News

Untold 2018 LIVE STREAM: Vezi ONLINE cel mai gălăgios festival din România

05.08.2018 | 20:00
Untold 2018 se va organiza la Cluj, în perioada 2 - 5 august și va putea fi văzut online in format LIVE STREAM

Untold 2018, cel mai mare festival de muzică din România, va putea fi văzut online LIVE STREAM pe FANATIK.RO. Show-ul de la Cluj va începe joi, 2 august și va ține până duminică, 5 august.

Timp de patru zile, concertele și distracția vor fi cuvintele de ordine, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Festivalul a ajuns deja la a patra ediție, iar anul acesta, în premieră, vor veni în România artiști noi precum Black Eyed Peas, The Chainsmokers sau Kygo.

Ultima zi de Untold LIVE STREAM. După ora 1:00 intră în scenă Armin Van Buuren

Untold, ziua a 3-a, transmisia integrală

Programul de sâmbătă la Untold 2018: : The Prodigy, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Danny Avila, Aleso, Loco Dice, Seth Troxler, The Glitch Mob, Flux Pavilion, Andy C şi mulţi alţii.

Ziua 2 la Untold 2018, cele mai bune momente

Au cântat: Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, KSHMR, Tujamo, Solomun, Modestep, Noisia (DJ Set)

Ziua 1 de la Untold 2018: înregistrarea completă

Au cântat: The Chainsmokers, Afrojack, Diplo, The Asteroids Galaxy Tour, Oliver Heldens, Will Sparks, Nina Kraviz, Pan-pot, Borgore, Pendulum (DJ Set)

  • Dacă prima sursă nu merge, urmărește festivalul pe canalul oficial Untold 2018

Mai jos, regăsiți informații prețioase despre programul complet al evenimentului, reguli de acces și alte lucruri pe care trebuie să le știți dacă vreți să participați la Untold 2018. De asemenea, vom preciza cum puteți vedea live stream Untold 2018 online pe net!

Untold 2018, Live Stream online pe Youtube 

Untold este primul festival organizat în România, care s-a impus pe harta festivalurilor internaționale. Acesta chiar a câștigat încă din primul an premiul pentru cel mai bun festival european. Prima ediție a Untold s-a organizat în anul 2015 și a adus în țara noastră nume mari ale muzicii electronice din toate colțurile lumii.

Atunci, au ajuns pentru prima dată la noi trupe și DJ-i precum Avicii, David Guetta, Armin Van Buuren, Dimitri Vegas and Like Mike și mulți alții. De altfel, Armin Van Buuren a devenit o prezență constantă în cadrul evenimentelor organizate de echipa Untold/Neversea.

UNTOLD 2018 LIVE STREAM
Cei care nu vor putea ajunge la Untold 2018, vor putea să se bucure de festival în formula LIVE STREAM

Peste 200 de artiști vor canta pe 10 scene la Untold. Află cum îi vezi pe toți live stream pe telefonul tău

Festivalul Untold 2018 este organizat anul acesta la Cluj, în Parcul Central. Aici, vor fi amplasate nu mai puțin de 10 scene, pe care vor urca artiști renumiți, potrivit unui program bine stabilit de organizatori. Evenimentul începe joi, 2 august, și se va încheia duminică, 5 august. Cei care nu vor putea ajunge, vor avea posibilitatea să urmărească Untold 2018 LIVE STREAM.

Program Untold 2018

Pe scena principală vor urca artiști precum The Chainsmokers, Diplo, Parov Stelar, Afrojack, Jason Derulo, Kygo, Tiesto, Don Diablo, The Prodigy, Alesso, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Black Eyed Peas, Tujamo, Fedde le Grand, Armin van Buuren și mulți alții.

Scena Daydreaming îi va găzdui pe Gabriel M, Black Coffee, Stavroz, Bross, NU, Claptone, Yokoo si multi altii. Scena Time by Ursus Liviu Hodor, Pascal Junior, Tom Novy, Jack Perry, Moonsound, Negru, The Model, Zwette, Midi Culture etc.

Untold 2018: Vor fi montate 10 scene, pe care vor concerta cele mai mari nume din lume
Untold 2018: Vor fi montate 10 scene, pe care vor concerta cele mai mari nume din lume

La Alchemy vor concerta Grasul XXL, DOC, Foreign Beggers, Pendulum DJ Set, Modestep, Ocean Wisdom, Culese din Cartier, Flux Pavilion, Psihotrop, Macanache, Parazitii si multi altii. Earth Spirits gazduieste nume precum Etnic Sound Travel, The Nawara Project, Indios Beta sau Madeleine Naheka.

Pe Trance Stage îi veți putea urmări pe Bogdan Vix, Andy Moor, Orjan Nilsen, Markus Schulz, Solarstone, ATB, Marco V si altii. Pe scena Forest by BT vor urca Inner Circle, Lucile Crew, Asian Dub Foundation, Otherside, Protoje, Helen, Mihail, Slow Magic, Lucia, The Motans etc.

Scena Galaxy adună nume precum Nina Kravitz, Pan-Pot, Paula Temple, Solomun, Lehar, Loco Dice, Technasia, Jamie Jones, Paul Kalkbrenner și alții.

Programul pentru fiecare scenă în parte poate fi consultat aici.

Reguli de acces la Untold 2018

Odată cu ediția din acest an, participanții la Untold 2018 vor avea posibilitatea să efectueze cea mai mare parte a procesului de check-in online. Așadar, cei care participă la eveniment vor putea încă din data de 26 iulie 2018 să acceseze aplicația Untold sau site-ul untold.com pentru a se înregistra cu adresa de e-mail, iar apoi pot urma pașii necesari în vederea efectuării check-in-ului.

LIVE VIDEO Untold 2018
Pentru festivalieri, organizatorii Untold 2018 au creat o aplicație care va prelua cea mai mare parte a procesului de check-in

Nu trebuie să uitați că doar persoana înscrisă în formularul de check-in va primi brățara de acces, în baza abonamentului. Pe brățara pe care o veți primi veți putea alimenta online bani, dar numai ce ați efectuat procesul de check-in.

Suma va deveni activă doar în momentul în care veți primi brățara de la organizatorii care vă vor aștepta la corturile de check-in, în urma prezentării biletelor. În cocnluzie, atunci când ajungeți la festivalul Untold 2018, primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să schimbați biletul cu o brățară de acces, în punctele de check-in.

Acestea din urmă vor fi deschise și în zilele dinaintea festivalului, pe 31 iulie și 1 august 2018, în intervalul 14.00 – 23.00, iar în zilele de festival vor fi deschise între 12.00 și 08.00.

De asemenea, pe lângă biletul de acces valid, este nevoie să aveți asupra voastră și un act de identitate valabil. După ce participanții au efectuat check-in-ul online, aceștia mai au la dispoziție încă două zile în plus pentru a preschimba biletul sau abonamentul în brățară, în Sașa Sporturilor Horea Demian, în zilele 29-30 iulie, între 14.00 și 23.00.

Citește și: Au dat lovitura! UNTOLD este noul sponsor oficial al clubului “U” Cluj

Citește și: Un actor din “Game of Thrones”, DJ la Untold

Untold 2018: Sistem de plată

Începând de anul trecut, cel mai bun sistem de plată din lume, utilizat de peste 2.500.000 de oameni la festivalurile de pe întreaga planetă, va fi implementat și la Untold 2018. Acesta va fi integrat cu sistemul de acces.

Banca Transilvania, susținută de Visa, este cea care a pus la dispoziție un astfel de sistem integrat, care înseamnă mai multă siguramță pentru festivalier. Practic, participanții vor primi o brățară din material textil, care va avea integrat un  chip RFID.

Organizatorii au pregătit în jur de 80.000 de brățări de acces cu sistem de plată integrat. Este recomandat ca acestea să fie încărcate online, tocmai pentru a evita aglomerația la punctele de acces. Dacă nu puteți face acest lucru sau preferați să o faceți offline, atunci trebuie să știți că există 80 de puncte de încărcare a brățărilor.

De asemenea, brățările se pot încărca în timpul festivalului și prin aplicația Untold sau direct pe site-ul untold.com. În timpul festivalului, în perimetrul în care vor avea acces fanii, va exista și un ATM Banca Transilvania.

Banii de pe brățări pot fi recuperați pe toată perioada evenimentului, doar în numerar, de la orice Credit Point, până cel târziu luni, 6 august 2018, la ora 10.00. Majoritatea căsuțelor Credit Point vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai aglomerate, acestea vor fi deschise non-stop.

Untold 2018 LIVE STREAM. Cum vezi online festivalul

Pentru cei care nu vor putea ajunge anul acesta la Untold 2018, există posibilitatea de a vedea show-ul Untold 2018 în format LIVE STREAM direct de pe telefonul sau laptopul tău. Organizatorii au anunțat că Youtube va transmite LIVE VIDEO festivalul din Cluj. În concluzie, toți cei care vor să urmărească festivalul de oriunde altundeva pot accesa canalul YouTube al Untold.

Până acum, peste 65.000 de fani și-au achiziționat abonamente valabile pentru 4 zile la cel mai tare festival din România. Cei care încă mai doresc să participe, pot găsi bilete pe site-ul festivalului. Trebuie să știți că prețurile la Untold 2018 sunt cuprinse între 549 lei plus TVA și 1.110 lei plus TVA, pentru un abonament VIP. Un bilet de o zi la festivalul Untold de la Cluj costă 225 lei plus taxe sau 275 de lei plus taxe.