Sport

Universitatea Craiova, sold out cu FCSB! Pentru prima dată după doi ani şi trei luni, oltenii au vândut toate biletele. Exclusiv

Universitatea Craiova - FCSB este derby-ul care i-a convins pe fanii „juveților” să ia cu asalt stadionul "Ion Oblemenco". E sold out cu trei zile înainte de meci.
05.05.2022 | 16:00
Universitatea Craiova sold out cu FCSB Pentru prima data dupa doi ani si trei luni oltenii au vandut toate biletele Exclusiv
Universitatea Craiova - FCSB, readuce suporterii „alb-albaștrilor” pe stadion! Oltenii sunt aproape de sold-out cu 3 zile înainte de derby sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
05-05-2022
13:57

S-au vândut toate biletele la U Craiova - FCSB!

Ultimele 600 de bilete de la Universitatea Craiova – FCSB s-au epuizat rapid şi, din informaţiile FANATIK, este sold out pentru derby-ul de duminică. Este primul meci de la Craiova de la startul pandemiei în care se vând toate biletele. 

Suporterii „alb-albaștrilor” anunță o atmosferă incendiară pe „Ion Oblemenco” în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB. Fanii „Științei” au achiziționat deja majoritatea biletelor pentru confruntarea cu „roș-albaștrii”, cu 3 zile înaintea partidei programată duminică, 8 mai, de la ora 19:30.

Universitatea Craiova – FCSB, aproape de sold-out! Oltenii mai au trei zile de așteptat până la derby

Universitatea Craiova – FCSB va fi prima partidă care se va juca cu „casa închisă” pe „Ion Oblemenco”, după pandemie. FANATIK a anunțat în exclusivitate că suporterii oltenilor au cumpărat cinci mii de bilete, cu zece zile înaintea derby-ului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fanii „juveților” au achiziționat constant tichete pentru partida cu FCSB, iar în momentul de față sunt aproape de a le epuiza. FANATIK a aflat că au mai rămas doar 600 de locuri libere pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu trei zile înaintea confruntării cu FCSB.

Tichetele rămase sunt disponibile doar în Peluza Sud a stadionului din Bănie. Oltenii au deschis pentru a doua oară în acest sezon, sectorul respectiv după ce majoritatea tichetelor puse la dispoziție au fost achiziționate de fanii „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a anunțat că bilete destinate sectorului unde se află galeria „alb-albaștrilor” au fost vândute în decursul zilei de joi, 5 mai. Fanii formației din Bănie au precizat că vor face o atmosferă de mare meci în timpul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB.

„Primul pas a fost facut – Sold-out cu 3 zile inainte de meci la PELUZA NORD
Acum trebuie sa ne concentram pe ce e mai greu, dar cel putin la fel de important – ATMOSFERA
90 de minute toata peluza in picioare pentru ȘTIINȚA!”, se arată în postarea creată de Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova joacă primul meci cu „casa închisă”, după trei ani

Formația din Bănie este recunoscută în România pentru numărul mare de suporteri prezenți pe stadionul „Ion Oblemenco”. De la modernizarea arenei, Universitatea Craiova a beneficiat de susținerea suporterilor la meciurile disputate pe teren propriu.

Însă, susținătorii oltenilor au fost o bună perioadă absenți de la partidele „Științei” din cauza pandemiei. Chiar și după ce au primit acordul să participe la meciurile de pe „Ion Oblemenco”, fanii „alb-albaștrilor” nu au putut să umple tribunele stadionului din cauza restricțiilor apărute.

ADVERTISEMENT

Astfel, ultima partidă pe care Universitatea Craiova a disputat-o cu „casa închisă” a fost în septembrie 2019, cu FCSB. La vremea aceea, Victor Pițurcă debuta pe banca tehnică a oltenilor, însă fostul selecționer nu a reușit să îi conducă spre victorie pe „juveți”.

FCSB s-a impus cu scorul de 1-0 pe arena din Bănie, în ultimul minut al timpului regulamentar. Atacantul „roș-albaștrilor”, Juvhel Tsoumou, a înscris unicul gol al partidei, după o greșeală făcută de portarul Universității Craiova, Mirko Pigliacelli.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,95 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT