Sport

Universitatea Craiova și-a ales președintele! Anunțul făcut de gruparea olteană: „Noapte magică! Astă-seară s-a obținut o dublă victorie!”

Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Sorin Cârțu (66 de ani) a fost reales în funcția de președinte al formației din Bănie.
11.04.2022 | 09:29
Universitatea Craiova sia ales presedintele Anuntul facut de gruparea olteana Noapte magica Astaseara sa obtinut o dubla victorie
Universitatea Craiova a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Sorin Cârțu (66 de ani) a fost reales în funcția de președinte al formației din Bănie
ADVERTISEMENT

Suporterii Universității Craiova, care dețin abonamente, au putut să aleagă, prin vot, viitorul președinte al clubului oltean, înaintea meciului cu CFR Cluj, câștigat de olteni cu 3-2.

Sorin Cârțu continuă ca președinte al Universității Craiova

Universitatea Craiova a anunțat că, în urma voturilor exprimate de suporterii care dețin abonamente, s-a decis ca Sorin Cârțu să rămână în continuare președintele echipei din Bănie.

ADVERTISEMENT

În total, 1.256 de suporteri au votat. Sorin Cârțu a obținut 1.232 de voturi, în timp ce 24 de voturi au fost nule. Trebuie menționat faptul că Sorin Cârțu a fost singurul candidat la aceste alegeri.

„SORIN CÂRȚU – PREȘEDINTELE ȘTIINȚEI!

Noapte magică: aceasta este descrierea perfectă a unei seri alb-albastre cu voi, al 12-lea jucător, în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Putem spune că astă-seară s-a obținut o dublă victorie: atât a Științei în fața CFR-ului, cât și a „Maximului” Sorin Cârțu la alegerile pentru funcția de președinte.

Suntem mândri să vă anunțăm faptul că Sorin Cârțu este președintele Universității Craiova pentru următorii 2 ani. Prin voturile exprimate de dumneavoastră, ați dat legitimitate unui proiect unic în istoria fotbalului românesc. Și acesta este doar începutul!

ADVERTISEMENT

Persoane prezente la vot – 1.256
Număr de voturi valabil exprimate pentru Sorin Cârțu – 1.232
Voturi nule – 24”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova a învins-o pe CFR Cluj

Trupa lui Laurențiu Reghecampf a obținut o victorie răsunătoare în fața campioanei CFR Cluj, scor 3-2, în etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 1. Golul victoriei a fost marcat de Ante Roguljic la ultima fază a meciului.

ADVERTISEMENT

„A fost spectacol, sărbătoare. În Oltenia este o senzaţie unică. Noi nu rămânem datori, noi provocăm. Alte echipe ne-au rămas datoare la capitolul suporteri. Am continuat tradiţia, am învins atât CFR Cluj, cât şi FCSB.

Luni va fi o refacere dulce după victorie. Când câştigi în minutul 90+6 este foarte frumos. Nu ne îmbătăm cu apă rece, nu ne mai batem la titlu. Dar locul doi am spus-o mereu că este un obiectiv. Sunt convins că FC Voluntari va face tot posibilul să bată FCSB”, a spus Mihai Rotaru, acționarul Universității Craiova, la Digi Sport, după meciul de aseară.

  • 3 este locul ocupat de Universitatea Craiova în Casa Pariurilor Liga 1

  • (P) Cota BETANO pentru Farul Constanța – Universitatea Craiova: 2,40 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT