Sport

Universitatea Craiova a renunţat la cel care era văzut viitorul fundaş dreapta al naţionalei! A fost prezentat la un club din SuperLiga. Update exclusiv

Decizie surpriză a lui Mirel Rădoi la Universitatea Craiova. Antrenorul a renunţat la unul dintre jucătorii care erau văzuţi în câţiva ani la echipa naţională. Ştefan Vlădoiu a fost transferat de U Cluj.
31.08.2022 | 12:49
Universitatea Craiova a renuntat la cel care era vazut viitorul fundas dreapta al nationalei A fost prezentat la un club din SuperLiga Update exclusiv
Ştefan Vlădoiu, în meciul U Craiova - Farul Constanţa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-09-2022
12:41

U Cluj l-a transferat pe Ştefan Vlădoiu! "Şepcile roşii" au confirmat exclusivitatea Fanatik

U Cluj a oficializat transferul lui Ştefan Vlădoiu, de la Universitatea Craiova, anunţat în exclusivitate de FANATIK. Fundaşul vine sub formă de împrumut la Cluj, după ce “şepcile roşii” au câştigat duelul pentru semnătura lui Vlădoiu cu Sepsi Sf. Gheorghe. 

Ştefan Vlădoiu la U Cluj
Ştefan Vlădoiu la U Cluj

Universitatea Craiova a ajuns la trei victorii la rând în SuperLiga, însă ratarea grupelor din Conference League vine şi cu schimbări de lot în echipa lui Mirel Rădoi. Iar ultima decizie a antrenorului este una surpriză.

Universitatea Craiova renunţă la Ştefan Vlădoiu! Are două oferte din SuperLiga

Din informaţiile FANATIK, oltenii renunţă la Ştefan Vlădoiu, cel care era văzut drept viitorul fundaş dreapta al echipei naţionale. Fundaşul de bandă a bifat doar 61 de minute în acest sezon şi nu a fost nici măcar în lot la meciul cu FC Botoşani.

ADVERTISEMENT

Ştefan Vlădoiu nu duce lipsă de oferte şi, FANATIK a aflat că este dorit de Sepsi Sf. Gheorghe şi Universitatea Cluj. Oltenii nu îl vor ceda definitiv pe Vlădoiu, ci preferă varianta pe un împrumut până la finalul sezonului.

Attila Hadnagy confirmă interesul pentru fundaş: “Vlădoiu este o variantă, vedem zilele acestea ce vrea Universitatea Craiova”

Relaţiile comerciale dintre Sepsi şi Universitatea Craiova sunt excelente, oltenii transferându-l pe fostul căpitan al covăsnenilor, Bogdan Mitrea. Aşa cum FANATIK a anunţat, oltenii au plătit clauza de reziliere de 250.000 de euro pentru fundaş.

ADVERTISEMENT

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi Sf. Gheorghe, a confirmat pentru FANATIK interesul pentru Ştefan Vlădoiu, spunând că apărătorul Craiovei este o variantă pentru echipa covăsneană:

“Vlădoiu este o variantă, vedem zilele acestea ce vrea Universitatea Craiova. Oricum, vom mai aduce un fundaş central în locul lui Mitrea”, a spus Attila Hadnagy pentru publicaţia noastră.

ADVERTISEMENT

Şansele cele mai mari pentru semnătura fundaşului le are U Cluj!

Din informaţiile noastre, Ştefan Vlădoiu are şanse mai mari de a ajunge la Universitatea Cluj. Pe lângă aducerea olteanului, “șepcile roşii” sunt şi în căutarea unui jucător eligibil pentru regula U21, în condiţiile în care portarul Gorcea va sări din schemă, clujenii având negocieri avansate cu Plamen Iliev, aşa cum FANATIK a anunţat.

Ştefan Vlădoiu a bifat şi trei selecţii în naţionala U21 a României între 2019 şi 2021. El a fost crescut de Universitatea Craiova şi a fost promovat la prima echipă în anul 2016, când avea doar 17 ani.

ADVERTISEMENT

Ştefan Vlădoiu a fost titular în sezoanele trecute la Universitatea Craiova şi a fost văzut drept viitorul fundaş dreapta al echipei naţionale. Însă, în acest sezon, a fost tras pe linie moartă, cu doar 60 de minute jucate.

  • 23 de ani are Ştefan Vlădoiu
  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlădoiu

  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT