Fotbal intern

Universitatea Craiova pregătește trei transferuri: ”Ăsta e scopul în continuare”

30.01.2021 | 20:54
Universitatea Craiova pregateste trei transferuri Asta e scopul in continuare
ADVERTISEMENT

Finanțatorul clubului Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, pregătește trei transferuri în perioada următoare, dar nu a vrut să dea numele celor care vor ajunge în Bănie.

Oltenii s-au despărțit de antrenorul Corneliu Papură, după ce formaţia din Bănie a ajuns la şapte meciuri consecutive fără victorie în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Emil  Săndoi este varianta numărul 1 a lui Mihai Rotaru. Tehnicianul a intrat în vizorul oltenilor după rezultatele bune obţinute cu Chindia Târgovişte, echipă ajunsă pe loc de play-off după ce în sezonul trecut a scăpat de retrogradare cu ajutorul unui baraj.

Mihai Rotaru anunță trei transferuri la Universitatea Craiova

La capitolul jucători, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a anunțat că încearcă să facă trei transferuri în această perioadă considerând că oltenii sunt descoperiți pe trei posturi.

ADVERTISEMENT

Unul dintre aceștia este, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, spaniolul Juan Camara, care trebuie să-și rezolve problemele contractuale cu Dinamo București pentru a putea semna cu ”juveții”.

”Am spus că vom aduce maximum trei jucători, ăsta e scopul în continuare. Trebuie să ne întărim pe trei poziții. Cu un jucător suntem în discuții, el e în procedură de a se elibera de clubul lui anterior. Avem o înțelegere, financiar, cu durata contractului, tot, acum așteptăm să poată semna”, a declarat Rotaru la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi jucători doriți de conducerea Universității Craiova sunt unul din Liga 1, pentru care s-a și făcut o ofertă, și unul din Turcia. ”Am mai făcut o ofertă pentru un alt jucător din Liga 1, dar ne-a fost refuzată. Al treilea, așteptăm să se încheie perioada din Turcia, să vedem dacă va semna prelungirea sau nu și vedem dacă-l putem lua. E un internațional din Europa de Est”, a încheiat Rotaru.

Patronul Universității Craiova a anunțat că decizia demiterii lui Corneliu Papură a fost luată înaintea meciului cu FC Argeș, iar tehnicianul nu va mai rămâne în cadrul clubului, iar înlocuitorul său nu va putea să aducă mai mult de unul sau doi secunzi.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a fost una dintre variantele lui Mihai Rotaru, iar patronul Universităţii Craiova îl aştepta pe fostul antrenor al FCSB la Craiova, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Cu toate acestea, se pare tehnicianul va pleca în Qatar, chiar dacă a fost în discuţii cu oltenii.


  • (P) Cota BETANO pentru Poli Iaşi – U Craiova: 2,02 este cota pentru “”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: