Fotbal intern

Vestiarul a DECIS viitorul Craiovei. Anunţul lui Mititelu aduce linişte în Bănie, după ce FRF a ameninţat echipa cu excluderea!

Cu puţin timp înainte de reluarea Ligii a 2-a, Adrian Mititelu a solicitat Federaţiei amînarea primelor două etape din campionat, din cauza situaţiei în care se află echipa pe care o...
03.03.2014 | 12:25
Vestiarul a DECIS viitorul Craiovei Anuntul lui Mititelu aduce liniste in Banie dupa ce FRF a amenintat echipa cu excluderea

Cu puţin timp înainte de reluarea Ligii a 2-a, Adrian Mititelu a solicitat Federaţiei amînarea primelor două etape din campionat, din cauza situaţiei în care se află echipa pe care o patronează. Finanţatorul clubului a fost înduplecat de către jucători, astfel că FC Universitatea Craiova se va prezenta pentru meciul cu FC Bihor. Dacă la primul meci, cu FC Olt, echipa nu s-a prezentat la Slatina, de data aceasta Universitatea este formaţia gazdă, meciul urmînd a se disputa la Severin.

“Sîmbata echipa se va prezenta la meciul cu FC Bihor, băieţii mi-au spus că vor să joace chiar dacă nu sînt pregătiţi sută la sută fizic. Bineînţeles că îmi doresc să se joace pe Oblemenco, însă din cauza blocajului politic la care sînt supus în Craiova, am decis să jucăm la Severin”, a declarat Mititelu pentru FANATIK.RO.

Mădălin Ciucă, căpitanul Universităţii, face un apel la suporteri şi afirmă că banii care vor reveni din biletele vîndute vor ajunge în buzunarele jucătorilor.

“Am vorbit cu domnul Mititelu şi ne vom prezenta pe teren la meciul cu Bihor, chiar dacă avem unele carenţe şi nu sîntem pregătiţi sută la sută, sîntem siguri că vom duce nouăzeci de minute cu suporterii noştri în spate. Ei sînt tot ce ne-au mai rămas din războaie acestea care s-au dus pînă acum. Vreau să le cer scuze suporterilor care au fost la meci la Slatina şi au vrut să ne vadă, dar şi ei trebuie să ne înţeleagă că nici noi nu mai putem fi bătaia de joc a tuturor. În plus, am înţeles că toare încasările de pe bilete vor ajunge la noi, la jucători”, a mărturisit Ciucă pentru FANATIK.RO.