Fotbal intern

Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu 3-0, semifinalele Cupei României. Victorie fără istoric a Științei

14.04.2021 | 20:50
Universitatea Craiova  Viitorul Tg Jiu 30 semifinalele Cupei Romaniei Victorie fara istoric a Stiintei
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat fără drept de apel, scor 3-0, prima manșă din semifinalele Cupei României contra divizionarei secunde Viitorul Tîrgu Jiu. Știința se pregătește deja pentru ultimul act al competiției, unde va întâlni învingătoarea dublei manșe dintre Astra și Dinamo (1-0 pentru giurgiuveni în tur).

Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu 3-0 (Bic 9, Tudorie 47, Fedele 85) – VEZI VIDEO

  • Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, Bălașa, Bancu – Nistor (70 Fedele), Bic – Cîmpanu (88 Vlădoiu), Cicâldău (88 Căpățână), Baiaram (46 Camara) – Koljic (46 Tudorie). Rezerve: Popescu, Acka, Vlădoiu, Mateiu, Fedele, Camara, Căpățînă, Mamut, Tudorie. Antrenor: Marinos Ouzounidis
  • Viitorul Tg. Jiu: Bodea – Buleică (56 Ciul), Băican, Misaras, Dragu – Țegle (81 Buia), Cioiu, Prejmerean (56 Chiorean) – Mitrică (81 Buturcă), Paraschiv (56 Bădăuță) – Gîrbiță. Rezerve: Rusu, Ciul, Chiorean, Buturcă, Buia, Bădăuță, Chelariu, Trancă, Copaci. Antrenor: Cristian Lupuț
ADVERTISEMENT

Min. 9: GOOOL U CRAIOVA! Bic deschide rapid scorul cu un șut din 6 metri. Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu 1-0

Min. 47: GOOOL U CRAIOVA! Singur pe 6 metri, Tudorie introduce balonul în poarta goală, după o pasă excelentă primită de la Camara. Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu 2-0

ADVERTISEMENT

Min. 85: GOOOL U CRAIOVA! Fedele marchează cu un șut plasat, de la marginea careului mare. Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu 3-0


Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu Live stream Digi Sport, Telekom Sport, Look Plus

Partida Universitatea Craiova – Viitorul Tg. Jiu se joacă miercuri, 14 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, evident fără accesul spectatorilor. Se anunţă o vreme închisă, nu este exclus să şi plouă. Jocul este arbitrat de Andrei Chivulete din Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea Craiova – Viitorul Tg. Jiu se dispută miercuri, 14 aprilie, de la ora 19:00, în prima manşă a celei de-a doua semifinale a Cupei României şi este televizată în direct pe canalele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

Universitatea Craiova este evident mare favorită, pentru că are în faţă un adversar din al doilea eşalon, căruia îi este net superior. Echipa lui Marinos Ouzunidis ar trebui, în mod normal, să îşi asigure din acest meci disputat pe teren propriu un avantaj consistent pentru returul programat abia peste o lună.

ADVERTISEMENT

Viitorul Târgu Jiu vine însă cu mari ambiţii în Bănie, fără a fi speriată de numele adversarului din faţă, pentru a-şi juca şansa. Gorjenii spun că dacă ar fi fost un meci în manşă unică ar fi fost mult mai avantajos pentru ei, pentru că existau şi posibilităţile loviturilor de departajare.

Marinos Ouzounidis l-a recuperat pe Papp şi începe cu Koljic

Deşi alb-albaştrii din Bănie sunt mari favoriţi la calificarea în finală, antrenorul Marinos Ouzounidis a declarat că ar fi cea mai mare greşeală ca jucătorii lui să nu intre pe teren concentraţi la maximum, pentru a juca la nivelul lor obişnuit. El spune că în Cupă au avut loc mereu multe surprize şi nu doreşte să trăiască un asemenea moment neplăcut la Craiova.

Pentru acest meci, Ouzounidis a reuşit o neaşteptată recuperare a fundaşului central Paul Papp, care revine lângă Marius Constantin. Nici de această dată nu apare măcar pe bancă Ivan Mamut, atacantul croat adus toamna trecută după accidentarea lui Koljic. În schimb, Koljic e anunţat ca titular, în condiţiile în care Andrei Ivan e accidentat.

Viitorul Tg. Jiu a ratat dramatic play-off-ul de promovare din Liga 2

Viitorul Tg. Jiu nu se află deloc într-un moment bun. A ratat intrarea în play-off-ul de promovare din Liga 2 în mod dramatic, în ultimul meci, la Călăraşi, unde dacă ar fi scos egalul îşi atingea obiectivul. A condus cu 1-0, a ţinut apoi egal până spre ultimele minute, când a primit lovitura fatală şi urmarea a fost despărţirea de antrenorul Flavius Stoican şi înlocuirea sa cu Cristian Lupuţ.

Pentru bookmakeri, acesta este un meci fără istoric. Universitatea Craiova a primit cota de 1,25 pentru a câştiga partida, iar gorjenii, dacă ar da lovitura, l-ar umple de bani pe cel care ar paria pe ei la o cotă astronomică, 15,00. Este primul meci oficial dintre cele două echipe din Oltenia.

ADVERTISEMENT