News

Untold 2020. Organizatorii, anunț oficial: Primele abonamente vor fi puse în vânzare de miercuri, 20 noiembrie

18.11.2019 | 14:05
Untold 2020 Organizatorii anunt oficial Primele abonamente vor fi puse in vanzare de miercuri 20 noiembrie
ADVERTISEMENT

Vara lui 2020 va aduce o nouă ediție de senzație a festivalului Untold, cel mai mare eveniment de muzică electronică și nu numai, care adună anual zeci de mii de tineri veniți din toate colțurile lumii pentru a lua parte la distracție. Organizatorii au anunțat deja data la care Cluj Arena își va deschide porțile pentru spectatorii care așteaptă cu nerăbdare zilele de vară, precum și punerea în vânzare a abonamentelor. Acestea vor putea fi achiziționate începând cu ziua de miercuri, 20 noiembrie, iar prețurile variază între 109 și 309 euro.

Se pun în vânzare primele abonamente la Untold 2020

Primele abonamente la un preţ special pentru festivalul Untold 2020 se vor pune în vânzare, miercuri, 20 noiembrie, ora 14.00. Acestea sunt disponibile doar pentru cei care se înregistrează pe untold.com. Fanii festivalului au mai multe opţiuni de abonamente. Abonamentele General Access sunt la preţul special de 109 euro plus taxe, din preţul final de 199 de euro plus taxe. Participanţii au la dispoziţie şi abonamentele General Access Flexi la preţul de 119 euro plus taxe, din preţul final de 214 euro plus taxe. În niciuna dintre variantele de mai sus, cumpărătorii nu pot returna abonamentele”, se arată în comunicatul dat publicității în cursul zilei de luni, 18 octombrie.

ADVERTISEMENT

Abomanentele VIP costă 309 euro

Totodată, organizatorii Untold anunță introducerea abonamentelor VIP, disponibile la prețul de 309 euro, la care se adaugă și taxele aferente unui eveniment de asemenea amploare. Acestea se adresează persoanelor de peste 18 ani, iar cei care îl achiziţionează pot realiza check-in-ul gratuit în termen de maxim 30 de zile de la efectuarea plății. De asemenea, mai pot fi cumpărate  abonamente General Access Risk Free, la preţul de 122 euro plus taxe, care permite realizarea check-in-ului gratuit în termen de maxim 30 de zile de la achiziţia acestuia, cu posibilitatea returnării cu până la cel puţin 14 zile înainte de începerea festivalului.

Ediţia de anul viitor a Untold va avea loc între 30 iulie şi 2 august pe Cluj Arena din Cluj Napoca. În 2019 au participat peste 375.000 de persoane venite din întreaga lume pentru a urmări cei aproximativ 200 de artiști care au urcat pe scena evenimentului. Printre invitați s-a numărat și artistul britanic Robbie Williams, cunoscut pentru hituri precum „Angels”, „Let me Entertain You”, „Rock DJ”, sau „Come Undone”.

ADVERTISEMENT
Tags: