Fotbal intern

Universitatea Craiova se pregătește pentru meciul cu CFR! Oltenii au efectuat un nou test COVID

25.06.2020 | 15:47
Universitatea Craiova se pregateste pentru meciul cu CFR Oltenii au efectuat un nou test COVID
ADVERTISEMENT

Doar câteva zile ne mai despart până la duelul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, partida care poate decide soarta acestui sezon. În Bănie, toată lumea vorbește doar de meciul de duminică, ora 20:00.

Entuziasmați de victoriile cu Astra și Botoșani, fanii Științei s-au dus să-și aștepte favoriții la intrarea în cantomanent și le-au cântat celebra frază: „Faceți-ne o bucurie, aduceți titlul în Bănie”. La nici 24 de ore, Bergodi a vrut să vadă și jucătorii care au evoluat mai puțin, astfel că a pregătit un amical cu FC Argeș, pierdut cu 1-3.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a anunțat, Bergodi a avut mari emoții în ceea ce privește cuplul de fundași centrali, dar se pare că aceștia vor fi în regulă pentru partida cu CFR. Jucătorii au avut parte de un antrenament de refacere, iar astăzi au reluat pregătirile pentru a fi în cea mai bună formă la ora jocului. De asemenea, toată delegația alb-albastră a fost supusă unui nou test pentru coronavirus.

Oltenii se pregătesc pentru meciul capital cu CFR Cluj. Au făcut testul COVID

La ora în care rezervele și juniorii Universității Craiova jucau o partidă amicală cu FC Argeș, titularii care au evoluat în victoria cu Botoșani erau într-o ședință de refacere la baza modernă de antrenament a Științei. Starea de spirit în sânul echipei este foarte bună și „juveții” lui Bergodi sunt optimiști că pot scoate un rezultat mare în Gruia.

ADVERTISEMENT
dan nistor si vladoiu recuperare craiova
Universitatea Craiova se pregătește pentru meciul cu CFR! Oltenii au efectuat un nou test COVID sursă foto: ucv1948.ro

Începând cu acest sezon de Liga 1, deţinătorii drepturilor tv şi Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător. Astfel, Dan Nistor a avut și un alt motiv de fericire. Fostul căpitan al lui Dinamo a fost desemnat MVP-ul partidei cu Botoșani, munca sa de pe teren fiind încoronată cu golul care a deschis scorul pe „Ion Oblemenco”.

Toate atenția mediatică din ultimele zile s-a concentrat pe faptul că suporterii Universității Craiova au făcut show la cantonamentul din „Lunca Jiului”, strângându-se în număr foarte mare pentru a le da un plus de motivație „alb-albaștrilor”. Totuși, acest lucru a intrat sub atenția LPF, întrucât fanii nu ar fi păstrat distanțarea socială față de favoriți. Dar cum poți ține în frâu pasiunea nebună a oltenilor pentru fotbal?

ADVERTISEMENT

“Ce trebuiau să facă jucătorii? Ei se duceau să intre în cantonament și fanii au ținut calea autocarului. Jucătorii au coborât din autocar și trebuiau să ajungă în camere. E o aiureală. Este o tâmpenie. Asta e ca și protocoalele care s-au făcut. Sunt niște protocoale tâmpite.”, a fost poziția președintelui Sorin Cârțu.

Pentru ca totul să fie în regulă și pentru a nu exista probleme și incertitudine pe baza a ceea ce s-a întâmplat, delegația Universității Craiova a făcut un test pentru coronavirus, dar rezultatele au arătat clar că niciun jucător nu a fost testat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Craiova nu are niciun punct cu CFR în acest campionat

Distanța de patru puncte dintre cele două combatante poate fi redusă printr-o victorie a Universității Craiova. Chiar dacă nu a luat niciun punct CFR-ului în acest sezon, Mihai Rotaru, principalul finanțator al clubului, este optimist în ceea ce privește șansele echipei sale: CFR-ul e ’bau-baul’ campionatului, iar noi mergem să răpunem ’bestia’. Venirea lui Bergodi a fost spontană și am luat decizia când a plecat domnul Papură. E un meci pentru care am muncit, iar noi pentru astfel de meciuri ne pregătim.

În acest sezon, Știința și CFR s-au întâlnit de două ori, iar ambele meciuri s-au terminat cu același scor, 2-0 în favoarea clujenilor. Prima partidă s-a derulat pe 19 octombrie, atunci când Traore și Omrani semnau victoria pentru echipa lui Dan Petrescu. Mulți au spus despre această înfrângere că ar fi fost vina lui Victor Pițurcă, care își dusese elevii într-un minicantonament la Marea Neagră. Cel de-al doilea duel s-a consemnat pe 23 februarie. Chiar dacă au dominat în mare măsură înfruntarea, oltenii au pierdut cu același scor. Golul lui Rondon și autogolul lui Martic au hotărât soarta partidei de pe „Ion Oblemenco”.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova: 10,00 este cota pentru „scor corect 0-1”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT