Sport

Universitatea Craiova, obligată să obțină calificarea în fața celor de la KF Vllaznia: „Eliminarea ar fi o nouă catastrofă”. Exclusiv

Legenda Universității Craiova, Rodion Cămătaru, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre șansele de calificare ale Universității Craiova în turul trei preliminar al Conference League.
28.07.2022 | 14:39
Universitatea Craiova obligata sa obtina calificarea in fata celor de la KF Vllaznia Eliminarea ar fi o noua catastrofa Exclusiv
Universitatea Craiova, obligată să obțină calificarea în fața celor de la KF Vllaznia: „Eliminarea ar fi o nouă catastrofă”. Exclusiv. sursă foto: Facebook UCV
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a remizat în Albania împotriva celor de la KF Vllaznia, scor 1-1, în prima manșă a turului doi din Conference League. Partida decisivă pentru calificarea în următoarea fază a competiției se va juca pe stadionul „Ion Oblemenco”, joi, de la ora 20:30.

Rodion Cămătaru crede că Universitatea Craiova o va elimina pe KF Vllaznia: „Nu ar avea cum să rateze calificarea”

Fostul mare fotbalist al „Științei”, Rodion Cămătaru, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre confruntarea dintre Universitatea Craiova și Vllaznia, din preliminariile Conference League. Acesta a declarat că formația din Bănie este obligată să se califice mai departe în cupele europene.

ADVERTISEMENT

„Cred că Universitatea Craiova este favorită să se califice în următorul tur, având în vedere toate circumstanțele. Mă gândesc că nu ar avea cum să rateze calificarea, mie nu mi s-a părut o echipă foarte pregătită. Nu cred că s-ar putea întâmpla o supriză, dar în fotbal poți să te aștepți la multe lucruri”, a spus legenda „alb-albaștrilor”

„Cred că o să se califice Craiova, mai ales că există o presiune a rezultatelor. E mai mult decât obligată (n.r. să obțină calificarea în turul trei preliminar din Conference League), eliminarea ar fi o nouă catastrofă. Acolo au avut șanse să câștige”, a mai spus Rodion Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Rodion Cămătaru: „Albanezii nu au arătat mai nimic, parcă sunt sub valoarea celor care au eliminat-o pe Craiova în sezonul trecut”

După ultimele experiențe europene ale oltenilor, Rodion Cămătaru a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că o eventuală eliminare ar fi un dezastru pentru Universitatea Craiova. Legenda formației din Bănie consideră că Vllaznia este o echipă modestă din campionatul albanez.

Rodion Cămătaru este de părere că oltenii au un parcurs accesibil în preliminariile din Conference League. Dacă vor obține calificarea pe stadionul „Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova se va confrunta cu Zorya Luhansk în următoarea fază a competiției.

ADVERTISEMENT

„Albanezii nu au arătat mai nimic, parcă sunt sub valoarea celor care au eliminat-o pe Craiova în sezonul trecut (n.r. Laci). Diferența de valoare este foarte mare. O eliminare ar însemna o catastrofă, mai mare decât cea de anul trecut cu Laci. Universitatea Craiova are un culoar bun în Conference League. Va juca pe teren neutru cu Zorya, care este o echipă presată de război și fără meciuri disputate”, a declarat fostul atacant al oltenilor.

Rodion Cămătaru are răbdare cu Laszlo Balint: „El este la început de drum”

Cu Laszlo Balint pe banca tehnică, Universitatea Craiova a obținut două rezultate de egalitate în sezonul 2022-2023 din Superliga, 2-2 cu Sepsi și 1-1 cu U Cluj. Rodion Cămătaru a declarat că tehnicianul oltenilor are nevoie de răbdare.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să îmi fac o părere despre Laszlo Balint după câteva meciuri, îi dăm anumite circumstanțe. El este la început de drum, să vedem ce jucători mai primește pe parcurs. Am înțeles că Universitatea Craiova s-a mai înțeles cu doi jucători, Rivaldinho și Sergiu Hanca. Despre transferuri putem să ne dăm seama doar la sfârșit, rezultatele spun totul”, a declarat Rodion Cămătaru în exclusivitate pentru FANATIK.

Prestația jucătorilor Universității Craiova din partida cu U Cluj nu l-a încântat pe legenda formației din Bănie. Rodion Cămătaru a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că oltenii puteau să piardă în fața „șepcilor roșii”, dacă elevii lui Erik Lincar marcau al doilea gol.

„Prima repriză a fost foarte modestă cu U Cluj, dar au mai întors puțin obrazul în a doua parte. Eu cred că dacă U Cluj marca al doilea gol, Craiova nu cred că mai egala. Moralul depinde de la un meci al altul, dar eu consider că Universitatea Craiova are valoarea de a trece de Vllaznia”, a încheiat legenda Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Vllaznia: 1,24 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT