Sport

Universitatea Craiova pregătește noi transferuri. Reghecampf: „Vor veni chiar patru jucători”

Tehnicianul alb-albaștrilor anunță noi achiziții până la închiderea perioadei de mercato: „Vor veni chiar patru jucători. Vrem să aducem calitate și nu ne grăbim”.
08.08.2021 | 17:13
Universitatea Craiova pregateste noi transferuri Reghecampf Vor veni chiar patru jucatori
ADVERTISEMENT

Deși a avut parte de un start slab de sezon, cu doar 3 puncte din 9 posibile, Universitatea Craiova nu renunță la visul de a cuceri primul titlu după 47 de ani de „secetă”. În plus, Laurențiu Reghecampf a primit asigurări din partea conducerii că transferurile mult așteptate vor sosi până pe 6 septembrie, când se încheie oficial perioada de mercato.

Până atunci, însă, și-a propus să obțină prima victorie de la instalarea pe banca echipei și să implementeze propria filosofie de joc. Următoarea partidă, cu FC Voluntari, este programată luni, 9 august, la ora 21:30, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Noi transferuri la Universitatea Craiova: „Vor veni chiar patru jucători”

Lucrăm la transferuri, încercăm să acoperim poziţiile unde avem nevoie, vrem să aducem calitate şi nu ne grăbim. Vor ajunge 2,3 sau chiar 4 jucători, în funcţie de nevoile noastre.

Avem o listă cu mulţi jucători, cu contează cine îi propune, ci ei să ridice valoarea lotului. Tot ce se întâmplă la echipă se face prin mine, prin domnul Rotaru şi cine îl ajută”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, prefațând, totodată, duelul din etapa a patra, pe care nu concepe să nu-l câștige, în ciuda problemelor de lot.

ADVERTISEMENT

Venim după o săptămână bună, ne-am antrenat foarte bine, sunt mulţumit, sper să se vadă la meci, fiindcă venim după un eşec, sper să avem o reacţie bună, iar jucătorii să şteargă ultimele impresii. Atmosfera nu e bună când pierzi, lumea este mâhnită de situaţia actuală, de mult nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Sper să nu mai ratăm mult şi să ne facem jocul. Avem calitate, avem jucători care pot face acest lucru fără probleme, o victorie ne-ar ajuta să lucrăm mai bine în continuare. Mi-aş dori să avem cel puţin atâtea ocazii ca la meciul cu Botoşani.

ADVERTISEMENT

Totdeauna va fi presiune, dar mi-ar plăcea să fie acea presiune de după victorii. Jucătorii trebuie să înţeleagă că sunt la o echipă foarte mare şi trebuie să avem şanse mari la titlu. Încercăm să ridicăm ştacheta, s-a lucrat la intensitate, la jocul tactic, vreau să reacţionăm după ce pierdem mingea.

Le-am spus că trebuie să ne gândim cel mai mult la jocul nostru, indiferent cu cine jucăm, deşi respect fiecare adversar, dacă nu respecţi echipa adversă îţi faci meciul greu. Avem câteva probleme, una dintre ele este Koljic, are dureri la piciorul operat, deşi s-a antrenat săptămâna aceasta”, a subliniat tehnicianul „juveților”.

ADVERTISEMENT

Gustavo, optimist: „Reghecampf a început să-și impună filosofia”

Prezent la conferința de presă, Gustavo, care a înscris în meciul pierdut, scor 1-2, cu FC Botoșani, s-a arătat optimist în privința șanselor ca echipa să depășească momentul dificil, mai ales că Laurențiu Reghecampf „a început să-și impună filosofia”.

Suntem motivaţi să facem un meci bun cu Voluntari şi să câştigăm. Trebuie să schimbăm ceva, nu a fost bine până acum, dar am avut o săptămână bună, Reghecampf a început să-şi impună filosofia şi cred că va fi un meci bun pentru noi mâine.

Nu ne aşteptam să avem un început slab după pregătirea pe care am făcut-o. Sper să am ocazii şi să dau gol, să le ofer bucurie suporterilor, sper să ne fie aproape în număr mare”, a explicat atacantul brazilian.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 2,18 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT