Unul dintre acţionarii Stelei a ajuns la Poliţie

Gabriel Esanu   
în Fotbal intern
22/07/2013, 13:10
Unul dintre acţionarii Stelei a ajuns la Poliţie

Vasile Geambazi, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali şi acţionar la clubul Steaua, a ajuns duminică seară la Secţia 13 Poliţie, după ce a şicanat în trafic un şofer, pe autostrada A2, potrivit unor surse din Poliţia Capitalei, anunţă Mediafax.

Sursele citate au precizat că incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 22.00, pe autostrada A2, pe sensul spre Bucureşti. Vasile Geambazi, aflat la volanul unui autoturism Maybach, şi amicul său, Iulian Lambru, care conducea o maşină Bentley, s-au şicanat în trafic cu şoferul unui Volkswagen Golf, care se întorcea la Bucureşti împreună cu familia.

După ce a intrat în Bucureşti, şoferul autoturismului Volkswagen a oprit în faţa Secţiei 13 Poliţie.

Geambazi şi Lambru l-ar fi urmărit pe şoferul autoturismului Volkswagen pînă în faţa secţiei de poliţie, unde, spune acesta, unul dintre ei i-ar fi dat cu piciorul în autoturism.

Sursele citate au precizat că şoferul autoturismului Volkswagen Golf a refuzat să facă plângere şi le-a spus poliţiştilor că este bulversat şi vrea să se mai gîndească în zilele următoare dacă revine, însoţit de un avocat, pentru a face plângere pentru ameninţare şi distrugere.

Închide ×