Sport

Universitatea Craiova şi-a prezentat echipamentul pentru sezonul 2022-2023! ”Întotdeauna ne propunem obiective mărețe”. Video

Fanii Universității Craiova au participat în număr restrâns la evenimentul organizat de club cu ocazia prezentării noului echipament oficial. Sorin Cârțu și Marcel Popescu au fost invitați speciali.
09.07.2022 | 22:24
Universitatea Craiova sia prezentat echipamentul pentru sezonul 20222023 Intotdeauna ne propunem obiective marete Video
Universitatea Craiova și-a prezentat noul echipament de joc. Puțini fani au participat la eveniment
ADVERTISEMENT

Sărbătoarea pregătită de oficialii Universității Craiova pentru fani, cu ocazia prezentării noului echipament oficial nu s-a bucurat de prea mult entuziasm din partea fanilor. Puțini au răspuns prezent chemării ”juveților”.

Sorin Cârțu: ”Nu se poate face performanță fără sprijinul suporterilor”

Oficialii Universității Craiova, împreună cu sponsorul tehnic al echipei au organizat un show spectaculos cu ocazia prezentării noului echipament oficial.

ADVERTISEMENT

Prezența fanilor a fost însă una mult sub așteptările organizatorilor. Fostul președinte al oltenilor din 1991 când Universitatea Craiova a realizat eventul, Marcel Popescu, dar și actualul șef al clubului, Sorin Cârțu, au făcut un apel la fani să fie alături de echipă în sezonul ce va în cepe săptămâna viitoare.

”În numele clubului vă mulțumesc că ați venit într-un număr destul de mare ceea ce dovedește că sunteți alături de noi în continuare și că există speranțe pentru sezonul ce urmează.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna ne propunem obiective mărețe, de a lua campionatul și Cupa. Uneori, cum s-a întâmplat în ultimii trei ani am fost foarte aproape dar am câștigat un singur trofeu, Cupa României de anul trecut.

Nu se poate realiza performanță fără sprijinul suporterilor iar voi ați fost alături de noi și în condiții mai grele. Dacă am fi avut spectatorii alături de noi în perioada de pandemie am fi obținut mai mult. Sper să exploatăm mai mult sprijinul vostru, în anii ce vor veni”, a transmis Sorin Cîrțu.

ADVERTISEMENT

”A trăi din amintiri înseamnă să nu avem prezent. Eu sper că ceea ce eu și Sorin am făcut pentru Universitatea Craiova să se repete în cel mai scurt timp. Și în acest moment la nivel administrativ Universitatea Craiova are ținută de Champions League.

Din păcate suntem dezamăgiți de partea sportivă, dar speranța moare ultima. Gustul amar pe care l-a lăsat ultima parte a sezonului trecut, a făcut ca mulți dintre suporterii Universității să nu vină azi, la acest eveniment, dar sper ca noi toți să vă facem fericiți în cel mai scurt timp posibil”, a completat Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

Prezentarea a avut loc în fața Universității din Bănie

Spectacolul de prezentare a noului echipament oficial a avut loc în fața Universității din Bănie, locul în care în deceniile trecute erau sărbătorite marile succese ale echipei.

”Legătura dintre fotbal și Universitatea din Craiova (instituția de învățământ – n.r.) a fost extraordinară, comunicarea cu fanii, cu mass media. Acest loc este unul încărcat de amintiri și sper să-l readucem la viață prin performanțe”, a spus Marcel Popescu.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Sepsi Sf. Gheorghe: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT