Fotbal intern

Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano! Oltenii, ași pe marketing: cu ce prețuri promoționale speră la încă 2.000 de abonaţi

19.02.2019 | 23:59
Universitatea Craiova vinde abonamente si pentru playoff in Liga 1 Betano Oltenii asi pe marketing cu ce preturi promotionale spera la inca 2000 de abonati

Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano. Oficialii clubului din Bănie se pregătesc pentru meciurile care pot aduce din nou titlul după o pauză de 28 de ani, iar fanii echipei antrenate de Devis Mangia îşi pot cumpăra deja tichete pentru cele cinci partide din play-off care se vor disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”. Anunţul a fost făcut pe site-ul oficial al clubului.

“Universitatea Craiova prezintă noile #ABONAMENTE, special pentru un Play-Off istoric! Dincolo de faptul că vei avea locul tău rezervat în #VulcanulDePeOblemenco, abonamentele dedicate exclusiv meciurilor din Play-Off vin cu multe avantaje, cum ar fi posibilitatea de a-ți păstra locul sezon de sezon, un preț incredibil la doar 50 RON și discounturi la produsele comercializate de clubul Universitatea Craiova”, au anunţat oficialii clubului.

Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano! Cât costă să vezi cele mai tari 5 meciuri ale anului pe Oblemenco

Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano. Cel mai ieftin tichet, aflat la Peluzele Nord şi Sud, costă 50 de lei, în timp ce fanii care îşi vor face abonament la Tribuna VIP vor scoate din buzunar 350 de lei.

  • Peluze (Nord & Sud): 50 RON
  • Tribuna a II-a: 100 RON
  • Tribuna I: 140 RON
  • Tribuna VIP: 350 RON
Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano. Cât costă un tichet
Universitatea Craiova vinde abonamente și pentru play-off în Liga 1 Betano. Cât costă un tichet

“Abonamentele pot fi achiziționate de la magazinul oficial al Științei, situat în Electroputere Parc Mall, la etaj, lângă Cărturești. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar: 10:00 – 22:00”, au mai comunicat oficialii clubului Universitatea Craiova.

Suporterii care au abonamente pe tot sezonul au gratuitate în play-off!

Fanii care şi-au cumpărat abonamente la începutul sezonului din Liga 1 Betano vor putea să le folosească şi la cele cinci meciuri din play-off. “ATENȚIE! Abonamentele pentru tot sezonul competițional 2018 – 2019 sunt valabile și la meciurile din Play-Off. NU trebuie achiziționate separat abonamente tip Play-Off sau preschimbate”