Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Universitatea Craiova stă la mâna lui U Cluj la finala Cupei, dar o faultează: „Nu înțeleg cum o echipă studențească se înfrățește cu o echipă milițienească” Video exclusiv

U Craiova își pune toate speranțele pentru participarea în cupele europene în Universitatea Cluj, însă îi „înțeapă” pe „studenți” înainte de finala Cupei
24.05.2023 | 08:00
Universitatea Craiova sta la mana lui U Cluj la finala Cupei dar o faulteaza Nu inteleg cum o echipa studenteasca se infrateste cu o echipa militieneasca Video exclusiv
Universitatea Craiova e pe locul patru și poate rata cupele europene pentru prima oară în ultimii ani. Sursă foto: Digi Sport
ADVERTISEMENT

Craiova are șanse mari să rateze cupele europene dacă Universitatea Cluj va pierde finala Cupei României cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea, Mihai Rotaru nu menajează „șepcile roșii”.

Craiova, suporter pentru Universitatea Cluj. Mihai Rotaru e contracurentului: „Ei sunt înfrâțiți cu Dinamo”

Mihai Rotaru nu încearcă să se pună bine cu cei de la U Cluj înainte de finala Cupei României, care îi poate trimite pe „lei” direct în preliminariile Conference League. Horia Ivanovici i-a aruncat mănușa lui Mihai Rotaru: „Am înțeles că vedeți finala învelit în steagul lui U Cluj”.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a replicat: „Ei sunt înfrățiți cu Dinamo. Eu nu înțeleg cum o echipă universitară se înfrățește cu o echipă milițienească. Ca să spun așa în spirit de glumă, dar asta e o altă poveste, e problema lor.

VIDEO AICI

Dacă ei câștigă, avem asigurat cel puțin barajul”, a spus patronul Universității Craiova, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, înainte de finala Cupei României dintre Universitatea Cluj și Sepsi.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru mai are speranțe la locul 3 și nu crede că Hagi se va da la o parte: „Nu există așa ceva”

Dacă Sorin Cârțu a declarat că va paria unu solist la meciul dintre CFR Cluj și Farul, Mihai Rotaru are o altă opinie: „Eu nu cred. Spune-i lui Sali despre asta. Vedem ce zice! Spune-i lui Louis Munteanu că e prietenie între Gică Hagi și Dan Petrescu. Nu există așa ceva”.

Patronul Universității a făcut o glumă și a adus aminte cum Gigi Becali a pierdut campionatul pe final cu Gloria Buzău, după un gol întâmplător: „Dacă n-am avea speranțe, n-am fi ființe umane, nu? Cum să nu, credem. Va fi greu, dar noi sperăm să fie mulți Bunică în fotbalul românesc! 

ADVERTISEMENT

Vom vedea ce va fi acolo, dar nu vă gândiți în felul ăsta… Doamne ferește, Hagi n-ar face niciodată așa ceva. Garantat! Cum să-i spui unui copil: ‘Stai, mă! Trebuie să câștige CFR-ul!’. Dar o să vedem dacă vor fi pe modul vacanță sau nu”.

Craiova depinde de U Cluj și Farul

Jurnalistul l-a întrebat apoi direct pe Mihai Rotaru dacă Farul își va respecta blazonul de campioană: „Cu siguranță, dar cred că sunt multe considerente de luat în seamă”. 

ADVERTISEMENT

Finala Cupei României dintre Sepsi Sfântul Gheorghe și U Cluj se dispută miercuri, 24 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu. În cazul în care covăsnenii vor cuceri trofeul, Craiova mai poate ajunge în cupele europene doar dacă CFR Cluj va pierde cu Farul.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT