Fotbal intern

Universitatea Craiova, ofertă uriașă pentru Alexandru Cicâldău: “Avem o propunere de 5 milioane”

18.07.2019 | 19:35
Universitatea Craiova oferta uriasa pentru Alexandru Cicaldau Avem o propunere de 5 milioane

Gică Craioveanu, apropiat al Universității Craiova, a dezvăluit că oltenii au pe masă o ofertă oficială de 5 milioane de euro pentru mijlocașul Alexandru Cicâldău. Echipa care-l dorește pe fotbalistul venit vara trecută de la Viitorul este Genk, club la care a fost legitimat în această perioadă de transferuri și Ianis Hagi. Opt milioane de euro este suma plătită de belgieni pentru Ianis.

Universitatea Craiova, ofertă uriașă pentru Cicâldău!

Gică Craioveanu susține, totuși, că oferta belgienilor de la Genk este departe de pretențiile financiare pe care le are Universitatea Craiova. Suma pentru care Cîcâldău ar putea pleca din Bănie se ridică la peste 7 milioane de euro, care reprezintă și clauza de reziliere din contractul mijlocașului crescut de Academia Gheorghe Hagi. Conform site-ului Transfermkt.de, cota mijlocașului de 22 de ani este de patru milioane de euro.

Deocamdată, avem o ofertă de 5 milioane de euro, este insuficientă pentru mine. Este un jucător de top și care face diferența. Cinci milioane sunt puțini. Trebuie să pornească de la 7 milioane de euro. Eu am spus anul trecut că îl vom vinde pe 7-8-9 milioane de euro și ați râs de mine. Am avut din mai multe campionate, din Italia și Belgia. Alex e un jucător de Spania. Cicâldău e jucător de Spania, Germania”, a spus Craioveanu la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Om de bază pentru România la Euro

Alexandru Cicâldău a impresionat la Euro U-21 din Italia și San Marino, unde selecționata lui Mirel Rădoi a ajuns până în semifinale, unde a fost eliminată de Germania, scor 2-4, după ce “tricolorii” conduceau cu 2-1 la pauză. Cicâldău a înregistrat minute în toate cele patru meciuri ale echipei naționale de la Euro. Mai mult, mijlocașul a fost om de bază și pentru calificarea României la turneul final organizat de Italia și San Marino. În preliminarii, Cicâldău a bifat nouă apariții, reușind un gol și două pase decisive.

43 de apariții a avut Alexandru Cicâldău pentru Universitatea Craiova în toate competițiile. Mai mult, mijlocașul a reușit 5 goluri și 9 pase decisive.