Sport

Universitatea Craiova și-a stabilit amicalele din cantonament. Unde vor sta oltenii și care va fi programul echipei

Universitatea Craiova a oficializat amicalele din cantonamentul de vară. Oltenii vor avea parte de condiții excelente, iar FANATIK îți prezintă programul echipei lui Marinos Ouzounidis.
17.06.2021 | 19:58
Universitatea Craiova sia stabilit amicalele din cantonament Unde vor sta oltenii si care va fi programul echipei
ADVERTISEMENT

Jucătorii de la Universitatea Craiova au efectuat vizita medicală și sunt gata de a face un sezon mai bun decât cel precedent. Trupa lui Marinos Ouzounidis a câștigat Cupa României, însă a pierdut lupta la titlu, iar fanii sunt nevoiți să mai aștepte până la un triumf în campionat.

Patronul Mihai Rotaru a anunțat că ar putea apărea noi transferuri la gruparea din Bănie, însă șansele ca Alexandru Mitriță să semneze cu Știința sunt mici, deși prietenul Gustavo îl așteaptă înapoi la echipa la care a fost căpitan.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, amicale tari în cantonamentul din Austria. Oltenii vor da peste Olympiakos, dar și peste FC UFA

La fel ca în anii precedenți, conducerea Universității Craiova a ales ca jucătorii să meargă în pregătirea de vară în Austria, acolo unde temperaturile sunt perfecte pentru fotbal, iar delegația să aibă parte de cele mai bune condiții pentru pregătirea unui sezon foarte important.

Dincolo de ceea ce oferă locul cantonamentului, oficialii au pregătit și câteva amicale pentru elevii lui Marinos Ouzounidis. Astfel, Craiova începe seria amicalelor cu FC UFA, formație care a terminat pe 13 campionatul în Rusia, iar partida de verificare va avea loc pe 25 iunie. Următorul adversar va fi WSG Swarovski Tirol, locul 6 în prima ligă din Austria, pe 29 iunie.

ADVERTISEMENT

„Juveții” se vor duela și cu SV Horn, formație de ligă secundă din țara în care este cantonată. Meciul are loc pe 2 iulie. În următoarea zi, pe 3, în ultima zi de cantonament, Universitatea Craiova a pregătit un amical de gală. Oltenii vor da piept cu Olympiakos, campioana Greciei.

Cu un lot care valorează 94 de milioane de euro, grecii au câștigat campionatul la pas, fiind la opt puncte distanță de ocupanta locului secund, Paok Salonic, echipă care va fi antrenată de Răzvan Lucescu. Olympiakos are 46 de titluri în palmares, 28 de Cupe ale Greciei, dar și 4 Supercupe. Antrenorul Craiovei, Marinos Ouzounidis, este o legendă a rivalilor de la Panathinaikos.

ADVERTISEMENT
  • 25.550.000 de euro valorează lotul Universității Craiova, conform site-urilor de specialitate
  • 6.500.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Cicâldău

Condiții de patru stele pentru Universitatea Craiova. „Campioana unei mari iubiri” revine în țară cu o săptămână înainte de Supercupa României

Stagiul de pregătire centralizat va începe pe 17 iunie, iar oltenii vor sta în Austria până pe 3 iulie, atunci când se vor întoarce în țară și vor pregăti Supercupa României pe plan local. Zborurile vor fi făcute cu un charter de pe Aeroportul Internațional Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate informația că CFR Cluj – Universitatea Craiova, partida care va conta pentru primul trofeu al sezonului, se va juca la Târgu Jiu, pe noua arenă din localitate. 12.000 de locuri are acest stadion și ar putea găzdui spectatori pe jumătate din capacitate.

Craiovenii vor sta la un hotel de patru stele, Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, și vor avea parte de condiții excelente de pregătire. Clubul lui Mihai Rotaru este obișnuit cu astfel de tratamente, fiind recunoscut pentru buna organizare de care are parte.

„Avem Supercupa cu CFR și mergem în cantonament pentru a ne pregăti pentru acest joc, deoarece este foarte important pentru Universitatea Craiova. Nu am fost la Supercupa trecută, am plecat înainte, dar acum e o revanșă. Suntem pozitivi și pregătiți să câștigăm Supercupa,” a declarat brazilianul Gustavo la vizita medicală. Fotbalistul de 29 de ani s-a întors la echipa din Bănie după un împrumut în Emiratele Arabe Unite.

După Supercupa României, Universitatea Craiova va evolua în prima etapă de campionat. Liga 1 va avea startul pe 16 iulie. Pe 22 iulie, trupa lui Marinos Ouzounidis începe o nouă aventură europeană. „Alb-albaștrii” vor evolua împotriva învingătoarei dintre Laci (Albania) și FK Podgorica (Muntenegru).


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 5,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT