Sport

Universitatea Craiova vinde abonamente pentru sezonul viitor. Fanii vaccinați au reduceri

Universitatea Craiova a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor din Liga 1. Fanii s-au înghesuit pentru a le achiziționa.
11.06.2021 | 14:16
Universitatea Craiova vinde abonamente pentru sezonul viitor Fanii vaccinati au reduceri
Universitatea Craiova vinde abonamente pentru sezonul viitor. Fanii vaccinați au reduceri
ADVERTISEMENT

Oficialii de la Universitatea Craiova au și anumite surprize pentru cei care au fost abonați și în trecut. Astfel, fanii care au avut abonamente în sezonul trecut vor putea să-l schimbe pe gratis, în timp ce abonații din sezonul 2019-2020 au un anumit discount.

În noul sezon, „juveții” își schimbă și politica administrativă. Suporterii vor putea să voteze noul președinte executiv al clubului.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2020-2021. Prețuri accesibile și oferte pentru cei vaccinați

Începând de pe 11 iunie, suporterii Universității Craiova își vor putea cumpăra abonamente pentru sezonul viitor al Ligii 1, unul care se anunță plin de derby-uri cu o încărcătură emoționale mare, deoarece Știința va da peste FCSB, Dinamo, Rapid, dar și peste FCU, rivala locală.

Chiar dacă microbiștii din România nu sunt obișnuiți cu achiziționarea de abonamente pentru un sezon întreg, fanii Craiovei și-au făcut un obicei să cumpere astfel de carduri care să le permită accesul pe stadion pe durata întregului sezon . În pandemie, chiar dacă suporterii n-au avut voie pe arenă, Știința vânduse aproximativ 4.000 de abonamente.

ADVERTISEMENT

Clubul lui Mihai Rotaru are oferte speciale pentru acest sezon: Abonații din sezonul competițional 2020-2021 își vor putea reînnoi abonamentele în mod gratuit până la data de 30 iunie 2021.

Este necesară doar plata unei taxe de 10 lei, reprezentând costul de procesare și emitere al cardului.

ADVERTISEMENT

Abonații din sezonul competițional 2019-2020 au parte de prețuri preferențiale până pe data de 30 iunie 2021. Toate persoanele vaccinate vor beneficia de un discount de 20% la achiziționarea abonamentului.

REȚURILE ABONAMENTELOR ÎN SEZONUL 2021-2022 (preţurile sunt exprimate în lei):

  • PELUZA – 190 / VACCINAȚI – 152
  • TRIBUNA A II-A – 380 / VACCINAȚI – 304
  • TRIBUNA 1 – 500 / VACCINAȚI – 400
  • TRIBUNA VIP 2 – 700 / VACCINAȚI – 560
  • TRIBUNA VIP – 1000 / VACCINAȚI – 800
  • STUDENT (PELUZA) – 95 / VACCINAȚI – 76
ADVERTISEMENT

PREȚURILE PREFERENȚIALE DEDICATE ABONAȚILOR SEZONULUI 2019-2020 (preţurile sunt exprimate în lei):

  • PELUZA – 135 / VACCINAȚI – 108
  • TRIBUNA A II-A – 260 / VACCINAȚI – 208
  • TRIBUNA I – 325 / VACCINAȚI – 260
  • TRIBUNA VIP – 900 / VACCINAȚI – 720
  • SENIOR (TRIBUNA A II-A) – 130 / VACCINAȚI – 104
  • STUDENT (PELUZA) – 68 / VACCINAȚI – 54

Universitatea Craiova dă o putere foarte mare suporterilor. Abonații vor putea vota președintele clubului. Fanii s-au înghesuit să cumpere abonamente încă din prima zi

Abonamentele pentru viitoarea stagiune vor putea fi cumpărate atât online, accesând platforma de pe site-ul Craiovei, dar și de la magazinul oficial „U” Craiova din Electroputere Mall și magazinul mobil din Piața „Mihai Viteazul”.

Suporterii au dat năvală la magazinele Științei pentru a-și procura abonamentele. Zeci de persoane au stat la coadă și au așteptat pentru a-și asigura un loc la meciurile „Campioanei unei mari iubiri” din sezonul viitor.

abonamente Universitatea Craivoa
Fanii Științei sunt dornici să fie alături de echipa favorită în noua aventură din Liga 1

Abonații au primit și o putere de decizie la Universitatea Craiova. Astfel, aceștia vor putea să voteze noul președinte al clubului, iar acesta va fi unul executiv, așa cum actualul om din funcție, Sorin Cârțu, a dezvăluit pentru FANATIK: „E o politică diferită față de ceea ce s-a întâmplat până acum în România. Nu cred că s-a mai întâmplat până acum.

Va fi o schimbare la 180 de grade, în sensul că președintele va decide aducerea de jucători, antrenorul și așa mai departe. Va decide tot în club.”

Alegerile pentru această funcție vor avea loc în luna martie a anului viitor, iar unul dintre oamenii care ar putea să candideze este Gică Craioveanu: „Stiu ca fanii m-au pus ca posibil președinte. M-au iubit și mă iubesc dintotdeauna. Mă gândesc sa candidez, nu știu. Dar inițiativa cu socios este una superbă,” a spus „Grande”.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT