Fotbal intern

Universitatea Craiova sfidează FRF! A anunțat vacanță până pe 21 aprilie, deși Federația a suspendat fotbalul până la finalul lunii martie

14.03.2020 | 13:28
Universitatea Craiova sfideaza FRF A anuntat vacanta pana pe 21 aprilie desi Federatia a suspendat fotbalul pana la finalul lunii martie
ADVERTISEMENT

Conducerea Universității Craiova a decis ca echipa să intre în vacanță până pe data de 21 aprilie, în ciuda faptului că FRF a anunțat reluarea competiției pe data de 31 martie.

Universitatea Craiova intră în vacanță

Șefii Craiovei au decis ca formația din Bănie să intre în vacanță până pe data de 21 aprilie, după care intenționează să facă un cantonament pentru finalul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Oltenii consideră că abia în mai se mai poate juca fotbal în România. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook oficială a oltenilor:

„Clubul Universitatea Craiova a decis să suspende activitatea începând de astăzi până pe 21 aprilie 2020, dată la care intenționăm să efectuăm un cantonament pentru a pregăti finalul de Play-Off sau noul sezon competițional, în funcție de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiție.

ADVERTISEMENT

În funcție de evoluția situației pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia”.

Nici LPF nu crede că termenul de 31 martie este potrivit

Justin Ștefan, secretar general al LPF, a declarat că termenul de 31 martie pentru reluarea campionatului nu este realist, ci o dată mai apropiată de jumătatea lunii mai este mult mai potrivită.

ADVERTISEMENT

„După mine, termenul de 31 martie nu este un termen realist, având în vedere viteza de răspândire a coronavirusului. Pe 17 martie urmează să aibă loc o videoconferintă cu forul care reprezintă interesele tuturor Ligilor Profesioniste.

E clar că va trebui să avem o dată de referință mai realistă. Jucătorii pot pleca mai devreme în vacanță. Data de 15 mai ar fi mai potrivită, pentru că ne-ar permite să terminăm campionatul la sfârșitul lunii iunie.

ADVERTISEMENT

Și dacă se va desfășura EURO 2020, probabil că se va juca peste EURO. Totuși, nu putem aprecia cu siguranță ce se va întâmpla în viitor”, a declarat Justin Ștefan.

  • 3 este locul pe care Universitatea Craiova îl ocupă în campionat, cu 26 de puncte

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani: 3,40 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT