Fotbal intern

Antoni Ivanov a semnat cu Craiova! Câți bani s-au plătit și pe cine au cedat oltenii la Mediaș. FANATIK confirmat

27.06.2019 | 14:37
Antoni Ivanov a semnat cu Craiova Cati bani sau platit si pe cine au cedat oltenii la Medias FANATIK confirmat
Universitatea Craiova a reuşit primul transfer pentru noul sezon! I-a suflat un jucător lui Gigi Becali

UPDATE, 27 iunie, ora 14.38. Craiova l-a prezentat oficial pe Antoni Ivanov, transferul anunţat de FANATIK încă din data de 20 iunie. Toate detaliile afacerii le găsiţi mai jos

20 iunie, ora 13.46. Universitatea Craiova a reuşit un transfer important. FANATIK a aflat că “Ştiinţa” l-a acontat pe Antoni Ivanov, 23 de ani, de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul bulgar a fost dorit iarna trecută şi de FCSB, însă venirea lui Florentin Matei la echipa lui Gigi Becali a blocat transferul şi Ivanov a jucat la Gaz Metan Mediaş. 

Universitatea Craiova, transfer de la o echipă din Liga 1 Betan0

Ivanov a fost om de bază la Gaz Metan Mediaş în acest sezon, bulgarul bifând 30 de meciuri la medieşeni. El a marcat un singur gol în Liga 1 Betano, însă evoluţiile solide l-au făcut o ţintă pentru cele mai importante echipe din campionat. Universitatea Craiova a reuşit să îl aconteze pe mijlocaşul bulgar, care va semna cu echipa de pe “Ion Oblemenco”.


UPDATE, 20 IUNIE, 13:30. FANATIK a aflat că Antoni Ivanov, 23 de ani, a semnat cu Craiova. Deși la un moment dat negocierile intraseră în impas din cauza unui litigiu existent în contractul jucătorului cu Gaz Metan Mediaș, bulgarul ajunge până la urmă în Bănie. S-a făcut un compromis și s-au înțeles toate părțile, astfel că Ivanov este acum jucătorul lui Corneliu Papură. Craiova a achitat Mediașului 150.000 de euro, plus Stephan Drăghici, jucătorul under 21 care a fost cedat definitiv echipei lui Edi Iordănescu.


FCSB a insistat în iarnă pentru transferul lui Antoni Ivanov. Patronul FCSB a declarat în repetate rânduri că îl doreşte, însă venirea lui Edi Iordănescu la Mediaş, care voia să îl ţină pe Ivanov la Mediaş şi transferul lui Matei la FCSB au făcut ca această mutare să cadă. Medieşenii nu au vrut în iarnă să renunţe atât de uşor la fotbalistul bulgar şi au cerut 500.000 de euro în schimbul transferului.

La U Craiova a început reconstrucţia. Aşa cum FANATIK a anunţat, se va renunţa la mai mulţi jucători, pe lista neagră fiind: Andrei Cristea, Isaac Donkor, Meza Colli, Nuno Rocha şi Răzvan Popa. În plus, Ovidiu Bic urmează să fie împrumutat.

Universitatea Craiova a reuşit primul transfer pentru noul sezon! I-a suflat un jucător lui Gigi Becali
Universitatea Craiova a reuşit un nou transfer pentru viitorul sezon! I-a suflat un jucător lui Gigi Becali

Oltenii promit titlul: “Construim o echipă care să ia campionatul”

Mihai Rotaru i-a acordat un vot de încredere lui Corneliu Papură, care va rămâne antrenor principal. Papură l-a adus în staff şi pe Constantin Schumacher, care îi va fi secund. Obiectivul oltenilor pentru noul sezon este câştigarea Ligii 1 Betano: “Cred cu toată sinceritatea că anul viitor vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Cele mai frumoase meciuri din aceste campionate au fost Craiova – Viitorul şi Craiova – FCSB. Numitorul comun a fost Craiova. Noi am pierdut campionatele cu echipele mici. La anul vom fi mai puternici”, a declarat Rotaru în urmă cu două săptămâni la Digisport.

Meciul de fotbal dintre CS U Craiova si FC Viitorul din etapa a XI-a a play-off-ului Ligii 1 Betano , disputat pe stadionul Ion Oblemenco di Craiova, sambata, 18 mai 2019. © FOTO:Andi Popescu/Sport Pictures
Universitatea Craiova a reuşit un nou transfer pentru viitorul sezon! I-a suflat un jucător lui Gigi Becali

Universitatea Craiova s-a calificat în turul 1 preliminar din Europa League graţie victoriei obţinute de Viitorul în finala Cupei României cu Astra. Oltenii au încheiat abia pe locul 4 în campionat, deşi la începutul play-off-ului au avut speranţe de titlu. Ivanov ar fi al treilea transfer al oltenilor, după Qaka și portarul Andrei Marinescu, ultimul venit de la divizionara secundă Sportul Snagov.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Antoni Ivanov
  • 4 este locul pe care a încheiat Universitatea Craiova în campionat