Sport

Universitatea Craiova, remiză cu Al Duhail într-un meci amical în Austria. Fanii, critici dure la adresa lui Laszlo Balint. Video

Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical cu formația Al Duhail din Qatar, în penultimul joc disputat în stagiul de pregătire din Austria.
06.07.2022 | 21:45
Universitatea Craiova remiza cu Al Duhail intrun meci amical in Austria Fanii critici dure la adresa lui Laszlo Balint Video
Universitatea Craiova a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical cu formația Al Duhail din Qatar, în penultimul joc disputat în stagiul de pregătire din Austria. Sursă foto: Facebook Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Elevii lui Laszlo Balint câștigaseră anterior partidele cu Arminia Bielefeld și Heidenheim și încheiaseră la egalitate cu Qarabag.

Remiză pentru Universitatea Craiova într-un meci amical

În cel de-al patrulea amical din cantonamentul efectuata în Austria, Universitatea Craiova a scos doar o remiză în fața qatarezilor de la Al Duhail, scor 1-1, spre nemulțumirea fanilor care au început deja să-l conteste pe noul antrenor.

ADVERTISEMENT

Oltenii au deschis scorul prin Ante Roguljic (19), cu un șut bine plasat de la marginea careului, adversarii reușind egalarea prin atacantul kenyan Michael Olunga, în primul minut al reprizei secunde.

Antrenorul Laszlo Balint a început meciul în următoarea formulă de echipă: Rusu – Benga, Găman, Brășfăleanu, Bancu – Sala, Vînă – Cîmpanu, Nistor, Roguljic – Markovic. Pe banca de rezerve au fost Pigliacelli, Căpățînă, Papp, Screciu, Vătăjelu, Mateiu, Al. Crețu, Gustavo, Baiaram, Ivan, Koljic, Danciu, Vlăsceanu și Nețoiu.

ADVERTISEMENT

Fanii pun tunurile pe Balint

În ciuda faptului că a fost doar un meci de pregătire, fanii Universității Craiova l-au criticat vehement pe antrenorul Laszlo Balint pentru rezultat, dar și pentru faptul că nu a folosit niciodată aceeași echipă în amicale.

”Echipă bună această Al Duhail. Am urmărit derby-ul lor cu Al Upigus”, ”Un joc foarte slab, un Nistor foarte greoi aproape de pensionare. Cu lotul asta nu cred că prindem play-off-ul în acest sezon… Păcat ca nu se investește la club”, ”Vai de mama lor. Dacă prind locul 6, este bine!”, au fost câteva comentarii dure ale suporterilor.

ADVERTISEMENT

”Au ce joc mizerabil. S-a terminat pregătirea din cantonament și nu s-a ajuns la o formulă de bază. E dezastru în conducerea echipei care se răsfrânge la jucători”, ”Sunt curios ce echipă va folosi Balint în primul joc oficial când el nu a folosit în două jocuri de verificare aceeași echipă pentru a se omogeniza cât de cât”, au scris alți fani nemulțumiți.

Programul Universității Craiova în sezonul 2022-2023 din SuperLiga

După un sezon fără trofeu cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Universitatea Craiova își dorește să devină campioană la sfârșitul sezonului 2022-2023 din Superliga. Laszlo Balint este antrenorul cu care oltenii speră că vor reuși să obțină un titlu istoric, după 31 de ani de la ultimul triumf în campionat.

ADVERTISEMENT

În ediția precedentă a campionatului, Universitatea Craiova a obținut calificarea în cupele europene după barajul împotriva celor de la FC Botoșani, scor 2-0. Oltenii sunt calificați în turul doi preliminar al Conference League, acolo unde vor juca cu formația din Albania, KF Vllaznia.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,07 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT