Sport

Universitatea Craiova strigă adunarea pe „Ion Oblemenco”. Ce au pregătit oficialii oltenilor pentru meciurile cu Voluntari şi FCSB

După trei partide consecutive jucate în deplasare, Universitatea Craiova va reveni pe „Ion Oblemenco”. Pentru a umple tribunele stadionului din Bănie, „juveții” au pregătit pachete promoționale pentru suporteri.
26.04.2022 | 15:56
Universitatea Craiova striga adunarea pe Ion Oblemenco Ce au pregatit oficialii oltenilor pentru meciurile cu Voluntari si FCSB
Universitatea Craiova strigă adunarea pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au pregătit pachete promoționale pentru partidele cu FC Voluntari și FCSB sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea să aducă un număr mare de suporteri pe stadion la partidele de pe teren propriu cu FC Voluntari și FCSB. Oltenii au anunțat deja prețul biletelor pentru următoarele două meciuri de pe „Ion Oblemenco” și le-au pregătit un pachet promoțional fanilor „Științei”.

Universitatea Craiova strigă adunarea pe „Ion Oblemenco”. Oltenii au pregătit pachete promoționale pentru partidele cu FC Voluntari și FCSB

Formația din Bănie vrea să aibă parte de o atmosferă incendiară la următoarele două partide de pe teren propriu. După ce a adus 23.000 de suporteri în tribunele stadionului în ultima partidă jucată pe teren propriu, cu CFR Cluj, scor 3-2, Universitatea Craiova așteaptă din nou un număr mare de fani pe „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a anunțat pe pagina oficială de Facebook că a pregătit o ofertă avantajoasă pentru suporterii „alb-albaștrilor”. Astfel fanii își pot achiziționa un pachet promoțional pentru următoarele partide ale formației din Bănie pe stadionul „Ion Oblemenco”.

„Împreună aprindem „Vulcanul” alb-albastru de două ori într-o săptămână fotbalistică!
Astăzi au fost puse în vânzare bilete pentru următoarele două jocuri din Play-Off, cu FCSB și Voluntari. Până sâmbătă, 30 aprilie 2022, vor putea fi achiziționate pachete pentru ambele meciuri, dar și bilete exclusiv pentru următoarea partidă de acasă, cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

PREȚURI PACHETE PENTRU MECIURILE CU FCSB ȘI VOLUNTARI
• Peluza Nord: 25 LEI
• Tribuna a II-a: 50 LEI
• Tribuna I: 70 LEI
• Tribuna VIP: 150 LEI
• Tribuna VIP2: 100 LEI

PREȚURI BILETE PENTRU MECIUL CU FC VOLUNTARI:
• Peluza Nord: 15 lei
• Tribuna a II-a: 30 lei
• Tribuna I: 40 lei
• VIP: 100 lei
• VIP 2: 70 lei

ADVERTISEMENT

PREȚURI BILETE PENTRU MECIUL CU FCSB:
• Peluza Nord: 20 LEI
• Tribuna a II-a: 40 LEI
• Tribuna I: 60 LEI
• Tribuna VIP: 130 LEI
• Tribuna VIP2: 80 LEI

„Biletul are valabilitate pentru ambele partide, așa că, după jocul cu Voluntari, tichetul trebuie păstrat și pentru a avea acces la derby-ul cu FCSB”

Suporterii Universității Craiova care vor să fie prezenți pe stadion la următoarele partide de pe „Ion Oblemenco” din Casa Pariurilor Liga 1 își pot achiziționa bilet începând de astăzi. Fanii „Științei” își pot achiziționa un tichet sau un pachet pentru partidele cu FC Voluntari și FCSB, atât online, cât și fizic de la casele de bilete și magazinul oficial al formației din Bănie.

ADVERTISEMENT

„Biletele pentru partida dintre Universitatea Craiova și FCSB vor fi puse în vânzare luni, 02.05.2022, începând cu ora 12:00.

PREȚURI LOJE:
Pentru meciul cu Voluntari: 600 lei/loc în lojă
Pachet două meciuri – cu Voluntari și FCSB: 1.000 lei/loc în lojă
Pentru meciul cu FCSB: 750 lei/loc în lojă

Rezervarea unui loc în lojă se face prin e-mail la ticketing@ucv1948.ro sau la numărul de telefon: 0737.633.276.
Pachetele de bilete pot fi achiziționate atât online, prin platforma Eventim.ro, de la partenerii acestora (orice magazin Vodafone, Telekom, Carrefour, Cărturești sau Humanitas, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova), magazinul oficial din Electroputere Mall, magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”, cât și de la casele de bilete situate lângă Sala Polivalentă.

Biletul are valabilitate pentru ambele partide, așa că, după jocul cu Voluntari, tichetul trebuie păstrat și pentru a avea acces la derby-ul cu FCSB.
Accesul abonaților pentru cele două partide este permis pe baza abonamentului valabil în sezonul competițional 2021-2022”, se arată în comunicatul postat de Universitatea Craiova pe pagina oficială de Facebook.

Fanii Universității Craiova așteaptă să revină pe „Ion Oblemenco”: „Cu siguranță va fi plin”

Suporterii Universității Craiova așteaptă cu nerăbdare să își încurajeze echipa favorită pe stadionul „Ion Oblemenco”. La postarea publicată pe pagina oficială a clubului din Bănie, fanii „alb-albaștrilor” și-au exprimat dorința de a veni la partidele cu FC Voluntari și FCSB.

„Cu siguranță va fi plin la aceste meciuri. Trebuie să fie deschisă încă de acum Peluza Sud, astfel o să se ajungă la aceeași situație din meciul cu CFR Cluj”, a fost reacția unui fan al Universității Craiova.

„Acum sau nicioadată! Cred că această echipă trebuie încurajată de cât mai mulți suporteri în tribună. Cei care se află departe de Craiova pot doar să susțină necondiționat echipa, suntem cu sufletul și cu gândul la echipa noastră mult iubită”, a scris în rubrica de comentarii un fan al „juveților”.

  • 30.944 de locuri are stadionul „Ion Oblemenco”

  • 23.000 de suporteri au fost la partida cu CFR Cluj de pe arena din Bănie


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Voluntari: 1,53 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT