ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Universitatea Craiova va sesiza comisiile FRF în cazul Bancu. Oltenii dezmint toate acuzațiile care li s-au adus

Autor: Andrei Șchiopu | 01.10.2019 | 17:50
Universitatea Craiova va sesiza comisiile FRF în cazul Bancu. Oltenii dezmint toate acuzațiile care li s-au adus
Oltenii amenință că vor sesiza comisiile FRF. Sursă foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova neagă toate afirmațiile făcute de antrenorul secund al Viitorului, dar și derapajele rasiste asupra lui Bradley de Nooijer, pe care îl consideră vinovat pentru că i-a provocat pe suporteri, după ce echipa sa a deschis scorul. Oltenii s-au impus cu 3-1, după golurile marcate de Alexandru Cicâldău, elvir Koljic și Mihai Bălașa, în timp ce pentru formația lui Gică Hagi a înscris fundașul central Bogdan Țîru.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova va sesiza comisiile FRF

Imediat după meciul câștigat în fața Viitorului în Casa Pariurilor Liga 1, oficialii echipei din Ovidiu au fost nemulțumiți de faptul că Marius Avram și-a notat în raport că antrenorul secund Cătălin Anghel l-a înjurat pe arbitrul asistent. Universitatea Craiova dezminte mai multe afirmații făcute de Cătălin Anghel, dar și derapajele rasiste pe care Nicușor Bancu le-a primit după meciul: „Având în vedere declarațiile mincinoase ale antrenorului secund al echipei FC Viitorul, minciuni dovedite și prin raportul de joc al arbitrului, clubul Universitatea Craiova va sesiza în cursul zilei de mâine comisiile disciplinare ale FRF pentru a se lua măsuri împotriva mincinoșilor”.

„În același timp, Universitatea Craiova condamnă gesturile reprobabile ale jucătorului Bradley de Nooijer de a-i provoca pe suporterii noștri imediat după înscrierea primului gol al partidei. Așteptăm din partea acestuia scuze adresate suporterilor. Bradley de Nooijer a venit într-o țară care l-a primit cu brațele deschise, iar el în schimb trebuie să arate un minim respect suporterilor”, s-a mai arătat în comunicatul dat de olteni pe pagina oficială de facebook.

Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului. Sursă foto: hepta.ro
Cătălin Anghel, antrenorul secund al Viitorului. Sursă foto: hepta.ro

Gică Popescu l-a făcut praf pe arbitru după duelul cu Craiova

„Cum a auzit arbitrul că l-a înjurat Anghel și nu a auzit înjurătura lui Bancu către Bradley? Nu înțeleg. Cum să nu auzi înjurătura jucătorului de la Craiova și să auzi și să scrii că te-a înjurat antrenorul de la Viitorul? Între noi fie vorba, eu nu l-am auzit pe Cătălin Anghel înjurând. Este singurul lucru pe care îl aveam de spus”, a spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

„Mi-a spus la pauză să nu mai ies în repriza a doua, pentru că sunt eliminat. A fost o altercație. Bancu este un jucător extraordinar, dar nu se poate face ce a spus el. A înjurat într-un fel pe care nu vreau să îl reproduc. I-am spus arbitrulul de rezervă să le spună tușierului și centralului. A continuat meciul și la pauză a spus centralul că domnul Șovre i-a transmis că i-am adus injurii. Sunt un antrenor coleric, dar sunt responsabil pentru ce fac și ce spun. Voi răspunde pentru ce am făcut”, a declarat Cătălin Anghel la sfârșitul partidei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!