Life

Untold de Măciuca sau cum va arăta nunta lui George Simion! Liderul AUR și viitoarea soție, schimbare importantă înainte de eveniment

George Simion se căsătorește cu Ilinca, iubita lui, pe 27 august, în comuna Măciuca, și vor deschide seara cu un dans popular. Evenimentul celor doi este organizat ca un adevărat festival.
05.08.2022 | 14:21
Untold de Maciuca sau cum va arata nunta lui George Simion Liderul AUR si viitoarea sotie schimbare importanta inainte de eveniment
George Simion se căsătorește cu Ilinca, la Măciuca, pe 27 august / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nunta lui George Simion se anunță a fi evenimentul anului, cel puțin pentru locuitorii din Măciuca, acolo unde liderul AUR și Ilinca, tânăra pe care o iubește, își vor uni destinele. În prezent, la Oveselu, satul comunei pe raza căruia va avea loc evenimentul, pregătirile sunt, deja, în toi. În exclusivitate pentru FANATIK, George Orbean, consilierul de imagine al lui George Simion, a făcut dezvăluiri despre cum va arăta evenimentul și la ce se pot aștepta zecile de mii de oameni care vor lua parte la nuntă.

Noutăți despre nunta lui George Simion. Liderul AUR și Ilinca Munteanu, un altfel de… vals al mirilor

În exclusivitate pentru FANATIK, apropiatul liderului AUR a făcut dezvăluiri despre organizarea evenimentului care va aduce în comuna Măciuca cel puțin 10.000 de oameni. ”În momentul de față sunt aproximativ 10.000 de oameni care s-au înscris.

ADVERTISEMENT

Din ce am vorbit cu organizatorii, pentru că evenimentul este realizat de o echipă de organizatori profesioniști – e ca un festival în are liber – este o curbă a înscrierii participanților. În primă fază vin cei foarte interesați, după se ponderează înscrierile, iar undeva cu două săptămâni înainte, reîncepe o curbă ascendentă. Ne așteptăm pe la 15.-20000 de oameni, așa a fost gândit”, spune George Orbean.

Liderul AUR, nuntă fără bani în plic, dar cu donații

Mai mult, ne-a dezvăluit el, la nunta lui George Simion, toți invitații vor primi de mâncare și de băut din partea mirelui.  Cei prezenți nu vor pune bani în plic și, dacă cheltuielile par uriașe, de ordinul sutelor de mii de lei, consilierul liderului AUR a dezvăluit cum s-au pus la punct lucrurile. Prietenii, cele 42 de perechi de nași, dar și mai multe companii au făcut donații pentru eveniment.

ADVERTISEMENT

”Totul este dispus în interiorul unui perimetru, un câmp din vecinătatea unui resort. Evenimentele acolo vor avea loc, lângă scenă și o zonă de servire a produselor alimentare. Nu își va cumpăra nimeni nimic, toți oamenii care vin primesc mâncare și băutură din partea organizatorilor.

Nu sunt foarte mari cheltuielile, sau nu așa mari pe cât par, nu va fi un meniu extraordinar de complex. Vor fi grătare, va fi bere la pahar, vin… Totul e gândit ca o petrecere câmpenească. Au fost foarte mulți oameni și foarte multe companii care au vrut să ofere produse alimentare pentru eveniment, iar din punctul ăsta de vedere lucrurile s-au optimizat foarte bine. Mai sunt și donații ale prietenilor apropiați, ale nașilor, sunt 42 de nași totuși la nuntă”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT

Cine cântă la nunta lui George Simion? “Valsul mirilor”, înlocuit cu un dans popular

Nunta lui George Simion a fost organizată în cel mai mic amănunt. Informațiile cu privire la eveniment indică că, deja, au fost stabiliți și artiștii care vor apărea pe scenă pentru a-i încânta pe oamenii care vor asista la eveniment.

Astfel, pe lângă taraful lui Tudorel Pană, Taraful de la Vărbilău, Ionel Tudorache se pare că va cânta și Theo Rose. Conform informaților obținute până acum, George Simion și aleasa inimii liderului AUR vor deschide seara cu un dans al mirilor pe muzică folclorică.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, promit organizatorii, invitații de la eveniment vor mai avea surprize. ”Va fi o nuntă tipic românească, iar în ziua evenimentului vor fi dezvăluiți toți artiștii și surprizele pregătite”, ne-a precizat George Orbean.

Nunta lui George Simion, diferită de modelul patentat de Corneliu Zelea Codreanu

În istoria politicii românești, o nuntă transformată într-o serbare câmpenească a mai organizat Corneliu Zelea Codreanu, pe 14 iunie 1925. La cununia liderului legionar cu Elena au participat, raporta Siguranța la acea vreme, între 80.000 și 100.000 de oameni, toți îmbrăcați în port tradițional românesc.

”Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion pe conturile sale de socializare pentru evenimentul care va avea loc pe 27 august 2022.

Cu toate acestea, asemănările – numărul mare de invitați și codul vestimentar – susține consilierul lui George Simion se opresc aici. ”A și apărut teoria asta, care mie îmi place foarte mult, că seamănă cu nunta lui Zelea Codreanu. Există asemănare, dar în cazul de față povestea, și chiar știu că m-am interesat, e alta. Adică, când începi să faci lista de invitați chemi rude, prieteni și prieteni ai prietenilor.

În cazul de față a fost o treabă automată să nu fie ratat niciun prieten sau cunoscut din țară. Și în felul ăsta s-a ajuns la niște cifre impresionante și, când s-a depășit numărul maxim pentru o nuntă să zicem clasică, a apărut ideea să o facem afară, să poată veni toată lumea”, explică el.

Își lansează sau nu George Simion candidatura la prezidențiale chiar în ziua nunții?

De când și-a anunțat nunta ca fiind un eveniment public, au apărut și zvonuri cu privire la o posibilă lansare a lui George Simion a anunțului că va candida la președinție, la alegerile din 2024. Zvonurile sunt însă infirmate, cu tărie, de consilierul de imagine al politicianului.

”Nunta lui George nu este momentul când își lansează candidatura la prezidențiale. Adică, dacă se întâmplă treaba asta vom fi amândoi la fel de surprinși, dar eu nu cred. Aici vorbim de un eveniment privat al unui om. Acum, că omul nu e oricine și că există sinergia asta între o persoană privată, notorie, și un partid, e altceva, dar nu o să amestece nimeni povestea nunții cu un eveniment de partid.

Dar, glumind, poate la al 10-lea șpriț, omul face ce îl taie capul. Poate mai pe seară, la 2 noaptea, știi cum e la nuntă. Dar e doar o nuntă, dar nu e nimic planificat în genul ăsta și nu cred că o să se întâmple ceva în genul acesta”, a precizat, pentru FANATIK, George Orbean.

”Vor fi respectate toate obligațiile legale, cu Jandarmerie, Pompieri, toalete, Ambulanțe”

Cum la cununie sunt așteptați chiar 20.000 de oameni, nunta lui George Simion, transformată într-o mare petrecere câmpenească pe pășunea de la Oveselu, din Măciuca, va avea statut de eveniment public. Din acest motiv, organizatorii au pus la punct câteva detalii.

”Există trei hub-uri acum, la Vâlcea, la Craiova și unul în zonă. Recomandarea organizatorilor este să nu se vină cu mașini private, să vină cu autocare puse la dispoziție la acele hub-uri. La fața locului, pe câmpul respectiv, e și un perimetru de siguranță, mai ales că la 10.000 de oameni nu e petrecerea de acasă, e un eveniment public.

Vor fi respectate toate obligațiile legale, cu Jandarmerie, Pompieri, toalete, Ambulante, tot… Am luat și decizia să se facă accesul cu niște brățări, 3 tipuri de brățări, pentru invitați, organizatori și personalul tehnic. Brățările pentru 15.000 de invitați s-au trimis în țară la sediile AUR din rațiuni de eficiență, să nu stea lumea la fața locului să le ia, ci fiecare să meargă la sediul zonal și să o ia”, ne-a mai precizat consilierul lui George Simion.

Nunta lui George Simion de la Măciuca, organizată ca festivalul Untold

George Simion se căsătorește cu Ilinca, o tânără de 24 de ani, evenimentul urmând să aibă loc pe pajiștea satului Oveselu din comuna Măciuca. La eveniment sunt așteptați zeci de mii de oameni, motiv pentru care organizatorii au decis să transforme nunta într-un adevărat festival.

Iar asta înseamnă, ne-a explicat un apropiat al liderului AUR, că participații care s-au înscris voluntar pentru a participa la nuntă vor primi brățări de acces, ca la Untold. Doar că, spre deosebire de festivalul din Cluj, serbarea câmpenească de la Măciuca nu va implica și costuri pentru cei care vor ajunge acolo. Exceptând, desigur, costurile de cazare.

De altfel, deja, pentru perioada nunții lui George Simion – care va avea loc pe 27 august – în zonele apropiate evenimentului nu se mai pot găsi locuri de cazare, mulți apelând la a închiria o cameră în Craiova sau Vâlcea, cele mai apropiate orașe mari de comuna Măciuca.

ADVERTISEMENT