Fotbal intern

Universitatea Craiova pierde un titular! Anunțul lui Mirko Pigliacelli: „Simt nevoia să revin în Italia”

12.04.2020 | 11:10
Universitatea Craiova pierde un titular Anuntul lui Mirko Pigliacelli Simt nevoia sa revin in Italia
ADVERTISEMENT

Mirko Pigliacelli a anunțat că se gândește la o despărțire de Universitatea Craiova, fiind tentat de o revenire în fotbalul italian.

Mirko Pigliacelli vrea să plece de la Craiova

Mirko Pigliacelii a semnat cu Universitatea Craiova în 2018 și, cu excepția celor șase etape din mandatul lui Victor Pițurcă în care nu a fost în lot din cauza unor neînțelegeri cu antrenorul, a fost titularul postului de portar al formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

La aproape doi ani de la momentul venirii în fotbalului românesc, Mirko Pigliacelli a transmis că ia în calcul să plece de la Craiova în următoarea perioadă de mercato și să revină în Italia.

În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian”, a declarat Mirko Pigliacelli la Radio TMW.

ADVERTISEMENT

A plecat la Roma după suspendarea campionatului

Mirko Pigliacelli a declarat că a plecat la Roma după anunțul Federației Române de Fotbal, de a suspenda Liga 1, și recunoaște că a fost surprins de situația găsită în Italia.

Când am revenit în Italia am făcut mai multe escale, dar am fost testat numai în Italia, m-a mirat acest lucru. Acum stau numai în casă.

ADVERTISEMENT

Am plecat din România, fiindcă a fost oprit campionatul, dar atunci nu era stare de urgenţă, era încă linişte. Am regăsit o situaţie dramatică aici, dar acum şi în România e alertă maximă, din ce am înţeles de la colegii mei.

Nu se poate avansa o dată pentru reluarea competiţiei, în aceste condiţii de răspândire a virusului”, recunoaște portarul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, cu Mirko Pigliacelli în poartă, a disputat ultimul meci oficial în urmă cu mai binde o lună, pe 8 martie, împotriva celor de la FCSB.

Echipa antrenată de Corneliu Papură a fost învinsă categoric pe Arena Națională, 1-4, și a ajuns pe locul trei în clasamentul din play-off, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

ADVERTISEMENT