Sport

Unu e mai mic ca doi, ăsta da pariu de soi. A făcut 380.000 de lei dintr-un bilet care te lasă mască!

Golurile marcate după pauză i-au adus fericirea unui parior norocos. Acesta a mizat 150 de lei pe un bilet cu 10 meciuri, a fost inspirat și a reușit să câștige aproape 75.000 de euro
22.03.2022 | 19:02
Unu e mai mic ca doi asta da pariu de soi A facut 380000 de lei dintrun bilet care te lasa masca
10 pariuri inspriate, o miză corespunzătoare și un câștig de vis înainte de Paște
ADVERTISEMENT

Ziua de sâmbătă, 19 martie 2022 va rămâne pentru întotdeauna întipărită în memoria pariorului online despre care vă vom povesti în cele ce urmează. Acesta a prins o cotă de zile mari, a ales cu grijă partidele (cele mai multe din ligile inferioare ale Spaniei și Germaniei)  a avut inspirația (și curajul) să mizeze o sumă deloc de neglijat și norocul i-a surâs.

Poți să-ți încerci și tu norocul la meciurile echipelor naționale din acest weekend și poți profita totodată și de oferta specială din această perioadă de la SUPERBET.

ADVERTISEMENT

Biletul care i-a adus o adevărată avere unui parior online

Cu un bilet pe care a ales 10 meciuri și o miză de 150 de lei, acesta a reușit să câștige peste 380.000 de lei, profitând, bineînțeles, și de bonusurile oferite de Superbet. La prima partidă, Alaves – Granada, a optat pentru o cotă 2,00 de tip GG și s-a dovedit a fi extrem de inspirat, întrucât oaspeții s-au impus cu 3-2. Golurile au fost marcate de Gonzalo Escalante (53), Manu Vallejo (57), respectiv Sergio Escudero (50), Antonio Puertas (75) și Luis Suarez (87). Fără emoții practic.

A urmat Elche – Valencia, meci care a stat sub semnul echilibrului până în minutul 50, când Gonzalez Guedes a dat lovitura pentru „lilieci”. Un deznodământ cum nu se putea mai bun pentru pariorul nostru, care și-a încercat norocul cu o cotă 2,20 pentru I<II (în prima repriză se marchează mai puține goluri decât în a doua).

ADVERTISEMENT

La cel de-al treilea meci, Schalke – Hannover (n.r. 2-1), din liga a doua germană, norocosul câștigător a mizat pe o primă cotă 2,05 de tip combo, GG3+, intuind perfect modul în care avea să se desfășoare. Asta pentru că gazdele au deschis scorul cu doar două minute înaintea pauzei, prin Itakura, dar la reluare s-au văzut egalate de Teuchert (50), ca Salazar să înscrie golul decisiv, încă din minutul 54.

Ceva emoții la Fortuna Dusseldorf – Hamburg. S-a marcat în ultimele minute ale meciului

Tot din Bundesliga 2 a fost ales un meci „periculos”, dar care s-a dovedit extrem de norocos, în cele din urmă. Este vorba despre Fortuna Dusseldorf – Hamburg 1-1, la care a mizat pe o cotă 2,05 de tip I<II și a câștigat, dar cu mari emoții, întrucât mult așteptatul prim gol a venit cu doar 5 minute înaintea fluierului final, din piciorul lui Adam Bodzek. Suficient pentru parior, dar nu și pentru formația oaspete, care s-a văzut egalată în minutul 90+3, de Robert Glatzel.

ADVERTISEMENT

Din liga a doua germană a fost ales și duelul Sandhausen – Hansa Rostock (0-1), la care pariorul a mizat tot pe o cotă 2,15, tot de tip I<II, și a avut dreptate, fiindcă oaspeții au înscris unicul gol imediat după startul reprizei secunde, prin John Verhoek.

Din Bundesliga 2 ne mutăm în Segunda Division, la Real Sociedad B – Mirandes (1-3), meci la care pariorul a optat pentru  I<II, cota 2,15,  iar norocul i-a surâs, pentru că trei dintre cele patru goluri ale întâlnirii au fost marcate în mitanul secund. Gazdele au deschis scorul în minutul 23, printr-un penalty transformat de Jon Karrikaburu, dar oaspeții au întors rezultatul prin Roger Brugue (50), Rodrigo Riquelme (78) și Victor Cavas (82).

ADVERTISEMENT
Așa arată un bilet-bombă cu 75.000 de euro câștig
Așa arată un bilet-bombă, cu 75.000 de euro câștig

Cartagena a făcut spectacol cu Zaragoza și l-a adus cu un pas mai aproape de potul cel mare

Cel de-al șaptelea meci de pe bilet vine tot din eșalonul secund al Spaniei. Este vorba despre Cartagena – Zaragoza 3-0, la care norocosul parior a mizat pe I<II, deja un fel de specialitatea casei, la o cotă de 2,20, din nou intuită corect. Gazdele au deschis scorul în minutul 34, prin Julian Delmas, și-au dublat avantajul în minutul 51, prin Dauda Mohammed și au închis tabela în minutul 68, prin Yann Bodiger.

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,30, a fost aleasă la partida Fuenlabrada – Malaga (1-0), tot din Segunda Division și tot I<II. Unicul gol a fost marcat de Mohamed Bouldini, cu 22 de minute înaintea fluierului final.

Pe bilet s-a mai regăsit și Lugo – Oviedo (1-1), tot din Segunda Division, pentru care norocosul parior a preferat să meargă pe același  I<II, cotă 2,25 și a avut dreptate, întrucât ambele goluri au fost înscrise în repriza a doua. Gazdele au punctat primele, prin Alberto Rodriguez (56), dar și-au păstrat avantajul doar până în minutele de prelungiri, când Borja Baston a transformat un penalty și a stabilit scorul final.

Ultimul – dar nu cel din urmă – a fost Covilha – Mafra (2-0), meci din eșalonul al doilea al Portugaliei, pentru care s-a mers pe o cotă 2,10 de tip repriza cu cele mai multe goluri (repriza a doua). O intuiție remarcabilă, pentru că ambele goluri au fost înscrise după pauză. Andre Almeida a deschis scorul în minutul 64, iar Camilo Fragoso a dublat avantajul, chiar înaintea fluierului final.

Așadar, cu o inspirație de zile mari și cu o consecvență în alegerea majoritară a aceluiași tip de pariu, I<II, jucătorul nostru a intrat în posesia unei sume fabuloase: aproape 75.000 de euro. Poți încerca și tu astfel de mize și de combinații și poți profita și de oferta specială de la SUPERBET din această perioadă.

ADVERTISEMENT