Sport

Universitatea Craiova – Rapid 1-0. Oltenii câștigă primul meci în Liga 1 din octombrie. Video

FANATIK vă oferă detalii despre meciul Universitatea Craiova - Rapid, care are loc sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, în etapa a 22-a din Liga 1. în condiţii cu totul speciale pentru olteni
22.01.2022 | 21:54
Universitatea Craiova  Rapid 10 Oltenii castiga primul meci in Liga 1 din octombrie Video
ADVERTISEMENT
22-01-2022
16:31

Universitatea Craiova - Rapid 1-0 rezultat final

Universitatea Craiova – Rapid VIDEO

Min. 90+3: Final de meci. Universitatea Craiova oprește seria celor șapte meciuri fără victorie și se impune, la limită, în fața unui Rapid care nu a arătat mai nimic

Min. 87: Prima fază lucrată bine de giuleșteni a coincis cu singura ocazie importantă de gol dar Kait a ratat în situație excelentă

Min. 81: Ocazie mare de gol pentru U Craiova, după o lovitură de la colțul terenului

Min. 75: Mateiu intră în locul lui Gustavo, iar Baiaram l-a înlocuit pe Screciu

Min. 69: Dublă Schimbare la Rapid. Marzouk și Kait au fost trimiși pe teren

Min. 66: Mare ocazie de gol a lui Câmpanu, dar șutul acestuia este respins în corner de portarul Rapidului

Min. 64: Dublă schimbare la Universitatea. Căpățână și Câmpanu au fost aruncați în luptă. Ultimul a avut unele probleme cu tricoul de joc

Min. 57: Laurențiu Reghecampf schimbă și el pentru prima oară în acest meci.Markovic a intrat în locul autorului singurului gol, Elvir Koljic

Min. 46: S-a reluat meciul. Rapid, obligată de împrejurări, a efectuat prima modificre Vojtus a intrat în locul lui Perez. 

Min. 45: S-a încheiat prima repriză. U Craiova a controlat jocul și și-a creat mai multe ocazii de gol. De partea cealaltă, Rapid a încercat să replice prin contraatacuri care, însă, au fost de cele mai multe ori lipsite de inspirație în momentele paselor finale

Min. 34: Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, acuză o lovitură la coapsă. Emoții mari pentru giuleșteni

Min. 15: Universitatea Craiova controlează meciul. Nicușor Bancu a șutat în plasa laterală

Min. 10: Elvir Koljic ratează o importantă oportunitate de a desprinde Universitatea la două goluri

Min.5: 1-0. GOOOOOL Universitatea Craiova. Elvir Koljic deschide scorul după ce a rămas singur cu portarul Horațiu Moldovan

Min. 1: A început meciul

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – A. Crețu, Screciu – Gustavo, Vînă, Ivan – Koljic. Rezerve: Lazar, Mitran, Vătăjelu, Mateiu, Markovic, Cîmpanu, Baiaram, Căpățînă, Sala. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Rapid: Moldovan – M. Perez, Săpunaru, Dandea, Morais – Albu, Crepulja, R. Ilie – Sefer, Ad. Bălan, Stahl. Rezerve: Drăghia, Goge, Onea, Alami, Pănoiu, A. Bălan, Kait, Carnat, Vojtus. Antrenor: Mihai Iosif.

Schimbare de ultima oră în echipa de start a Rapidului. Adrian Bălan îi ia locul lui Marzouk, marocanul care fusese anunțat titular pe foaia de joc. 

Meciul Universitatea Craiova – Rapid are loc sâmbătă, 22 ianuarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 22-a din Liga 1. La sfârşitul anului 2021 echipa olteană încheia pe locul 5, cu 32 de puncte, acelaşi număr de puncte ca al giuleştenilor, dar aceştia se află pe locul 7, primul  în afara play-off-ului, din motive de golaveraj.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Rapid

Confruntarea Universitatea Craiova – Rapid se desfăşoară sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie în etapa a 22-a din Liga 1, fiind primul meci oficial al ambelor echipe din acest an. Ambele au ca obiectiv acesul între primele şase, adică în play-off.

ADVERTISEMENT

Este un joc la care accesul publicului este permis în măsură limitată, ca urmare a faptului că ne aflăm în faza de creştere accelerată a cazurilor de infectări cu tulpina Omicron a coronavirusului şi nu se poate intra pe stadion decât prezentând dovada vaccinării complete sau a trecerii prin boală în ultimele şase luni.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Rapid

Partida Universitatea Craiova – Rapid se joacă sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe stadionul Ion Oblemenco din capitala judeţului Dolj şi contează pentru etapa a 22-a din Liga 1. Este trasnsmisă în direct pe micile ecrane de posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-.ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova este cer senin, fără nici un pericol de precipitaţii, cu o temperatură maximă în jur de 5 grade, în jur de un grad-două la ora partidei. Acest meci foarte important pentru zona play-off a fost încredinţat pentru a fi condus arbitrului clujean Horaţiu Feşnic.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – Rapid

Ambele echipe au probleme înaintea acestei partide. Dar, de departe, cele mai mari sunt la olteni, peste care a năvălit uraganul COVID, fâcând ravagii, cu 15 persoane infectate. Dintre cei testaţi pozitiv, Nistor este încă în izolare. Sunt accidentaţi Houri, Găman, Roguljic şi Conte, pe serviciile lui Ivanov şi Fedele nu se mai contează.

ADVERTISEMENT

La Rapid vor lipsi doi dintre cei patru apărători de bază, Bellu-Iordache şi Grigore, ambii accidentaţi, aşa cum mai sunt Alexandru Ioniţă II şi Carnat. Se află în teren nou venitul Onea ca fundaş dreapta şi pe bancă Acuna, Vojtus şi Kayt.

Craiovenii, supăraţi de refuzul Ligii de a amânare a jocului

Valul de infectări cu coronavirus care a lovit echipa lui Laurenţiu Reghecampf a dat complet peste cap programul de pregătire pentru meciul cu Rapid. Conducerea clubului din Bănie a vrut să obţină amânarea jocului, dar nu a primit acceptul Ligii Profesioniste.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Craiovei, Sorin Cârţu, recunoaşte că în aceste condiţii un rezultat de egalitate nu ar fi deloc rău, pentru că ar menţine echipa în zona de play-off, în schimb eşecul ar putea avea consecinţe foarte neplăcute, cu mari şanse să se cadă în clasament sub locul 6.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Rapid

Deşi Universitatea Craiova are aceste serioase probleme de lot cât şi de pregătire a jocului casele de pariuri îi acordă prima şansă la victorie, e drept, cu o cotă foarte ridicată, 2,25. O victorie a Rapidului ajunge la cota 3,40 iar varianta şansă dublă X2 are cotă 1,60. Un gol al oaspeţilor are cotă 1,50.

În meciul disputat în tur pe Arena Naţională a învins Craiova cu 2-1, răsturnând o situaţie favorabilă echipei lui Mihai Iosif, care astfel a suferit prima înfrângere, deşi portarul Horaţiu Moldovan a avut câteva intervenţii de-.a dreptul fenomenale, conservând mult timp avantajul giuleştenilor. Golul victoriei oaspeţilor a venit în minutul 93, dar trebuie spus că din minutul 43 Rapid a evoluat în zece oameni, după eliminarea lui Bellu-Iordache.

 

 

ADVERTISEMENT