Fotbal intern

Universitatea Craiova vrea cele mai bune condiții. Ce se întâmplă la baza de pregătire a oltenilor. Foto

23.04.2021 | 12:30
Universitatea Craiova vrea cele mai bune conditii Ce se intampla la baza de pregatire a oltenilor Foto
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova vrea cel puțin un trofeu în acest sezon, iar Mihai Rotaru face orice ca jucătorii să beneficieze de cele mai bune condiții. Astfel, la Cantonamentul din „Lunca Jiului”, patronul Craiovei a decis să facă anumite modificări, iar unul dintre terenuri să fie schimbat. 

Din cauza acestui lucru, fotbaliștii au fost nevoiți să își schimbe locația de antrenament și au mers chiar pe noul stadion de atletism din Bănie. Arena beneficiază de un gazon foarte bun, iar Bancu și compania nu au avut niciun fel de problemă.

ADVERTISEMENT

Oltenii nu o duc foarte bine în actualul sezon de play-off. După remiza „albă” din prima etapă cu Sepsi, Universitatea a făcut egal și cu FC Botoșani, iar visul titlului după 30 de ani se îndepărtează tot mai mult de echipa din Bănie.

Universitatea Craiova, investiții pentru cele mai bune condiții la baza de pregătire. Oltenii s-au antrenat pe Stadionul de Atletism

Investițiile în infrastructură continuă la Craiova. Trupa lui Marinos Ouzounidis beneficiază de o bază de pregătire modernă la care unele echipe doar visează. Mai nou, Mihai Rotaru a băgat mâna în buzunar pentru un teren care va avea un gazon natural de cea mai bună calitate.

ADVERTISEMENT
Baza de antrenament a Craiovei
Baza de pregătire a Universității Craiova

În imaginiile surprinse de FANATIK la Cantonamentul din „Lunca Jiului”, se vede cum mai multe utilaje lucrează pentru ca băieții lui Marinos Ouzounidis să aibă în curând un nou teren de dimensiuni mari.

Baza de antrenament a Craiovei
Se lucrează de zori la Cantonamentul din „Lunca Jiului”

Până atunci, „juveții” au fost nevoiți să își mai schimbe locațiile în care își desfășoară ședințele de pregătire, astfel că staff-ul tehnic condus de grecul Ouzounidis a avut la dispoziție noua arenă de atletism din Craiova, aflată chiar în vecinătatea stadionului „Ion Oblemenco”. Inaugurată recent, noua „bijuterie” nu a găzduit deocamdată vreun eveniment major, însă mulți sportivi se antrenează pe pista de atletism. Totuși, pe stadionul de atletism nu se vor juca meciuri oficiale de fotbal.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, șanse tot mai mici la campionat. Două egaluri în două meciuri este bilanțul „alb-albaștrilor” în play-off

Chiar dacă suntem doar la începutul play-off-ului, Universitatea Craiova și-ar putea lua adio de la orice șansă la titlu, mai ales că distanța față de FCSB și CFR Cluj este una considerabilă. Ba mai mult, antrenorul Ouzounidis va avea o misiune dificilă. Urmează jocurile cu CFR Cluj și FCSB, iar centrul defensivei îi dă mari bătăi de cap. Paul Papp este accidentat, în timp ce Mihai Bălașa este suspendat.

Craiova nu a etalat cel mai bun joc în meciul cu FC Botoșani, însă băieții lui Marinos Ouzounidis, cu puțin noroc, ar fi putut da lovitura, după ce au fost conduși încă din startul meciului. Ivan Mamut, titular, a lovit bara transversală în minutul 51, înainte ca Andrei Ivan să marcheze în minutul 80. La final, Ouzounidis a răbufnit la adresa jocului dur prestat de fotbaliștii gazdelor, dar și de maniera de arbitraj. Cele două echipe au avut și câte un jucător eliminat pe final.

ADVERTISEMENT

„Ce joc? Ați văzut un joc? A fost o luptă. Nu vreau să spun prea multe pentru că respect fotbaliștii, dar ar trebui să existe mai mult respect pe teren. Avem nevoie de VAR, poate uneori e pentru noi, alteori împotriva noastră, dar este nevoie. Azi n-a fost fotbal, a fost o bătălie, iar dacă se continuă așa trebuie să căutăm jucători. Nu mai vorbesc. Felicitări Botoșani, e echipă buna, au avut o zi bună azi”, a spus tehnicianul grec al Științei.

  • 31 puncte a acumulat Universitatea Craiova până în acest moment.
  • 6 este poziția ocupată de moldoveni, în timp ce Știința se clasează pe locul 3

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – U Craiova: 2,20 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT