Life

UNTOLD 2023. Organizatorii au ales data evenimentului. Biletele sunt puse în vânzare

UNTOLD 2022, dată și bilete. Organizatorii celui mai mare festival din România au stabilit o parte din detaliile evenimentului.
29.09.2022 | 15:20
UNTOLD 2023 Organizatorii au ales data evenimentului Biletele sunt puse in vanzare
UNTOLD 2023, dată și bilete. Organizatorii au stabilit o parte din detaliile evenimentului. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Edy Chereji și Bodgan Rădulescu, cei doi oameni de afaceri care au pus bazele festivalului, au anunțat că au ales data la care va avea loc evenimentul anul următor, după ce în urmă cu câteva zile cereau sfaturi de la oameni.

UNTOLD 2023, dată și bilete. Organizatorii au stabilit o parte din detaliile evenimentului

UNTOLD 2023 urmează să se desfășoare tot în luna august. Mai exact, organizatorii au stabilit ca festivalul să aibă loc în perioada 3 – 6 august, cele 4 zile fiind unele care nu vor fi uitate prea repede de petrecăreți.

ADVERTISEMENT

„Ediția cu numărul 8 aduce și o poveste nouă, personaje noi și multe alte surprize pe care participanții le vor descoperi în tărâmul magic UNTOLD.

În cele patru zile și patru nopți de festival, creatorii experienței UNTOLD vor transforma cei peste 235.000 de metri pătrați din Parcul Central din Cluj-Napoca într-o lume a diversității genurilor muzicale.

ADVERTISEMENT

Aceasta include live act-uri, show-uri ale celor mai cunoscuți artiști din cultura EDM, techno, tech-house, deep-house, house, trance, hip-hop, pop, drumnbass, trap, dubstep, trip-hop și multe altele”, au transmis organizatorii, pe Instagram.

UNTOLD 2023, cu artiști de renume internațional

Line up-ul festivalului UNTOLD 2023 reunește cei mai buni DJ din toate colțurile lumii, dar și artiști de renume internațional. Se anunță trupe mari care vor urca pentru prima oară pe scenele din parcul din Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

Biletele vor fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare, joi, 6 octombrie, de la ora 14:00. Fanii care doresc să ia parte la cea de-a 8-a ediție se pot înscrie pe pagina oficială a evenimentului.

Aceștia pot achiziționa abonamente la un preț special de 109 euro plus taxe. Organizatorii anunță că prima rundă de bilete va fi de 10.000, zeci de oameni putând să le cumpere la o sumă accesibilă în momentul de față.

ADVERTISEMENT

UNTOLD 2022, o ediție memorabilă

„Cea de-a şaptea ediţie UNTOLD a fost una cu adevărat memorabilă, atât pentru fani şi pentru artişti, cât şi pentru oraşul Cluj-Napoca.

Peste 360.000 de participanţi au trăit magia UNTOLD în cele 4 zile şi 4 nopţi de festival şi mulţi dintre ei au stat mai multe zile în oraş, fie înainte de festival, fie după. Organizatorii estimează că din totalul participanţilor 25% sunt din judeţul Cluj, 15% din străinătate, iar restul de 60% venind din toată România.

Şi anul acesta au fost prezenţi participanţi din peste 100 de ţări ca Germania, Franţa, Marea Britanie, Polonia, Ungaria, Italia, Israel şi SUA până la ţări exotice cum ar fi Argentina, Japonia sau Brazilia”, se menţionează într-un comunicat de presă, scrie wall-street.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: