Unsprezecele ideal din Premier League. Ce nume mari lipsesc de pe listă

S-a dat publicităţii cel mai bun unsprezece al stagiunii 2016-2017 în Premier League, în viziunea Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti.

Spre surprinderea generală, din această echipă ideală lipsesc două nume grele, chilianul Alexis Sanchez de la Arsenal şi suedezul Zlatan Ibrahimovic, de la Manchester United. Şi mai curios este faptul că aceştia sunt, în schimb, în cursa pentru titlul individual de cel mai bun jucător al sezonului, Ibrahimovic fiind creditat cu cele mai mari şanse la câştigarea trofeului.

sport-preview-xi-pfa-league-team-of-the-year-graphic

Pentru al treilea an consecutiv spaniolul David de Gea de la United a fost inclus în echipă pentru postul de cel mai bun portar. Fundaşii sunt o afacere în doi, exclusiv londoneză, lateralii Walker şi Rose provin de la Tottenham, centralii David Luiz şi Garry Cahill.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

În linia de patru mijlocaşi Chelsea dă doi jucători, pe închizătorul Kante şi pe stânga pe Hazard. Pe dreapta este Mane de la Liverpool, iar centralul ofensiv Delle Ali de la Tottenham.

În fine, vârfurile de lance sunt Romelo Lukaku, singurul jucător al lui Everton şi Harry Kane de la Tottenham.

Primele două clasate, Chelsea şi Tottenham au câte patru jucători, United, Liverpool şi Everton câte unul. Cluburi importante, precum Arsenal şi Manchester City, nu au nici un jucător.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004