Sport

Universitatea Craiova – UTA Arad 2-1, în etapa 30 din SuperLiga. „Leii” obțin victoria și egalează la puncte FCSB

Vezi aici în format LIVE stream Universitatea Craiova - UTA. Partida se joacă vineri, 10 martie, de la ora 20:30, în etapa 30 (ultima) a sezonului regulat din SuperLiga.
10.03.2023 | 20:36
Universitatea Craiova  UTA Arad 21 in etapa 30 din SuperLiga Leii obtin victoria si egaleaza la puncte FCSB
Andrei Ivan, în tricoul Universităţii Craiova, la meciul cu UTA Arad. Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
10-03-2023
17:03

Universitatea Craiova - UTA Arad 1-1 (Batha 39, Markovic 52, Koljic 65)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

Min.90+4: Final de meci la Craiova și oltenii urcă pe locul 4 în SuperLiga.

Min.86: Bară pentru UTA! Apărarea Universității Craiova degazează mingea de pe linia porții! 

Min.65: GOOOOOOOOL, Universitatea Craiova! Elvir Koljic înscrie după ce a fost introdus pe teren în minutul 46.

Min. 52: GOOOOOOOOL, Universitatea Craiova! Jovan Markovic marchează cu un șut din interiorul careului.

Min.46: A început repriza a doua. 

Min.45: Pauză pe „Ion Oblemenco”.

Min. 39: GOOOOOOOOL, UTA Arad! Batha deschide scorul în urma unui corner executat perfect de Roger! 

Start de meci! 

Echipele de start la Universitatea Craiova – UTA Arad: 

Universitatea Craiova (4-2-3-1): Popescu – Vătăjelu, Zajkov, Silva, Ndong – Mateiu, Screciu – Işfan, Baiaram, Ivan – Markovic. Antrenor: Eugen Neagoe.

UTA Arad (4-4-2): Kucher – Abeid, Da Silva, Benga, Roger – Pop, Batha, Cascini, Barbosa – Milosevic, Postolachi. Antrenor: Laszlo Balint.

Meciul Universitatea Craiova – UTA are loc vineri, 10 martie, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 30 (ultima) a sezonului regulat din SuperLiga. Multă lume speculează pe tema dorinței antrenorului oaspeților, Laszlo Balint, de a lua puncte, ca o formă și de răzbunare față de echipa pe care o preluase la începutul sezonului, dar care a renunțat la serviciile sale după numai două luni. Craiova ocupă locul 5, cu 51 de puncte, UTA locul 14, cu 27 de puncte.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – UTA

Confruntarea Universitatea Craiova – UTA se desfășoară vineri, 10 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Cetatea Băniei, în etapa 30, ultima din sezonul regulat din SuperLiga. Gazdele vin după victoria obținută afară la Ploiești iar UTA a produs o mare surpriză reușind să pună la respect pe FCSB la Arad, scor 3-1.

ADVERTISEMENT

Ambele echipe vor victoria, gazdele pentru a ține aproape de echipele de pe locurile 3, FCSB, 54 puncte și 4, Rapid, 52 puncte, oltenii având 51 de puncte. UTA are și ea nevoie de puncte ca aerul, pentru că are doar 27 de puncte și e pe loc de baraj, până la prima poziție fără emoții, locul 12, FC Biotoșani, fiind patru puncte.Se estimează prezența a circa 6-7 mii de spectatori la acest meci.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – UTA

Partida Universitatea Craiova – UTA se joacă vineri, 10 martie, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, în etapa 30, ultima din sezonul regulat de SuperLiga și va fi transmisă pe canalele TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona alegând să intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova din punct de vedere al regimului termic va fi o zi plăcută, cu o maximă de 18 grade la ora amiezii, scăzând patru-cinci grade la ora 20:30, ora disputării jocului dar inconvenientul cel mare are toate șansele să fie ploaia, estimată la mai bine de 75 la sută ca potențialitate. Meciul a fost încredințat arbitrului piteștean Cătălin Popa.

Ce absențe există în cele două echipe la meciul Universitatea Craiova – UTA

Avem doi tehnicieni cu probleme mari în alcătuirea unei formule de start cât mai competitive. Fiecare tabără adună câte patru indisponibilități. Eugen Neagoe îl are incert pe fundașul stânga Ndong, dar șansele acestuia de a juca sunt undeva la maxim 30 la sută, Bancu și Căpățânâ sunt în etapa de recuperare după accidentări iar tânărul fundaș central croat Badelj, care s-a remarcat la primele apariții, s-a accidentat și va lipsi minim două săptămâni.

ADVERTISEMENT

La UTA problemele majore le reprezintă tot compartimentul defensiv unde Laszlo Balint va repeta cu o singură excepție versiunea câștigătoare din meciul cu FCSB, cu Abeid trecut de pe stânga pe dreapta, cu Roger reprofilat din mijlocaș de bandă stânga în fundaș, noutatea fiind că lângă Erico va exista un al doilea fundaș central de meserie, Chindriș. Rămân accidentați, Benzar, Vukcevic și Benga. Iar o piesă de bază de la mijloc, olandezul Ubbink, este suspendat.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – UTA

Pentru casele de pariuri echipa craioveană este normal să primească statutul favoritei ial victorie, cota fiind de 1,80. Dacă UTA va repeta evoluăția excelentă cu FCSB și va reuși să câștige cota arădenilor va fi de 4,75. Șansă dublă 1X este aproape modică, 1,20, șansă dublă X2 ajunge la cota de 2,10. Un gol al oltenilor valorează cota de 1,22, unul al oaspeților de 1,60.

ADVERTISEMENT

Cum UTA a stat destui ani în pribegie prin ligile inferioare luăm în calcul doar meciurile dintre cele două echipe de la revenirea alb-roșiilor în elită, adică ultimele două, din 2021 și 2022, care se traduc prin 2-0 pentru olteni, goluri Nistor și Tudorie (nici unul nu mai e la echipă) respectiv remiză albă sezonul trecut.

ADVERTISEMENT