Sport

U Craiova confirmă exclusivitatea FANATIK. Brazilianul Raul Silva este primul transfer al verii pentru olteni. Update

Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Raul Silva, un fundaș central în vârstă de 32 de ani, a ajuns în cantonamentul oltenilor din Austria.
25.06.2022 | 14:06
U Craiova confirma exclusivitatea FANATIK Brazilianul Raul Silva este primul transfer al verii pentru olteni Update
Raul Silva (cel în genunchi) a fost o perioadă un jucător important la Braga. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
28-06-2022
17:54

Transferuri vară Liga 1. Universitatea Craiova și-a prezentat pe noul fundaș brazilian. Video

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Raul Silva este primul transfer efectuat de Universitatea Craiova în această vară. Brazilianul a fost prezentat oficial într-un videoclip filmat în cantonamentul alb-albaștrilor.

 

”Clubul Universitatea Craiova a semnat cu brazilianul Raul Silva un contract valabil pe o perioadă de 2 ani.

Câștigător al Cupei Portugaliei și al Cupei Ligii în tricoul celor de la SC Braga, Raul vine în Cetatea Băniei și întărește linia defensivă a alb-albaștrilor.

Fundaș central de meserie, îi dorim lui Raul să fie la înălțime pentru echipa fanion a Olteniei!”, au transmis oltenii prin intermediul paginii oficiale de Facebook .

Raul Silva va semna un contract pe doi ani cu Universitatea Craiova, după ce negocierile au fost finalizate cu succes. În decembrie 2019, fotbalistul care a fost sub contract cu Sporting Braga era cotat la cinci milioane de euro.

Universitatea Craiova, primul transfer al verii! Raul Silva, contract pe doi ani cu oltenii

Raul Silva, care a fost împrumutat de Braga la Estoril în sezonul recent încheiat, a fost dorit și în iarnă la Universitatea Craiova, dar negocierile nu s-au concretizat atunci.

ADVERTISEMENT

Este un fundaș central de picior stâng, pe profilul căutat de olteni, care aveau aveau doar dreptaci în centrul defensivei. Chiar din acest motiv a renunțat Universitatea să intre în cursa pentru Dawa, și el fotbalist de picior drept.

Raul Silva este un fundaş brazilian, în vârstă de 32 de ani care a jucat până acum doar în ţara natală şi în Portugalia. În 2014 a ajuns în Europa, evoluând trei sezoane pentru Maritimo Funchal.

ADVERTISEMENT
Raul Silva, în tricoul celor de la Braga
Raul Silva, în tricoul celor de la Braga

În 2019, Raul Silva era cotat la 5.000.000 de euro

Vârful carierei l-a atins la Braga, echipă la care s-a transferat în 2017. A fost cotat în 2019 la 5.000.000 de euro, însă în ultimii ani evoluţiile sale nu au fost la fel de convingătoare, însă cu siguranţă se poate dovedi un jucător interesant pentru Universitatea Craiova.

În ultimul sezon, a fost împrumutat la Estoril, unde a bifat 19 prezenţe şi a reuşit să marcheze de două ori. În acest moment, fotbalistul este cotat la 1.000.000 de euro şi vine la Craiova din postură de jucător liber.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi-a betonat defensiva! Oltenii îi mai au în centrul apărării pe Papp, Găman şi Screciu

În centrul defensivei, oltenii îi mai au pe Paul Papp, Valerică Găman şi Vladimir Screciu. În această vară, Universitatea Craiova s-a despărţit de Marius Constantin, cel care a semnat cu FC Argeş.

Fanii echipei au fost nemulţumiţi de faptul că până acum Universitatea Craiova nu a făcut niciun transfer în această perioadă de mercato. Raul Silva este primul jucător care vine alături de olteni şi sunt aşteptate şi alte mutări.

ADVERTISEMENT

Se anunţă o vară fierbinte la Universitatea Craiova, echipa având nevoie de un lot competitiv pentru că, cel puţin în prima parte a sezonului, oltenii îşi propun să treacă de câteva tururi în Conference League.

  • 32 de ani are Raul Silva
  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului

  • (P) Cota BETANO pentru Vllaznia – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „2 şi sub 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT