Life

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia ar putea ajunge la închisoare. De la ce a pornit totul

Burak Ozcivit are probleme cu legea. Cunoscutul actor a fost dat în judecată de patru colegi de pe platourile de filmare și riscă să stea ani buni după gratii.
28.01.2022 | 18:23
Unul dintre cei mai cunoscuti actori din Turcia ar putea ajunge la inchisoare De la ce a pornit totul
Unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia ar putea ajunge la închisoare. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Burak Ozcivit a ajuns în fața judecătorilor. Actorul, cunoscut publicului din România mai ales pentru rolul din Dragoste Infinită, a fost dat în judecată de patru colegi de pe platourile de filmare.

Aceștia susțin că ar fi fost insultați în mod repetat în timpul filmărilor pentru serialul Kuruluș Osman.

ADVERTISEMENT

Burak Ozcivit a declarat că a fost extrem de nervos pentru că pe platourile de filmare nu s-au luat măsurile necesare de precauție într-o scenă în care se folosea o sabie.

Unul dintre cei mai cunoscuți actori din Turcia ar putea ajunge la închisoare. De la ce a pornit totul

Burak Ozcivit, unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, a ajuns în sala de judecată. Acesta este învinuit că și-ar fi jignit în mod repetat patru colegi. Incidentul a avut loc pe data de 8 decembrie 2020, în timpul filmărilor serialului istoric Kuruluș Osman, în care Burak Ozcivit a interpretat rolul unui șef de trib.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Burak Özçivit (@burakozcivit)

Trei asistenți și un regizor l-au dat în judecată, susținând că actorul le-a vorbit urât și le-a adresat diferite injurii. Mai mult, cei patru au adus și câțiva martori care au susținut același lucru.

Inițial, actorul a fost chemat să dea declarații la Procuratura din Beykoz, iar după doi ani cazul a ajuns în instanță.

ADVERTISEMENT

Ce a declarat Burak Ozcivit

Burak Ozcivit nu i-a contrazis, dar a încercat să explice cum s-a ajuns în această situație. Actorul susține că unele persoane nu și-au făcut treaba pe platourile de filmare și o scenă în care era folosită o sabie s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

În cazul în care va fi găsit vinovat, acesta riscă să ajungă după gratii.

“Acest comunicat este dat pentru ca publicul să nu rămână cu o impresie greșita despre Burak Ozcivit. Cei care au formulat plângerile au abuzat de dreptul lor constituțional și au depus aceste plângeri.

ADVERTISEMENT

Este un act nedrept formulat către clientul meu care contravine regulilor onestității. Plângerile sunt total nefondate și se cer sume imense.

În plus, Ozcivit a fost atacat în public cu false comunicate de presă”, este comunicatul remis de avocatul actorului.

ADVERTISEMENT