Fotbal intern

Universitatea Craiova și Astra pregătesc schimbul iernii! Tamaș în Bănie, Ioniță la Giurgiu. EXCLUSIV

05.01.2020 | 13:09
Universitatea Craiova si Astra pregatesc schimbul iernii Tamas in Banie Ionita la Giurgiu EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Cluburile Universitatea Craiova și Astra Giurgiu pregătesc schimbul iernii. FANATIK a aflat că oltenii îl vor cu insistență pe Gabriel Tamaș și îl dau la schimb pe mijlocașul Alex Ioniță.

Universitatea Craiova și Astra pregătesc schimbul iernii

Plecarea lui Victor Pițurcă de la Universitatea Craiova este o veste bună pentru mai mulți jucători care nu au prins un post de titular în era fostului selecționer, dar printre aceștia nu se află și Alex Ioniță, care este foarte aproape să plece la Astra Giurgiu, la schimb cu Gabi Tamaș.

ADVERTISEMENT

La finalul anului, despre Alex Ioniță s-a vorbit că va reveni la prima sa dragoste, Rapid București, dar negocierile nu s-au finalizat. FANATIK a aflat că mijlocașul împrumutat în Bănie de la CFR Cluj va pleca de la Craiova pentru a i se face loc lui Dan Nistor.

Tamaș, dorit de mult timp la Craiova

Din informațiile FANATIK, Alex Ioniță va ajunge la Astra Giurgiu, unde a mai jucat în perioada 2014-2018, iar la schimb pe Ion Oblemenco va ajunge fundașul central Gabriel Tamaș.

ADVERTISEMENT

Jucătorul în vârstă de 36 de ani, dorit de mai mult timp de finanțatorul oltenilor Mihai Rotaru, ar urma să acopere problemele defensive cu care s-a confruntat Universitatea Craiova în prima parte a campionatului.

Tamaș e dorit și de Hapoel Haifa

Gabi Tamaș nu este mulțumit de situația de la Astra, deoarece patronul Ioan Nicolae nu s-a ținut de cuvânt față de fotbaliști și nu le-a achitat restanțele financiare. FANATIK a aflat că greii vestiarului, Budescu, Tamaș, Alibec, se gândesc la soluția ultimă: să nu plece în ianuarie în cantonamentul din Antalya dacă nu-și primesc banii.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile s-a scris tot mai mult că Gabi Tamaș este dorit înapoi de oficialii lui Hapoel Haifa, club pentru care a jucat până în august. Fundașul român este în continuare unul dintre idolii suporterilor formației israeliene.

Bergodi și Iordănescu, negocieri pentru a-l înlocui pe Pițurcă. Prima şansă o are Papură

Victor Piţurcă şi-a anunţat plecarea de la Craiova, iar patronul Mihai Rotaru trebuie să se mişte repede pentru ca echipa să aibă antrenor nou la reunire. Din informaţiile FANATIK, primele două nume apărute pe lista acestuia sunt Cristiano Bergodi şi Edi Iordănescu. Antrenamentele echipei vor fi conduse însă, momentan, de Corneliu Papură, care are şi cele mai mari şanse în acest moment să rămână antrenor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mirko Pigliacelli, Alexandru Mateiu, Ivan Martic și Renato Kelic, fotbaliști pe care Victor Pițurcă nu voia să mai conteze în a doua parte a campionatului, vor merge în cantonamentul din Turcia.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 4,30 este cota pentru “peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT