Fotbal intern

Universitatea Craiova, „revigorată” de Dragoș Bon. Ce a schimbat interimarul în jocul oltenilor

04.02.2021 | 16:30
Universitatea Craiova revigorata de Dragos Bon Ce a schimbat interimarul in jocul oltenilor
ADVERTISEMENT

Dragoș Bon „a revigorat-o” pe Universitatea Craiova și a adus singura victorie din 2021, chiar la primul meci în care „juveții” nu au mai fost conduși de pe margine de Corneliu Papură, antrenor demis după rezultatele slabe. 

Craiova a făcut spectacol la Iași, acolo unde pe teren a existat o singură echipă. Oaspeții au marcat de trei ori, însă scorul ar fi putut fi mult mai mare, dar ocazii.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru se află în căutarea unui antrenor principal cu experiență. Probabil, echipa va fi condusă tot de Dragoș Bon în derby-ul de sâmbătă cu Dinamo, iar Bancu și compania să aibă un alt „dirijor” începând cu săptămâna viitoare. FANATIK a anunțat în exclusivitate lista reală de potențiali antrenori pentru Craiova.

Universitatea Craiova a fost „revigorată” de Dragoș Bon. Ce a schimbat interimarul în jocul oltenilor și ce metode a folosit

Universitatea Craiova a părut altă echipă la Iași. Bineînțeles, adversarul a fost unul modest, însă meritele jucătorilor Științei nu pot fi luate de nimeni. Cu un joc total schimbat, orientat către ofensivă, Universitatea a dominat de la un cap la altul partida din Copou.

ADVERTISEMENT

Victoria a fost adusă de oamenii care au avut momente mai puțin inspirate în ultimul timp, însă se pare că lucrurile se schimbă în Cetatea Băniei. Dan Nistor a înscris pentru prima dată în acest sezon, Andrei Ivan pare că își recapătă pofta de a înscrie, în timp ce Alexandru Cîmpanu a reușit și el primul gol în tricoul „alb-albastru”.

De altfel, în echipa de start și-a făcut simțită prezența și Alexandru Mateiu, cel care devenise a treia opțiune pentru postul de mijlocaș defensiv în mandatul lui Corneliu Papură. „Optarul” a avut o prestație solidă în partida cu Poli Iași și este pentru prima dată după mult timp când Mateiu îi ia fața lui Bic la titularizare.

ADVERTISEMENT

Jocul prestat de „leii din Bănie” are și un mic secret. Dragoș Bon, antrenorul interimar, are o relație foarte bună cu jucătorii, ceea ce nu se întâmpla pe timpul lui Papură, deoarece existau tot felul de conflicte din cauza tehnicianului. Mateiu este unul dintre jucătorii pe care Bon se va baza, dată fiind relația bună dintre ei. Faptul că Andrei Ivan a spus despre fostul secund al lui Cristiano Bergodi și Corneliu Papură că merită o șansă arată clar că există o coeziune între fotbaliști și noul staff.

Victoria a fost dedicată suporterilor Universității Craiova. Șanse foarte mari ca Dragoș Bon să o conducă pe Știința și în derby-ul cu Dinamo

Înainte de primul meci în calitate de principal la Universitatea Craiova, interimarul de pe banca tehnică a avut și tăria de a cere scuze suporterilor pentru prestațiile din ultimele jocuri. După meci, Dragoș Bon a dedicat victoria fanilor pătimași ai Științei:

ADVERTISEMENT

„Dedicăm victoria suporterilor Universității Craiova, o așteptau de foarte mult, au avut răbdare cu noi, au fost tot timpul în spatele nostru și mă bucur că le pot dedica o victorie cu un asemenea rezultat și un joc care cred că le-a plăcut fanilor,” a spus Bon la conferința de presă de după meci.

  • 40 de puncte a acumulat Universitatea Craiova după partida de la Poli Iași
  • 4 puncte sunt între CFR și Universitatea Craiova, însă clujenii au un meci mai puțin

Până când Mihai Rotaru va găsi un tehnician potrivit pentru Universitatea Craiova, Dragoș Bon pregătește meciul cu Dinamo și putem spune că își îndeplinește un adevărat vis, acela de a sta pe bancă la un asemenea derby: „Ne așteaptă o partidă aparte. Indiferent de locul din clasament, între Universitatea Craiova și Dinamo este o rivalitate foarte mare, cum bine se știe. O să pregătim cât mai bine jocul și sperăm să ne recuperăm cât mai repede. Sper să fim 100% cu Dinamo, să facem un joc bun, să marcăm goluri și să învingem”


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Dinamo: 1,98 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT