Sport

Nu doar oltenii au probleme de lot! Rapid, patru absențe importante la derby-ul cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova are un focar de COVID-19 la echipă, însă nici echipa lui Mihai Iosif nu stă mai bine și are patru jucători importanți accidentați.
19.01.2022 | 16:49
Nu doar oltenii au probleme de lot Rapid patru absente importante la derbyul cu Universitatea Craiova
Universitatea Craiova și Rapid se află la egalitate de puncte, 32. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate lista jucătorilor infectați cu COVID-19 de la Universitatea Craiova, iar conducerea oltenilor a cerut amânarea meciului.

Deși Rapid a fost de acord ca partida să fie amânată cu o zi, spre nemulțumirea fanilor giuleșteni, FANATIK a aflat în exclusivitate de ce derby-ul nu poate fi amânat.

ADVERTISEMENT

Nici în tabăra cealaltă lucrurile nu stau foarte bine, iar Mihai Iosif va avea patru absențe importante la meciul cu rivala Universitatea Craiova.

Rapid, fără Alexandru Ioniță, Cătălin Hlistei, Dragoș Grigore și Claudiu Belu la derby-ul cu Universitatea Craiova

Rapid are infirmeria plină înainte de meciul de pe „Oblemenco” cu Universitatea Craiova, nu mai puțin de patru jucătorii fiind accidentați.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Alexandru Ioniță, Cătălin Hilstei, Dragoș Grigore și Claudiu Belu, neexistând nicio șansă ca vreunul dintre ei să fie recuperat până la ora partidei.

Dacă Alexandru Ioniță și Cătălin Hlistei au niște accidentări mai vechi, primul la coapsa stângă, iar Hlistei încă se reface două o intervenție chirurgicală la menisc, ceilalți doi au probleme musculare.

ADVERTISEMENT

Mihai Iosif, bătăi mari de cap în defensiva Rapidului. Cine ar putea să îi înlocuiască pe Grigore și Belu

Absențele lui Dragoș Grigore și Claudiu Belu sunt cele care îi creează cele mai mari probleme antrenorului Rapidului, Mihai Iosif.

Dacă starea medicală a lui Grigore este ceva mai bună, la Claudiu Belu accidentarea este una mai gravă, iar Rapidul rămâne descoperită în banda dreaptă.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Mihai Iosif ar putea trimite pe teren în derby-ul cu Rapid o linie de fund formată din Goge, Săpunaru, Dandea și Junior Morais.

Craiova fierbe înainte de derby-ul cu Rapid

Fanii Universității Craiova i-au atacat dur pe jucătorii și suporterii Rapidului înainte de derby-ul din Bănie și au făcut scandal pentru că ultrașii alb-vișinii s-au opus reprogramării partidei: „La Craiova vine un Rapid şi daca uităm ce au păţit băieţii în tur, ne merităm soarta. Sâmbătă vin pe Oblemenco gherţoii României în frunte cu neSăpunaru, probabil cel mai jegos fotbalist care nu a jucat la steaua sau dinamo”, a fost mesajul dur al celor de la Peluza Nord Craiova.

Suporterii olteni nu au uitat ce au pățit jucătorii Universității la meciul tur de pe Național Arena, când FANATIK a surprins niște momente incredibile! Jucătorii Craiovei au fost bombardați cu diferite obiecte de la tribuna a doua și au fost împiedicați să intre la vestiare. În cele din urmă jucătorii și staff-ul lui Reghe au fost evacuați prin altă parte a stadionului.

Ba mai mult, la Craiova se anunță război total între cele două galerii din oraș și suporterii Rapidului, care vor să își facă apariția și la meciul de handbal din Liga Florilor, unde au cerut 300 de bilete.

ADVERTISEMENT