News

UNTOLD 2020 se va ține pe Youtube, din cauza pandemiei de Covid-19. Mesajul organizatorilor pentru fanii care vor să fie alături de artiștii favoriți în 1 august

24.07.2020 | 22:43
UNTOLD 2020 se va tine pe Youtube din cauza pandemiei de Covid19 Mesajul organizatorilor pentru fanii care vor sa fie alaturi de artistii favoriti in 1 august
ADVERTISEMENT

Ediția din 2020 a Untold s-a mutat on-line, unde vor fi difuzate show-uri în premieră, pe Youtube, ale artiștilor care adună zeci de mii de oameni la Cluj în fiecare vară.

Organizatorii UNTOLD au anunțat că fanii festivalului vor avea ocazia să vadă pe Youtube show-urile artiștilor favoriți.

ADVERTISEMENT

Vorbim despre imagini nemaivăzute cu Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell, Timmy Trumpet, Scooter și alți DJ faimoși.

Untold 2020 se mută pe Youtube, unde toți artiștii faimoși vor fi alături de fani

Organizatorii Untold le promit fanilor că vor fi alături de ei, chiar dacă vor fi separați de sute sau mii de kilometri depărtare.

ADVERTISEMENT

În acest sens, conform stiripesurse, toți iubitorii festivalului sunt așteptați pe Youtube unde petrecerea va continua de la distanță, în plină pandemie.

Cele mai intense experiențe și cele mai frumoase povești, trăite și scrise împreună, în ultimii 5 ani la UNTOLD vor fi celebrate în perioada festivalului – 30 iulie – 2 august 2020. În acest an, cele 4 nopți pline de magie se vor petrece în mediul virtual, unde fanii vor simti din nou spiritul de festival și vor putea dansa împreună pe vibrația speranței, a prieteniei și a dragostei

ADVERTISEMENT

În zilele în care la Cluj-Napoca trebuia să se desfășoare unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD, organizatorii le aduc în premieră fanilor show-uri ale unor artiști care au fost prezenți pe scena principală a festivalului, însă care n-au fost transmise până acum. Show-ul lui Armin van Buuren din anul 2015, de la prima ediție a festivalului, sau al lui Hardwell, din anul 2017, chiar înainte să se retragă, sunt doar câteva dintre suprizele pregătite pentru fanii festivalului UNTOLD. Astfel, primul show făcut de Armin Van Buuren la UNTOLD, în 2015, va fi difuzat lumii întregi pentru prima oară în istoria festivalului, iar cei care nu au fost prezenți atunci la magia DJ-ului și producătorului olandez, se pot bucura acum de el.

Armin van Buuren a generat cele mai intense emoții în mainstage-ul festivalului UNTOLD, fie că vorbim de set-urile epice de peste 7 ore ori despre show-ul World Exclusive, realizat cu ocazia ediției aniversare a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume, UNTOLD. Artistul are o relație specială cu publicul din România, după cum a declarat de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

În vlog-ul realizat anul trecut, Armin van Buuren a prezentat imagini cu momentul sosirii în România, iar la aterizare, a sărutat pământul, numind România: ,,the holly ground”.

Hardwell, DJ-ul olandez care a generat emoție în întreaga lume muzicală atunci când a anunțat, în septembrie 2018, că se retrage din circuitul mondial de festival, a făcut un show spectaculos în România, la UNTOLD, cu o vară înainte de acest anunț. Setul lui Hardwell din 2017, de pe Cluj Arena, va produce, cu siguranță, valuri de bucurie când va fi prezentat pentru prima dată în lume.

Alte momente spectaculoase și amintiri muzicale, care vor fi dezvăluite în premieră, sunt create de Afrojack, Timmy Trumpet, Don Diablo, Tujamo, Danny Avila, W&W, Scooter, Kungs, Fedde le Grand, Dannic, Galantis si Subcarpați. Programul zilelor de festival va fi anunțat în curând. Împreună, din fiecare colț al lumii, spargem orice bariere ale tărâmului UNTOLD”, au transmis reprezentanții UNTOLD.

Pentru a participa la „concertul” din 1 august, toți fanii trebuie să îșl facă un cont pe www.untold.com, după care vor primi acces la un link cu un stream privat, dacă au abonament Anytime. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul oficial Untold.

ADVERTISEMENT