Sport

Universitatea Craiova, susținere importantă în deplasarea din Albania, în Conference League. Câți fani din Peluza Nord vor fi prezenți la partida cu Vllaznia

Universitatea Craiova este deja cu gândul la meciul din Albania, cu FK Vllaznia, din turul 2 preliminar al Conference League. Suporterii olteni se pregătesc să ia cu asalt stadionul din Shkoder.
25.06.2022 | 16:30
Universitatea Craiova sustinere importanta in deplasarea din Albania in Conference League Cati fani din Peluza Nord vor fi prezenti la partida cu Vllaznia
Universitatea Craiova, susținere importantă în deplasarea din Albania, în Conference League. Câți fani din Peluza Nord vor fi prezenți la partida cu Vllaznia. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va juca în deplasare manșa tur a dublei cu FK Vllaznia din turul 2 preliminar al UEFA Conference League, pe 21 iulie. Fanii alb-albaștrilor sunt deja cu gândul la primul meci european al sezonului.

Oltenii iau cu asalt Albania! Susținere masivă pentru Universitatea Craiova la returul cu Vllaznia din Conference League

Albanezii au anunțat ora de disputare a returului. FK Vllaznia – U Craiova se vor înfrunta pe stadionul Loro Borici începând cu ora 21:00 (22:00, ora României). Fotbaliștii antrenați de Laszlo Balint vor fi susținuți puternic la Shkoder.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 500 de fani ai „Științei” vor face deplasarea în Albania pentru a îi purta pe alb-albaștri către turul 3 preliminar din Conference League. Universitatea Craiova nu a mai deplasat atât de mulți suporteri în străinătate din 2019, de când cvadrupla campioană a României a dat piept cu Honved, la Gyor.

Peluza Nord Craiova a anunțat că va organiza deplasarea, formată din transport și o noapte de cazare, care costă 350 de lei. Sunt însă și mulți suporteri ai Universității care vor merge pe cont propriu în Albania.

ADVERTISEMENT

„𝗛𝗮𝗶 𝗹𝗮 𝗺𝗲𝗰𝗶! 𝗛𝗮𝗶 𝗶𝗻 𝗔𝗹𝗯𝗮𝗻𝗶𝗮!
Peluza Nord organizeaza deplasarea la Scutari(Shkroder), in Albania pentru meciul din preliminariile Conference League cu Codrul(Vllaznia) din localitate.

Deplasarea se face cu autocare/microbuze pentru transport international si cu o noapte de cazare. 𝗖𝗼𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗲𝘀𝘁𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝟯𝟱𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶(𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁+𝟭 𝗻𝗼𝗮𝗽𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗮𝘇𝗮𝗿𝗲).

ADVERTISEMENT

Alte informatii:
– Meciul este pe 21 Iulie;
– Se poate merge cu buletinul, nu este nevoie de pasaport;
– Toate restrictiile de calatorie din pandemie au fost ridicate;

Pentru mai multe detalii sau daca aveti preferinte de organizare a deplasarii scrieti in privat sau intrebati un membru al unei brigazi.

ADVERTISEMENT

𝘈𝘷𝘦𝘵𝘪 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘪𝘯𝘦 𝘥𝘦 𝘰 𝘭𝘶𝘯𝘢 𝘴𝘢 𝘷𝘢 𝘳𝘦𝘻𝘰𝘭𝘷𝘢𝘵𝘪 𝘱𝘳𝘰𝘣𝘭𝘦𝘮𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘴𝘢 𝘵𝘳𝘢𝘯𝘴𝘧𝘰𝘳𝘮𝘢𝘮 𝘢𝘤𝘦𝘢𝘴𝘵𝘢 𝘥𝘦𝘱𝘭𝘢𝘴𝘢𝘳𝘦 𝘪𝘯 𝘉𝘢𝘭𝘤𝘢𝘯𝘪 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘶𝘯𝘢 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘯𝘢.

#SHARE sa afle tot Olteanul!”, a scris Peluza Nord Craiova, pe Facebook.

U Craiova s-a întărit cu un brazilian

Aflată în cantonament în Austria, Universitatea Craiova a făcut primul transfer al verii. FANATIK a anunțat în exclusivitate că oltenii l-au achiziționat pe Raul Silva, un stoper brazilian în vârstă de 32 de ani.

Sezonul trecut, noul fundaș central al „leilor din Bănie” a jucat sub formă de împrumut la Estoril, pentru care a evoluat în 19 partide şi a reuşit să înscrie două goluri. Sud-americanul e cotat de transfermark.com la 1.000.000 de euro și vine la Craiova din postura de fotbalist liber de contract.

  • 16.000 de locuri este capacitatea arenei Loro Borici, stadionul pe care FK Vllazina își dispută meciurile de pe teren propriu

  • (P) Cota BETANO pentru FK Vllaznia – Universitatea Craiova: 1,83 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT