecampf susține că nici nu se gândește la posibilitatea ca echipa sa să rateze calificarea în play-off. Ba, mai mult, tehnicianul din Bănie spune că își dorește ca Universitatea Craiova să joace un rol important pentru câștigarea campionatului.

„Ne dorim să câștigăm cele trei puncte, sperăm să nu mai avem parte de ghinioane. Ratăm foarte mult, nu ne permitem foarte multe, în poziția în care ne aflăm.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să fim mult mai direcți, mult mai clari de la ceea ce vrem de la fiecare partidă. Vorbim mult înaintea fiecărui meci. În ultimele trei meciuri, am marcat șase goluri și am primit opt. Nu este normal.

Într-adevăr, trecem printr-o perioadă mai grea, la care se adaugă și faptul că avem accidentări. Nu reușim să jucăm trei-patru meciuri cu același «11», datorită accidentărilor.

Nu mi-e teamă pentru play-off, sub nicio formă. Mă gândesc să jucăm un rol important pentru câștigarea campionatului. Deci nu mă gândesc la play-off, deși acum sunt cinci-șase echipe apropiate din punctul de vedere al numărului de puncte. Dar am mare încredere în echipa mea, putem face diferența față de celelalte”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

  • 5 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – U Craiova: 2,45 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT