News

Untold 2020. A fost anunțată data oficială la care începe cel mai mare festival de muzică din România

18.11.2019 | 13:39
Untold 2020 A fost anuntata data oficiala la care incepe cel mai mare festival de muzica din Romania
ADVERTISEMENT

Chiar dacă sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, gândurile se îndreaptă în mod cert către zilele toride de vară, când vom avea ocazia să ne distrăm cum se cuvine la Untold 2020, ediția de anul viitor a celui mai mare festival al verii. De altfel, printr-un comunicat dat publicității în cursul zilei de luni, 18 noiembrie, organizatorii au anunțat data la care ia startul mult așteptatul eveniment desfășurat pe Cluj Arena.

Când are loc Untold 2020

Unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de muzică din lume, Untold îşi deschide porţile tărâmului magic, în anul 2020, în perioada 30 iulie – 2 august. La cea de-a cincea ediţie peste 375.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trecut pragul festivalului şi au trăit momente unice alături de cei peste 200 de artişti internaţionali de pe cele 10 scene. Organizatorii şi-au propus să-şi depăşească recordurile de la ediţia aniversară din 2019, când festivalul a fost sold out încă din luna iunie”, au transmis Sorin Gadola și Bogdan Buta, creatorii UNTOLD, festival care atrage în fiecare an un număr impresionant de tineri dornici de distracție, veniți din toate colțurile lumii.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, organizatorii le-au pregătit o surpriză de proporții fanilor care vor să retrăiască cele mai bune momente ale ediției aniversare din 2019, când pe scenă a urcat nimeni-altul decât marele artist britanic Robbie Williams. Este vorba despre aftermovie-ul evenimentului, disponibil pe canalul oficial de Youtube. Pentru ca fanii UNTOLD să aibă parte de o experiență cinematografică de neuitat, o echipă formată din peste 90 de cameramani din țară și din străinătate au filmat totul la rezoluție 4K.

Untold, nominalizat la European Festival Awards

Veștile bune nu se opresc, însă, aici, pentru că festivalul a fost nominalizat la European Festival Awards, alături de Electric Castle și Jazz in the Park, având șanse reale de a ajunge în semifinalele competiției. Totodată, absolvenții de liceu care reușesc să ia nota zece la examenul de bacalaureat, vor primi invitații gratuite la cele mai așteptate petreceri ale verii.

ADVERTISEMENT

Cine ia 10 la Bac intră gratuit la UNTOLD, iar cine s-a înscris la examenul maturității primește preț special la abonamentele UNTOLD și Neversea”, anunță organizatorii festivalurilor, care încearcă astfel să-i determine pe elevi să obțină nota maximă la examenul maturității. În aceste condiții, este de așteptat ca ediția din 2020 să doboare un nou record de audiență pe Cluj Arena.