Sport

Universitatea Craiova – Voluntari 3-0. Reghe, prima victorie pe banca oltenilor! Oaspeții, distruși în partea secundă

Universitatea Craiova obține prima victorie din era Reghecampf. Gustavo, Cîmpanu și Markovic au marcat în succesul categoric împotriva celor de la Voluntari
09.08.2021 | 22:30
Universitatea Craiova  Voluntari 30 Reghe prima victorie pe banca oltenilor Oaspetii distrusi in partea secunda
ADVERTISEMENT
09-08-2021
18:31

Universitatea Craiova - FC Voluntari 3-0 (Gustavo 50, Cîmpanu 56, Markovic 90+1)

Universitatea Craiova – FC Voluntari 3-0 (Gustavo 50, Cîmpanu 56, Markovic 90+1)

Min. 91: GOOOOOOOL, Craiova! Markovic înscrie și oltenii obțin o victorie categorică 

Min. 56: GOOOOOOOOOOOOL, Craiova! Cîmpanu reușește să mărească avantajul oltenilor cu un șut la colțul scurt. 

Min. 50: GOOOOOOOOOL, Craiova! Gustavo trimite în poartă cu un șut plasat, din interiorul careului!

Start în partea secundă!

Min. 45+3: Accidentare gravă pentru Râmniceanu. Portarul Voluntariului s-a accidentat singur și ambulanța a intervenit imediat. Jucătorul s-a ridicat pe propriile picioare.

Min. 27: BARĂ Voluntari! Nemec trimite în bară, dintr-o poziție dificilă

Min. 24: Continuă coșmarul accidentărilor pentru Elvir Koljic. Atacantul bosniac s-a rupt în minutul 22 și a cerut schimbare. A intrat Markovic în locul său

Start de meci în Bănie! Peluza oltenilor continuă greva

09-08-2021
17:17

Echipele de start în Universitatea Craiova - FC Voluntari

Echipele de start în Universitatea Craiova – FC Voluntari: 

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Căpățînă, Vînă – Gustavo, Koljic, V. Constantin. Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FC Voluntari: Rîmniceanu – Miranda, Tamaș, Armaș, Briceag – Fulop, Rață, Gheorghe – Ilie, Nemec, Lopes. Antrenor: Liviu Ciobotariu

 

Meciul Universitatea Craiova – Voluntari are loc luni, 9 august, cu începere de la ora 21:30, în cadrul etapei a 4-a din Liga 1, fiind partida care pune capăt acestei runde. Oltenii trec printr-o pasă neagră de mai multe jocuri, acumulând doar 3 puncte după primele trei runde. Acelaşi număr de puncte este şi în dreptul ilfovenilor.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Voluntari

Confruntarea Universitatea Craiova – Voluntari se dispută luni, 9 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie într-un moment în care relaţiile dintre suporteri şi echipă au fost serios deteriorate în urma rezultatelor nefavorabile din campionat şi din Conference League.

ADVERTISEMENT

Este de aşteptat ca în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” să nu se afle foarte mulţi spectatori, dar cei care vor intra la meci trebuie să respecte protocolul sanitar, adică fie să aibă schema de vaccinare completă, fie test PCR 72 ore sau test antigen 24 ore în variantă negativă.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Voluntari

Partida Universitatea Craiova – Voluntari se joacă luni, 9 august, de la ora 21:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”, în etapa a 4-a din Liga 1 şi va fi trasmisă în direct la TV pe posturile Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look Plus. O mai puteţi urmări şi dacă intraţi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Craiova a fost toată ziua o temperatură caniculară, care a ajuns până la 36 de grade. La ora partidei va continua să fie destul de cald, în jur de 30-31 grade dar perspectivele de precipitaţii sunt aproape de zero. Iulian Călin este arbitrul care va conduce acest joc.

Ce jucători importanţi lipsesc din întâlnirea Universitatea Craiova – Voluntari

Laurenţiu Reghecampf continuă să aibă probleme destul de serioase în alcătuirea formulei de start. Paul Papp are deja luni bune de când nu a revenit la antrenamente, însă cele mai serioase pierderi provin din linia ofensivă, slăbind mult forţa acestui compartiment.

ADVERTISEMENT

Andrei Ivan încă nu este complet restabilit după ruptura musculară, suferită acum o lună iar bosniacul Elvir Koljic, pe lângă faptul că nu mai este acel atacant incisiv în faţa porţii acuză mereu probleme la piciorul operat, unde continuă să resimtă dureri. Şi fundaşul Antonio Conte nu este încă apt.

Reghe anunţă mai multe transferuri

În aceste condiţii misiunea lui Laurenţiu Reghecampf, tocmai într-un moment în care Bănia e un butoi cu pulbere, devine şi mai grea. Vor juca probabil din primul minut Ofosu şi Markovic lângă Gustavo în atac, Vână, Nistor şi Fedele vor fi cei trei mijlocaşi iar italianul Pigliacelli are şanse mari să revină între buturi.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf a rugat suporterii să fie alături de echipă şi să aibă răbdare deoarece se lucrează la un plan de aducere a minimum trei jucătoridacă nu patru, pentru întărirea lotului, însă nu sunt încă puse la punct toate detaliile acestor mişcări de trupe.

Cote la pariuri pentru jocul Universitatea Craiova – Voluntari

Cu toate problemele de lot bookmakerii îi acordă credit lui Reghecampf şi echipei sale care are cotă 1,60 pentru a lua cele trei puncte. Voluntari are cotă 6,40 pentru a reuşi ceea ce a făcut în ultimul meci disputat la Craiova Botoşanii lui Marius Croitoru, să ia cele trei puncte. Şi un gol marcat de ilfoveni egalează cota la succes a oltenilor.

Tradiţia meciurilor directe este net favorabilă Craiovei, care a reuşit 11 victorii din 14 meciuri. Singurul succes al ilfovenilor a venit chiar în Bănie în 2015, scor 2-1, iar ultimul joc, disputat acasă sezonul trecut, s-a terminat nedecis, 1-1.

 

ADVERTISEMENT