Fotbal intern

Universitatea Craiova scoate toate armele pe masă pentru meciul cu FCSB! Marinos Ouzounidis a primit vești extraordinare

30.03.2021 | 09:23
Universitatea Craiova scoate toate armele pe masa pentru meciul cu FCSB Marinos Ouzounidis a primit vesti extraordinare
ADVERTISEMENT

Am intrat în săptămâna meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar oltenii se pregătesc intens de acest meci, unul care poate arăta clar dacă Știința este o echipă care să se bată cu șanse reale la titlu. Marinos Ouzounidis a primit noi vești bune. La antrenamentele echipei din această săptămână au revenit Stephane Acka și Reagy Ofosu, doi jucători care au avut probleme medicale în ultima vreme.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Elvir Koljic și Mihai Bălașa au început pregătirea alături de coechipieri, încă de săptămâna trecută, iar acești patru fotbaliști (n.r. – Koljic, Bălașa, Ofosu și Acka) ar putea fi folosiți în derby-ul cu bucureștenii. Din păcate, Vladimir Screciu mai are de așteptat până când va reveni pe gazon.

ADVERTISEMENT

În pauza provocată de meciurile echipei naționale, Ouzounidis a vrut să-și vadă jucătorii la treabă, astfel că Universitatea a jucat un amical cu Farul Constanța. A fost 2-0 pentru olteni, iar golurile partidei au fost înscrise de Ivan Mamut.

Universitatea Craiova, în „focul” pregătirilor pentru meciul cu FCSB! Marinos Ouzounidis îi are la dispoziție și pe Reagy Ofosu și Stephane Acka

Bănia arde de nerăbdare în așteptarea meciului cu FCSB. Craiovenii vor să-și măsoare forțele cu FCSB, liderul din Liga 1, într-un adevărat test înainte de începutul play-off-ului. Totuși, programul Universității nu este deloc ușor, având în vedere că ultima etapă aduce un alt meci greu, cel împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Patru jucători ai Științei sunt plecați la loturile naționale. Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău sunt la selecționata condusă de Mirel Rădoi, în timp ce Ștefan Vlădoiu și Alexandru Cîmpanu au fost chemați pentru a da o mână de ajutor la Campionatul European U21. Colegii lor care au rămas la Craiova au jucat și un meci amical, iar adversarul a fost unul de Liga 2, Farul Constanța.  Oficialii clubului din Bănie au încercat să păstreze o urmă de mister asupra partidei, astfel că nu au oferit niciun detaliu asupra formulei start și a jucătorilor folosiți.

Reagy Ofosu
Reagy Ofosu a revenit după mai bine de o lună de la accidentare

Marinos Ouzounidis a început această săptămână cu un antrenament intens, așa cum reiese din imaginile postare pe paginile de socializare ale Universității Craiova. Tehnicianul grec îi are la dispoziție și pe Reagy Ofosu și Stephane Acka, doi fotbaliști care revin după anumite probleme medicale care i-au ținut departe de gazon. Ba mai mult, Elvir Koljic pare că se simte foarte bine și ar putea fi arma secretă a „alb-albaștrilor” pentru meciul cu FCSB.

ADVERTISEMENT
Elvir Koljic
Elvir Koljic este fericit că este din nou alături de colegii săi pe teren

Oltenii cer un control anti-doping înainte de Universitatea Craiova – FCSB. Spiritele se încing înainte de derby. „Juveții” merg cu avionul la București

FANATIK a dezvăluit informația că oficialii Universității cer un control anti-doping înainte de derby, iar acest fapt l-a făcut pe Gigi Becali, patronul „roș-albaștrilor”, să reacționeze.

Jocul care va avea loc pe 4 aprilie se anunță unul încins, mai ales că ne-am obișnuit ca oficialii celor două cluburi să se „înțepe” înainte de fiecare episod al acestei înfruntări. Acum, „apele sunt mai calme”, deoarece echipele naționale desfășoară mai multe meciuri importante, iar fotbalul românesc are nevoie de liniște.

ADVERTISEMENT

Testarea anti-doping cerută de olteni poate fi prima „bătălie” din acest război psihologic care se va duce până la ora partidei. În altă ordine de idei, delegația Științei va pleca cu avionul către București, renunțând la transportul „tradițional” cu trenul. În acest fel, Craiova încearcă să schimbe norocul și să dea lovitura în Capitală.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,75 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

 

ADVERTISEMENT