Fotbal intern

Un om din staff-ul lui Mangia a plecat. “Fiecare cu viziunea lui!”

Cătălin Mulţescu a marturisit că a decis să părăsească CSU Craiova deoarece a simţit ca munca sa în Bănie trebuia să se încheie. Fiul lui Gigi Mulţescu doreşte să antreneze în străinătate.
24.12.2017 | 11:34
Un om din stafful lui Mangia a plecat Fiecare cu viziunea lui

Cătălin Mulţescu, antrenorul cu portarii de la CS Universitatea Craiova,  a mai rezistat în Bănie doar şase luni după ce în vara acestui an tatăl său, Gigi Mulţescu, a fost înlocuit cu Devis Mangia. Însă în această iarnă fiul fostului antrenor al oltenilor a decis să părăsească gruparea lui Mihai Rotaru după ce a fost deranjat de mai multe lucruri. În cursul zilei de vineri, Mulţescu junior şi-a reziliat contractul cu echipa lui Mihai Rotaru.

Nu este vorba că m-am certat cu cineva din club, dar am simţit că trebuie să o iau pe un alt drum. Fiecare este cu viziunea lui, iar eu nu condamn pe nimeni. M-am despărţit ok de antrenorul principal Devis Mangia şi de patronul Mihai Rotaru. Chiar vreau să îi mulţumesc domnului Rotaru pentru încrederea pe care mi-a acordat-o după ce tatăl meu a plecat în vară de la Craiova”, şi-a început discursul Mulţescu jr.

“Mangia o să aducă un antrenor cu portarii italian!”

În continuare Mulţescu jr a vorbit despre modul de lucru pe care l-a avut la Craiova mai ales după ce tatăl său a părăsit echipa în această vară. “Am avut mână liberă de lucru la Craiova, dar la un moment dat mi-au fost îngrădite nişte lucruri. Totuşi nu vreau să fac un caz din asta. V-am spus încă de la început că fiecare este cu viziunea lui, iar eu nu o să condamn pe nimeni. Am înţeles că în locul meu Devis Mangia o să aducă un antrenor italian de portari.

Dar vreau să ştiţi că nu îi va fi uşor, deoarece  mai întâi de toate trebuie să cunoşti cultura portarilor români. Trebuie să le cunoşti toate slăbiciunile, dar şi toate calităţile. Trebuie să îi cunoşti foarte bine. Acum la Craiova, iar domnul Rotaru ştie bine acest lucru, deoarece i-am făcut un raport, se află un portar mai mare ca Andrei Vlad cu un an. El se numeşte Dică Cristian. Domnul Rotaru chiar a venit la meciurile echipei a doua să îl urmărească.  Se anunţă un portar de mare valoare, iar dacă cel care o să vină după mine o să îi acorde o atenţie mai mare, atunci o să auziţi şi mai repede de acest portar”, a spus Mulţescu.