Fotbal intern

Universitatea Craiova, petrecere de final de an înaintea derby-ului cu FCSB! Alex Mitriță a fost invitatul oltenilor. FOTO+VIDEO

15.12.2019 | 17:31
Universitatea Craiova petrecere de final de an inaintea derbyului cu FCSB Alex Mitrita a fost invitatul oltenilor FOTOVIDEO
ADVERTISEMENT

Oficialii echipei Universitatea Craiova au decis să organizeze petrecerea de final de an după meciul câștigat de olteni în fața celor de la FC Voluntari, scor 2-1, în etapa 21, chiar dacă elevii lui Victor Pițurcă mai au de jucat un meci important în 2019. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Universitatea Craiova, petrecere de final de an înaintea derby-ului cu FCSB

Jucătorii Universității Craiova și-au dat întâlnire duminică, 15 decembrie, la Smart Pub din Preajba, o locație care se află la 10 kilometri distanță de centrul orașului. Aceștia au fost însoțiți de soțiile sau iubitele lor și au avut parte de mai multe surprize din partea organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Invitat special la petrecerea organizată cu ocazia finalului de an a fost Alexandru Mitriță, fostul căpitan al celor de la Universitatea Craiova care s-a transferat la New York City și care le-a fost alături oltenilor la ultimele meciuri jucate în campionat.

Magicianul Robert Tudor i-a încântat pe olteni

Mai mult, oltenii au avut parte și de un moment de divertisment. Aceștia putut să-l vadă la treabă pe magicianul Robert Tudor, cel care este și actor de comedie și practică arta iluzionismului încă din 2003, atunci când a absolvit școala de magie din Viena.

ADVERTISEMENT

 

 

Mergeam foarte mult la echipa Craiovei și le făceam numere de magie. Era Devis Mangia antrenor. Aveau o echipă foarte mișto. Erau Mitriță, Băluță, Ivan. Îi cunosc pe băieți.

Am făcut magie și la petrecerea lor de crăciun și pe stadion. Le-am făcut magie și când au câștigat Cupa României. Când eram copil țineam cu Steaua, spunea magicianul Robert Tudor în urmă cu două luni.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova poate pica pe locul 4

După meciul jucat de Universitatea Craiova în etapa 21, formația antrenată de Victor Pițurcă a adunat 37 de puncte și se află pe locul 3, cel puțin până la meciul pe care Viitorul în va juca duminică seara cu FCSB. În cazul unei victorii a constănțenilor, atunci oltenii vor pica pe 4.

În cele 21 de meciuri jucate în sezonul 2019 – 2020, Universitatea Craiova a obținut 11 victorii, patru remize și șase înfrângeri și are un golaveraj de 31-20. Golgheterul echipei antrenate de Victor Pițurcă este mijlocașul Alexandru Cicâldău, cel care și-a trecut numele pe tabela de marcaj de 6 ori.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova are loc duminică, 22 decembrie, de la ora 20.00, în etapa 22 din campionat, ultima din anul 2019, pe Arena Națională. Partida va fi transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2.05 este cota pentru o victorie a gazdelor. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT