Sport

Universitatea Craiova pregătește lotul pentru sezonul viitor. Un mijlocaș portughez, surpriza conducerii pentru Laurențiu Reghecampf

Deși nu a depus încă armele în lupta la titlu, Universitatea Craiova lucrează deja la conturarea lotului lui Laurențiu Reghecampf pentru sezonul viitor. Prima țintă a oltenilor este un mijlocaș portughez din Ungaria.
18.04.2022 | 15:35
Universitatea Craiova pregateste lotul pentru sezonul viitor Un mijlocas portughez surpriza conducerii pentru Laurentiu Reghecampf
Deși nu a depus încă armele în lupta la titlu, Universitatea Craiova lucrează deja la conturarea lotului lui Laurențiu Reghecampf pentru sezonul viitor. Prima țintă a oltenilor este un mijlocaș portughez din Ungaria. Sursă foto: cska.bg
ADVERTISEMENT

”Juveții” au învins Farul Constanța, scor 3-0, și după ce FCSB s-a impus în derby-ul cu CFR Cluj, calculele la titlu s-au complicat.

Laurențiu Reghecampf va primi un mijlocaș portughez la Universitatea Craiova

Chiar dacă par focusați pe bătălia ce se va da în ultimele cinci etape din play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, oficialii clubului Universitatea Craiova încearcă să-i pregătească un lot puternic lui Laurențiu Reghecampf pentru sezonul viitor, iar pe lista de achiziții se află un mijlocaș portughez.

ADVERTISEMENT

Conform digisport.ro, oltenii au pus ochii pe Ruben Pinto de la MOL Fehervar, acolo unde a jucat doar patru meciuri în acest sezon de campionat. Portughezul de 29 de ani mai are contract până în vara anului 2023 cu formația din Ungaria.

Ruben Pinto este crescut la academia clubului Benfica Lisabona, dar nu a ajuns niciodată să îmbrace tricoul primei echipei. După ce a jucat pentru Benfica B, el a decis să plece la vârsta de 23 de ani și a semnat cu Pacos Ferreira. Apoi a mai jucat pentru Belenenses, ȚSKA Sofia și din septembrie 2020 este la Fehervar.

ADVERTISEMENT

El a jucat la toate nivelurile în naționala Portugaliei, mai puțin la echipa de seniori. Ruben Pinto, care are o cotă de piață de 600.000 de euro, are 1,84 metri și evoluează pe postul de mijlocaș defensiv, dar poate fi folosit și în spatele vârfului sau în banda dreaptă.

Pigliacelli, accidentare urâtă la Constanța

Universitatea Craiova traversează un moment extrem de favorabil, cu victorii în meciurile cu FCSB, CFR Cluj și Farul Constanța, dar Laurențiu Reghecampf nu vrea să se gândească la titlu, deși oltenii s-au apropiat la 6 puncte de primul loc.

ADVERTISEMENT

Din păcate, portarul Mirko Pigliacelli a suferit o accidentare foarte serioasă în finalul partidei de la Constanța, după o intrare brutală a lui Adi Petre. Italianul a ajuns de urgență la spital unde a fost cusut la picior și nu va fi apt pentru jocul din Cupa României cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.

În minutul 25, la scorul de 1-0 pentru Universitatea Craiova, Paul Papp l-a faultat dur, în săritură, pe Jefte Betancor. Atât Gheorghe Hagi, cât și jucătorii de la Farul, i-au cerut cu vehemență lui Cătălin Popa să-i arate cartonașul galben, care mai văzuse unul în minutul 19. Însă, ”centralul” a decis să nu-i aplice nicio sancțiune disciplinară fundașului de la Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor Sorin Cârțu și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu s-au contrat în privința deciziei pe care Cătălin Popa a luat-o la acea fază. Crăciunescu a afirmat că Papp merita cartonașul roșu, în timp ce oficialul oltenilor susținea că jucătorul Farului a comis fault.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi OSK – Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „total goluri: 3-6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT