Sport

Universitatea Craiova – Zorya Luhansk 3-0. Cu Mirel Rădoi pe bancă, „Știința” s-a calificat en fanfare în play-off-ul Conference League. Video

U Craiova s-a calificat în play-off-ul Conference League, la debutul lui Mirel Rădoi pe banca tehnică. După 0-1 în tur, oltenii și-au luat la revanșa și s-au impus cu 3-0.
11.08.2022 | 15:28
Universitatea Craiova  Zorya Luhansk 30 Cu Mirel Radoi pe banca Stiinta sa calificat en fanfare in playofful Conference League Video
Pe „Ion Oblemenco” se joacă manșa secundă din turul 3 preliminar a dublei U Craiova- Zorya. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
11-08-2022
17:30

U Craiova - Zorya Luhansk 3-0 (R. Silva 5, Baiaram 53, Bancu 57)

Vezi video cu cele mai importante faze AICI!

Min. 68 – Cea mai mare ratare a ucrainenilor! Liber în careu, Churko reia cu capul pe lângă poartă!

Min. 57 – GOOOL U Craiova!!! Bancu finalizează un contraatac școală al echipei lui Mirel Rădoi și e cu un pas în play-off-ul Conference League!

Min. 53 – GOOOL U Craiova!!! Baiaram profită de o „lumânare” înălțată de fundașii Zoryei și înscrie cu un voleu superb de la 15 metri!

Min. 40 – Ocazie imensă pentru gazde! Paul Papp reia excelent cu capul, dar mingea se duce pe lângă poartă!

Min. 20 – O nouă șansă de gol pentru olteni! Mateiu șutează și el în plasa laterală!

Min. 5 – GOOOL U Craiova!!! Raul Silva marchează cu capul la o lovitură de colț executată de Baiaram!

Min. 4 – Ocazie pentru Universitatea Craiova! Bancu șutează din afara careului, dar balonul este deviat și ajunge în poarta plasei adverse.

Min. 1 – Ocazie imensă de gol pentru U Craiova! Ivan ratează incredibil din preajma porții adverse!

11-08-2022
16:10

Echipele de start la Universitatea Craiova - Zorya Luhansk

Au apărut echipele de start la Universitatea Craiova – Zorya Luhansk, meciul de debut al lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a oltenilor. Ora de start este 20:30.

  • Universitatea Craiova: Lazar – Screciu, Papp, Raul Silva – Hanca, Al. Crețu, Mateiu, Bancu – Baiaram, Koljic, Ivan. Rezerve: Rusu, L. Popescu, Vătăjelu, Cîmpanu, Nistor, Rivaldinho, Vlădoiu, Markovic, Căpățînă, Roguljic, Martic, Vînă. Antrenor: Mirel Rădoi
  • Zorya Luhansk: Matsapura – Danchenko, Imerekov, Batahov, Vantukh – Nazaryna, Churko – Cristian, Buletsa, Kabaiev – Nahnoinyi. Rezerve: Saputin, Zhylkin – Brazhko, Myshnov, Khlan, Alibekov, Bezborodko, Smiian, Snurnitsyn, Alefirenko. Antrenor: Patrick van Leeuwen

Meciul Universitatea Craiova – Zorya Luhansk are loc joi, 11 august, cu începere de la ora 20:30, în a doua manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Misiunea oltenilor, cu noul tehnician Mirel Rădoi la primul său meci, este foarte grea, după ce au pierdut cu 1-0 primul joc, disputat pe teren neutru, la Lublin, în Polonia.

Unde se joacă meciul Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Întâlnirea Universitatea Craiova – Zorya Luhansk se dispută joi, 11 august, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, în a doua manșă a turului 3 preliminar din Conference League. Conducerea clubului craiovean face apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că echipa are mare nevoie de sprijinul lor în tentativa de a egala, cel puțin rezultatul din tur, favorabil ucrainenilor și a trimite calificarea în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universității, cu numai 48 de ore înaintea partidei cu Zorya Luhansk, este un act de mare curaj din partea patronului Mihai Rotaru, pentru că există marele risc al unui start fals pentru noul antrenor, care are mult prea puțin timp la dispoziție pentru a încerca să implementeze o nouă filosofie de joc fotbaliștilor.

Cine transmite la TV partida Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Partida Universitatea Craiova – Zorya Luhansk se joacă joi, 11 august, de la ora 20:30, pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova în manșa secundă a turului 3 preliminar din Conference League și este transmisă în direct pe micile ecrane pe posturile Digi Sport 1 și Prima Sport 2, dar o mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Dacă luăm drept bune informațiile primite de la meteorologi, atunci veștile privind ziua de joi, 11 august, nu sunt tocmai favorabile. Temperatura va atinge la amiază cota maximă de 28 de grade, urmând a fi în jur de 25 de grade la ora meciului, dar problema este instabilitatea atmoferică accentuată, care se poate traduce prin reprize de ploaie. Slovenul Matej Jug, 41 ani, va căuta să împartă dreptatea pe teren în acest meci. Arbitrul sloven a mai condus FCSB – Basel 1-1, în 2013, și FCSB – Vitoria Guimaraes 0-0, în 2019.

Exclușii Nistor și Vînă revin în lotul Universității

Antrenorul Laszlo Balint a rezistat doar câteva luni pe banca Universității. Intenția lui de a face ordine în vestiar, luând măsuri severe, s-a întors ca un bumerang împotriva lui, a dus la pierderea sprijinului unui număr important de jucători și inevitabilul s-a produs, cel sacrificat fiind antrenorul, nici un cuvânt despre jucători.

ADVERTISEMENT

Prima măsură luată de noul tehnician, care nu are cum să nască o mulțime de întrebări, a fost să anunțe reprimirea în lot a proscrișilor Dan Nistor și Ionuț Vînă, pe care Laszlo Balint îi anunțase că sunt liberi să își caute echipe, pentru că nu mai intră în planurile sale ca urmare a caracterului probleamtic.

Cote la pariuri la jocul Universitatea Craiova – Zorya Luhansk

Pentru casele de pariuri oltenii sunt echipa care pleacă din postura de favorită, cu o cotă de 1,85 la victorie. Zorya Luhansk are cotă de 4,30 pentru a repeta la Craiova victoria din primul meci. Varianta șansă dublă X2 are iarăși o cotă excelentă, 1,80, iar posibilitatea ca ucrainenii să marcheze măcar un gol este echivalată la cota de 1,70.

ADVERTISEMENT

Zorya Luhansk, echipă care anul trecut a jucat în grupele Europa League, a susținut primul meci oficial abia în prima manșă a dublei cu Universitatea Craiova. Din decembrie 2021 echipa ucraineană nu a mai avut cum să joace decât partide amicale, iar singurii străini rămași sunt antrenorul olandez Patrick van Leeuween și mijlocașul Christian.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 1,36 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT