Fotbal intern

Universitatea Craiova, primul transfer al iernii: „A semnat pe patru ani”

14.01.2021 | 18:46
Universitatea Craiova primul transfer al iernii A semnat pe patru ani
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a realizat primul transfer din această pauză de iarnă, după Mihai Rotaru a făcut mai multe „achiziții” în staff-ul tehnic și administrativ al lui Corneliu Papură.

Craiova a reușit primul transfer al iernii, după ce oltenii și-au schimbat aproape în totalitate staff-ul tehnic și administrativ.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de patronul oltenilor, Mihai Rotaru, care a precizat că fotbalistul a semnat un contract valabil pentru următorii patru ani.

Ivan Mamut a fost cumpărat definitiv de la formația croată Inter Zapresic

Atacantul oltenilor, Ivan Mamut, a fost cumpărat definitiv de Universitatea Craiova, deși croatul e departe de evoluțiile lui Elvir Koljic, în ciuda faptului că e un adevărat „mamut”: 1,92 metri.

ADVERTISEMENT

Croatul de 23 de ani a mai fost dorit de Hajduk Split și a fost adus sub formă de împrumut de la echipa din prima ligă croată Inter Zapresic, iar fotbalistul a semnat un contract valabil în următorii patru ani.

Fotbalistul cotat la 650.000 de euro conform transfermarkt, a jucat nouă partide în acest sezon, însă nu a reușit să marcheze nici măcar un gol în campionat, oferind în schimb două pase decisive. Singurele reușite în tricoul alb-albastru au venit în partida din Cupa României cu Progresul Spartac, când a reușit o „dublă”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru are mare încredere în Mamut: „Are calitate. A semnat pe patru ani”

Patronul oltenilor are mare încredere în Ivan Mamut și își pune mari speranțe în potențialul atacantului croat: „Credem în Mamut, are calitate, dă totul, i-am activat opțiunea, a semnat pe patru ani. A avut ocazii, nu i-au intrat”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport

Universitatea Craiova are mare nevoie de Ivan Mamut, Elvir Koljic și Mihai Roman fiind în continuare accidentați. Singurul atacant disponibil în afara croatului este Alexandru Tudorie, iar oltenii au mari probleme în acest compartiment.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Mihai Rotaru i-a asigurat pe suporteri că niciun jucător nu va părăsi echipa în această iarnă: „De plecat, nu suntem în discuții. Vrem să facem tot posibilul să luăm campionatul, anul trecut am avut o mână pe cupă. Încercăm să aducem cel mult trei jucători, cu unul suntem foarte aproape”, a mai declarat patronul Universității Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 3,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT