Sport

Universitatea Craiova – Sepsi 0-1. Oltenii sunt eliminați din Cupa României după două înfrângeri. Tensiuni mari în finalul meciului. Video

FANATIK v-a prezentat informaţiile despre meciul Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe 0-1, care s-a jucat joi, 12 mai, de la ora 19:30, în semifinala retur a Cupei României.
12.05.2022 | 21:20
Universitatea Craiova  Sepsi 01 Oltenii sunt eliminati din Cupa Romaniei dupa doua infrangeri Tensiuni mari in finalul meciului Video
U Craiova - Sepsi, returul semifinalei Cupei României. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT
12-05-2022
16:29

U Craiova - Sepsi 0-1 (1-2)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final de meci! Universitatea Craiova este eliminată din Cupa României de către Sepsi, covăsnenii având mai multe ocazii clare decât oltenii, iar diferența a fost făcută de o ratare incredibilă a lui Andrei Ivan, iar la câteva secunde după faza irosită de atacant, Sepsi a deschis scorul prin Ștefănescu.

Min. 86 – Nicușor Bancu are un gest incontrolabil, își lovește adversarul și îi aruncă mingea în cap, fiind eliminat de către Horațiu Feșnic. 

Min. 80 – Vătăjelu trimite un voleu puternic, respins cu greu de portarul lui Sepsi.

Min. 75 – Mihai Bălașa trimit cu capul spre poarta lui Niczuly, însă portarul lui Sepsi este atent 

Min. 65 – GOOOOOL Sepsi! Ștefănescu strecoară mingea printre picioarele lui Pigliacelli și deschide scorul în Bănie.

Min. 64 – Andrei Ivan este găsit perfect în careu, însă încearcă să înscrie din „foarfecă”, iar mingea trece mult peste poarta lui Niczuly, în huiduilile publicului.

Min. 57 – Alexandru Tudorie ratează o nouă ocazie bună pentru Sepsi

Min. 55 – Pigliacelli scoate un nou șut trimis de Aganovic. Sepsi are corner!

Min. 46 – A început a doua repriză!

Min. 45+1 – Aganovic scapă singur cu Pigliacelli, dar nu reușește să îl învingă pe portarul italian.

Min. 23 – U Craiova ratează din nou deschiderea scorului! Vătăjelu centrează excelent, dar Ivan nu reușește să trimite pe spațiul porții.

Min. 22 – Ocazie și la poarta oltenilor! Dumitrescu șutează frumos, cu exteriorul piciorului stâng, dar Pigliacelli reține.

Min. 8 – Ocazie colosală pentru U Craiova! Alexandru Crețu trimite mingea cu capul în bara transversală.

Min. 5Eroare imensă de arbitraj în defavoarea lui Sepsi! Screciu îl trage evident de tricou pe Mitrea, dar Horațiu Feșnic lasă jocul să continue!

Min. 1 – A început meciul!

12-05-2022
15:20

Echipele de start din Universitatea Craiova - Sepsi OSK

Au fost anunțate echipele de start pentru manșa retur a semifinalei Cupei României dintre Universitatea Craiova și Sepsi OSK. Laurențiu Reghecampf îl trimite încă din primul minut pe teren pe Alexandru Mateiu, confirmând astfel informația dezvăluită în excusivitate de FANATIK, conform căreia mijlocașul central va fi titular.

  • U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Screciu, Bancu(c) – Mateiu, Al. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic; Rezerve: Lazar, Găman, Vlădoiu, Bic, Nistor, M. Constantin, Roguljic, Cîmpanu, Koljic; Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Sepsi: Niczuly, Dimitrov, Bălașa, Mitrea(c), Dumitrescu – N. Păun, E. Gonzales, Aganovic – Bărbuț, Tudorie, Ștefănescu; Rezerve: Began, Ninaj, Ispas, Vașvari, Fulop, Golofca, Ashkovski, Damașcan, Luckassen; Antrenor: Cristiano Bergodi
12-05-2022
14:55

Mateiu, titular! Marea surpriză pregătită de Reghe pentru Sepsi!

Alex Mateiu este marea surpriză pe care Laurențiu Reghecampf i-a pregătit-o lui Cristiano Bergodi pentru returul semifinalei de Cupa României.

Mijlocașul de 32 de ani va fi titular, după ce nu a prins lotul în 3 din precedentele 4 meciuri ale Craiovei, inclusiv în recentul eșec cu FCSB.

12-05-2022
14:51

Meciul Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe are loc joi, 12 mai, cu începere de la ora 19:30, în cadrul manşei retur a celei de-a doua semifinale a Cupei României. Misiunea oltenilor nu e chiar uşoară, pentru că ei trebuie să anuleze handicapul de un gol din partida tur, pierdută cu scorul de 2-1.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe, returul semifinalei Cupei României

Confruntarea Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe se desfăşoară joi, 12 mai, de la ora 19:30 pe stadionul „Ion Oblemenco” din Cetatea Băniei, în returul semifinalei Cupei României şi este extrem de importantă pentru olteni, care sunt deţinătorii trofeului.

ADVERTISEMENT

Este atât de importantă încât conducerea clubului şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf au făcut apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru a asigura un puternic suport emoţional jucătorilor. Dacă va câştiga Cupa României al doilea an consecutiv Universitatea Craiova ar fi calificată în turul preliminar al Conference League. În caz contrar, terminând pe locul 3 ar urma să joace baraj cu învingîtoarea barajului locurilor 7-8 din play-out.

Învingătoarea din această dublă va întâlni în ultimul act, pe 19 mai, pe FC Voluntari, care a trecut în cealaltă semifinală de FC Argeș. Partida se va disputa pe stadionul „Giulești”.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Partida Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe se joacă joi, 12 mai, de la ora 19:30, în manşa secundă a semifinalei Cupei României, pe stadionul „Ion Oblemenco” din capitala judeţului Dolj şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 1. O mai puteţi urmări şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

Dacă din weekend se anunţă trei-patru zile cu vreme urâtâ şi instabilitate atmosferică la Craiova, joi, 12 mai, va fi mult soare, 27 de grade maxima zilei, în jur de 23 de grade la ora meciului, fără strop de ploaie. Partida din Bănie a fost încredinţată arbitrului clujean Horaţiu Feşnic, un arbitru care nu e tocmai agreat de olteni, în urma unor prestaţii cu probleme la întâlniri din acest sezon din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ce jucători lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Laurenţiu Reghecampf nu are probleme mari de lot, înaintea returului semifinalei Cupei Italiei, aşa cum a fost majoritatea timpului în sezonul de campionat, când minim doi-trei jucători erau out pe meci. Acum cel care nu poate evolua este francezul Lyes Houri, care nu va mai reveni până la final de sezon.

Cristiano Bergodi nu este nici el un tehnician cu probleme importante de lot, dar în cazul lui Sepsi vorbim de un jucător cheie care nu îşi va putea ajuta echipa în tentativa de a juca a doua finală a Cupei României din istoria clubului. Este vorba de mijlocaşul ofensiv Anass Achahbar, cel mai tehnic jucător din lot.

ADVERTISEMENT

Echipele probabile la Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Găman, M. Constantin, Bancu – Screciu, A. Crețu – Gustavo, Baiaram, A. Ivan – Markovic. Antrenor: Laurențiu Reghecampf
  • Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, B. Mitrea, Dumitrescu – Așkovski, Păun, Eder – Bărbuț, Tudorie, M. Ștefănescu Antrenor: Cristiano Bergodi

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe

Pentru casele de pariuri, Universitatea Craiova este echipa favorită, cotă 1,80, mai ales că e clar că oltenii trebuie să atace mult mai susţinut pentru a anula avansul de un gol al covăsnenilor din partida tur. Oaspeţii au cotă 5,00 pentru a produce surpriza, iar un gol marcat de ei urcă până la valoarea de 1,85.

Din punctul de vedere ale meciurilor directe din ultimii ani, situaţia se prezintă chiar îngrijorător pentru craioveni. Aceştia au învins Sepsi pe teren propriu doar de două ori, 1-0 în 2017 şi tot 1-0 în 2019. În rest, fie a fost egal, fie s-au impus oaspeţii!

ADVERTISEMENT